Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

FOOD | DIVERSE BAKMIXEN & FONDANT VAN SWEET CHOICE

FOOD | DIVERSE BAKMIXEN & FONDANT VAN SWEET CHOICE

Het bakvirus is alweer een tijdje aanwezig, en inmiddels sta ik meerdere keren per week in de keuken wat lekkers te maken. Van Sweet Choice heb ik een pakket ontvangen met diverse bakmixen & fondant, en daar ga ik vandaag wat meer over vertellen!

Sweet Choice is een groothandel/webshop met diverse soorten bakmixen, fondant/marsepein & andere benodigdheden op het gebied van taarten, cupcakes, koekjes & nog véél meer lekkers. Ik ben zelf al wel een tijdje bekend met dit merk, maar de mixen die ik heb ontvangen zijn pas nieuw aan het assortiment toegevoegd.

Ik heb de volgende mixen & fondant ontvangen:
– Carrot Cake 500 gram €3,69
– Royal Icing 500 gram €3,69
– Cookies 500 gram €2,99
– Botercrème 500 gram €3,69
– Fondant diverse kleuren 250 gram €2,50 per pakje

De verpakkingen zien er mooi en netjes uit, dat is gelijk al een goed begin! Op de verpakking staat precies uitgelegd hoe je de bakmixen moet gebruiken, en wat je eventueel nog moet toevoegen. Ik vind bakmixen zelf vaak makkelijk/sneller om te gebruiken, maar je kan natuurlijk ook alles helemaal “zelf” maken.


Ik bekleed mijn taarten & cupcakes negen van de tien keer met fondant, of ik maak er decoraties mee. Niet alle fondant is hier geschikt voor, maar Sweet Choice komt goed door de keuring 😉 Het fondant kneed je eerst even goed door, en daarna kan je het makkelijk uitrollen en je taart ermee bekleden. De smaak is lekker zoet, maar niet té overheersend. Voor mijn volgende taarten ga ik zelf nog even kijken naar grotere verpakkingen van één kilo.

Over Sweet Choice

“Steeds meer mensen kiezen er voor om hun taarten niet zomaar te kopen bij de bakker, maar willen deze zelf maken. Dit is niet alleen veel leuker, daarnaast kan je ook nog eens precies bepalen wat er in de taart wordt verwerkt en wat niet. Taartbenodigdheden zijn hier bij Sweet Choice verkrijgbaar in zeer veel verschillende vormen. Waar je ook naar op zoek bent, welke smaken je ook wenst terug te zien komen in je taarten en hoe je ze ook precies wenst te decoreren, wij bieden het je allemaal!”


Natuurlijk heb ik ook de bakmixen uitgeprobeerd, en vooral de koekjes bakmix vinden wij enorm lekker! Ik heb samen met mijn dochter Sterre al meerdere ladingen koekjes gebakken, en daarna gedecoreerd met fondant & Royal Icing. De Botercrème is lekker als vulling voor in een taart, of als toef op de cupcake. Ik doe er wel een paar druppeltjes witte voedselkleurstof door heen, gewoon omdat ik dat iets mooier er uit vind zien (anders is de kleur een beetje gelig).

Ik heb de Carrot Cake bakmix gebruikt om er mini cakejes/cupcakes mee te maken, héérlijk met roomkaas frosting. Je moet bij deze bakmix nog wel wat ingrediënten toevoegen, maar de smaak is echt super lekker en smeuïg! De foto’s hier van zijn alleen foetsie, ik weet zeker dat ik ze gemaakt heb…alleen staan ze dus niet op mijn SD-kaart. Aangezien ik nog wat van de bakmix over heb, duik ik binnenkort weer de keuken in en dat deel ik dan via InstaStories.


Voor mij zijn deze bakmixen & fondant van Sweet Choice erg goed in de smaak gevallen, en zeker voor herhaling vatbaar. Met deze mixen kan iedereen wat lekkers maken het is gegarandeerd een succes (als je tenminste alles goed en netjes volgt haha!). De producten van Sweet Choice zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten & via de website.

Zijn jullie al bekend met de producten van Sweet Choice?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

11 Reacties

 1. Tonnia
  september 16, 2017 / 5:11 pm

  klinkt goed en ziet er lekker uit allemaal

 2. september 16, 2017 / 7:13 pm

  Ik ben niet bekend met deze producten. Maar de uitwerking ervan ziet er heel erg lekker uit! Lekker voor zo bij de koffie.

 3. september 17, 2017 / 4:28 am

  Nee ik kende dit merk niet. Ziet er wel lekker uit, beetje chemisch misschien met dat blauw en roze, maar voor een keer mag dat ook wel.

 4. september 17, 2017 / 7:26 am

  Ik was er nog niet mee bekend, maar ja, ik sta dan ook zelden in de keuken! Ik ben allesbehalve een keukenprinses. Mijn vriend vindt het dan wel weer leuk om te koken en te bakken en ik eet het dan op, zo ben ik dan wel weer;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete everyday lipsticksMy Profile

 5. september 17, 2017 / 9:04 am

  Dat ziet er lekker uit. Ben alleen wel een kluns in bakken, haha.

 6. september 17, 2017 / 1:01 pm

  Wat heerlijk dat het bakvirus terug is. Op de foto’s ziet het er ook heerlijk uit. Hier binnenkort weer een paar verjaardagen, dus ga ik ook maar weer eens aan de slag
  Fleur onlangs geplaatst…Weekoverzicht | Never a dull moment #37My Profile

 7. september 18, 2017 / 6:33 pm

  Dat ziet er in elk geval smakelijk uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge