Nieuwe artikelen:

  • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

    Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
  • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

    Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
  • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

    Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
  • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

    Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
  • Het wachten waard – Chloe Liese

    Het wachten waard – Chloe Liese
  • GUESS Bella Vita Rosa

    GUESS Bella Vita Rosa
  • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

    Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
  • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

    The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
  • CK One Summer Daze

    CK One Summer Daze
  • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

    Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

FOOD| LUNCH INSPIRATIE BROODJE MET ROSBIEF EN RUCOLA

FOOD| LUNCH INSPIRATIE BROODJE MET ROSBIEF EN RUCOLA

Door Ellen – De komende tijd zal je af en toe wat food gerelateerde artikelen van mij voorbij zien komen wat ik enorm leuk vind om te doen. Ik start met één van mijn favoriete broodjes om mee te lunchen. Ik neem vaak weinig de tijd om echt even goed te lunchen, maar de laatste tijd experimenteer ik met diverse soorten broodjes die ik qua ingrediënten zelf heb bedacht. Het is zo gemaakt en echt ontzettend lekker!

foodblogger4

Wat heb je allemaal nodig?
* Een broodje (ik gebruik een pompoen broodje, te koop bij Albert Heijn)
* Rosbief
* Rucola
* Parmezaanse kaas (ik gebruik flakes)

* Honing-mosterd dressing

Het broodje wat ik gebruik is een biologisch pompoen broodje met kaas welke je bij de brood afdeling kunt vinden van Albert Heijn. Dit broodje is al afgebakken en vind ik erg lekker in combinatie met de overige ingrediënten. Ik eet het ook vaak met een normaal pistoletje dus dat is net een beetje wat je voorkeur is qua brood.

food5
food6
Ik begin met twee plakjes rosbief waar ik overigens geen zout of peper aan toevoeg voor extra smaak, omdat de rucola en dressing dit goed vervangen qua smaak. Vervolgens doe ik er wat rucola op naar smaak. Als dressing gebruik ik de Sla Verrijker van Albert Heijn welke je in de koeling kunt vinden in de honing-mosterd variant. Dit vind ik persoonlijk één van de lekkerste maar je kunt ook gewoon een potje van Calvé of ander merk gebruiken. Hiervan gebruik ik ongeveer een eetlepel per broodje en dit verdeel ik over de rucola. Het geheel garneer ik met de kaas flakes…en dan smullen maar!

food3.
Het is dus eigenlijk heel simpel en erg snel gemaakt. Je kunt er voor kiezen om het broodje even voor te verwarmen in de oven voordat je het belegt maar ik doe dit zelf nooit. De combinatie smaakt erg goed en het vult dan ook behoorlijk.

Wat is jouw favoriete belegde broodje?

Liefs Ellen.

Volg:

12 Reacties

  1. Sanne
    februari 9, 2016 / 1:17 pm

    Lekker hoor 🙂

  2. Manon
    februari 9, 2016 / 1:36 pm

    Die pompoenbroodjes zijn zo lekker. Die heb ik net ook weer op haha! Ik ga het eens met rosbief proberen.

  3. februari 9, 2016 / 1:53 pm

    Krijg er meteen trek van. Heeeeel erg lekker!

  4. februari 9, 2016 / 2:23 pm

    Ziet er super heerlijk uit! ik ben echt een carpaccio fan maar dat ook voor rosbief geld?

  5. februari 9, 2016 / 4:30 pm

    Hmm, krijg er meteen trek van! Ziet er héél lekker uit. 🙂

  6. februari 9, 2016 / 5:57 pm

    Het ziet er erg lekker uit! Ik eet zelf ook wel eens de pompoenbroodjes van de AH, die zijn zo lekker 🙂

  7. februari 9, 2016 / 7:37 pm

    wat heerlijk, dit soort dingen lust ik ook wel erg graag, maar ook Filet America of Brie vind ik heerlijk…jammie…

  8. melissa
    februari 9, 2016 / 8:20 pm

    Hmm ziet er heerlijk uit en zeker door de kaas! Wel zou ik dit broodje met kipfilet maken 🙂

  9. februari 9, 2016 / 8:34 pm

    Oeh yumm! Dit klinkt en ziet er echt heel lekker uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge