Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

FOOD| NIEUW LOVECHOCK TABLETTEN

FOOD| NIEUW LOVECHOCK TABLETTEN

Dit najaar wordt een nieuw liefdeswapen aan het assortiment van Lovechock toegevoegd. Het chocoladebedrijf heeft de missie om met haar producten van pure rauwe cacao de harten van mensen te openen en daarmee liefde te verspreiden. Naast de bar en de rocks, lanceert Lovechock de tablet: een donkere, rechthoekige plak chocolade van 70 gram met minstens 84% rauwe cacao en bijzondere superfoods. Dus nog meer goodness om te delen en om samen van te genieten. Lovechock ken ik door de kleinere repen zoals Cherry/Chili die zijn wel handig mee te nemen, maar ook zo op haha! Super dat er dus nu ook grotere repen verkrijgbaar zijn.

lovechock1
“De wereldwijde zoektochten naar superfoods van Lovechock-oprichter Laura de Nooijer resulteerden in drie nieuwe bijzondere smaken: Sweet Nibs & Sea Salt, Almond & Baobab en Blueberry & Hemp Seed. De chocoladereep is voorzien van een boombast reliëf, als ode aan de cacaoboom. Ook de verpakking herinnert aan de oorsprong van de chocolade: aan de binnenkant van de wikkel komen cacao en junglewezens kunstig tot leven.”

lovechock3
Op dit moment zijn er drie varianten verkrijgbaar namelijk: Sweet Nibs & Sea Salt, Blueberry & Hemp Seed, Almond & Baobab. Stiekem hoop ik dat er nog andere varianten in een tablet/reep vorm worden uitgebracht. Het is een wat dunnere tablet/reep met een mooi uiterlijk er zit een soort print in de chocolade. Het is een donkere beetje bittere chocolade, daar moet je misschien aan wennen het is wel érg lekker. Hier in huis ben ik “helaas” de enige die dit lekker vind, maar dan hoef ik ze ook niet te delen!

lovechock4

Sweet Nibs & Sea Salt
Het snufje Keltisch zeezout in deze tablet geeft de smaak een verrukkelijke verfijning. Daarnaast balanceert natuurlijk zout de energie in het lichaam en bevat tachtig spoorelementen die het lijf nodig heeft. De combinatie met zachte dadel doet denken aan de smaak van zoute karamel. De crispy stukjes cacao nibs van pure cacaobonen staan bol van antioxidanten en vezels. Sweet Nibs & Sea Salt heeft een cacaogehalte van 86 %.

Blueberry & Hemp Seed
De paarsblauwe bes is een vitaminebom met veel antioxidanten. Daarnaast zit er vitamine K en C in en het essentiële mineraal mangaan. Bosbessen helpen tegen veroudering. In deze tablet zijn ze gecombineerd met hennepzaad. Hennepzaad is het meest voedingsrijke zaad ter wereld, want het bevat alle essentiële aminozuren en is toch licht verteerbaar. Blueberry & Hemp Seed heeft een cacaogehalte van 84%.

Almond & Baobab
Baobab-bomen zijn Afrikaanse woudreuzen die wel dertig meter hoog kunnen worden. In één baobab-vrucht zit honderd keer meer vitamine C dan in tien verse sinaasappelen. Bovendien heeft deze vrucht een gunstige werking op de bloedsuikerspiegel. De amandel is gezond dankzij een flinke hoeveelheid vitamine E, calcium, magnesium en potassium (kalium). Almond & Baobab heeft een cacaogehalte van 85%.

lovechock5
Mijn persoonlijke favoriet is Sweet Nibs & Sea Salt, de stukjes zout erin verwerkt in gewoon een lekker detail. Je moet misschien een beetje wennen aan de smaak, omdat het wat donkere en tikkeltje bitter is zelf vind ik dat wel érg lekker. De nieuwe Lovechock chocolade repen zijn glutenvrij, lactosevrij en sojavrij. De chocolade wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

Voor welke variant zou jij zelf gaan?

Lovechock Tablets zijn verkrijgbaar bij EkoPlaza, Marqt en de meeste biologische winkels en webshops en kosten €3,99,- (inhoud 70 gram) per stuk.

 

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

9 Reacties

 1. oktober 17, 2015 / 2:02 pm

  Deze lijken mij heerlijk! En ik vind dit zo’n gaaf merk! Ik wil ze allemaal een x proberen 😉

  • Bianca
   Auteur
   oktober 20, 2015 / 5:16 pm

   Ben benieuwd wat jij er van vind! x

 2. Jamey
  oktober 17, 2015 / 5:25 pm

  Heel apart… Doe mij maar Old fashion melk chocolade zonder poes pas ?

  • Bianca
   Auteur
   oktober 20, 2015 / 5:16 pm

   Dat is natuurlijk ook erg lekker 😉

 3. oktober 18, 2015 / 7:04 pm

  oh oh lekker lekker zijn die love schock producten altijd…ik zou kiezen voor….Almond denk ik toch wel….

 4. Nikita
  april 13, 2016 / 5:20 pm

  Ik hou van pure chocolade, maar weet dat dit helaas iets te puur voor mijn smaak is.

  Ze klinken nl wel heel erg lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge