Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

 • Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten

  Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten
 • Perris Monte Carlo Vetiver Java

  Perris Monte Carlo Vetiver Java
 • De Checklist – Sophia Money-Coutts

  De Checklist – Sophia Money-Coutts
 • Lancôme Prep & Hydrate Primer

  Lancôme Prep & Hydrate Primer
 • Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog

  Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog
 • Mijn parfum aanraders van dit moment

  Mijn parfum aanraders van dit moment
 • Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller

  Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller
 • Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win

  Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win
 • Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder

  Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder
 • trend IT UP Super Glow Baked Blush

  trend IT UP Super Glow Baked Blush

FASHION| MANNEN ACCESSOIRES

FASHION| MANNEN ACCESSOIRES

De tijd dat alleen vrouwen mooie en hippe accessoires kunnen dragen is allang voorbij, tegenwoordig is er namelijk genoeg mooi’s te verkrijgen voor mannen. En toch lees of zie je daar niet heel veel over, rust er toch nog een beetje taboe op? Als ik kijk naar mijn eigen partner dan heeft hij vooral horloge’s, manchetknopen en diverse zonnebrillen. Hij draagt geen sieraden al heeft hij wel in een ver verleden een gouden oorbel gehad (stiekem ben ik blij dat die inmiddels toch weg is haha).

manchetManchetknopen heb je in diverse varianten zoals stijlvol, klassiek maar ook bijvoorbeeld figuren zoals een doodshoofd. Dat laatste dat vind ik dan zelf niet zo mooi, ik vind meer het stijvolle/klassieke erg mooi staan bij mijn partner. Hij combineert het dan met een nette overhemd, spijkerbroek (een donkere zodat het net wat netter staat) en mooie schoenen. Als ik geen cadeau weet voor zijn verjaardag, kerst of gewoon voor “zomaar” koop ik meestal een nieuwe set omdat ik weet dat hij daar écht wat aan heeft.

horloge
Een horloge is ook een item wat in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar is. Zo kan je gaan voor een hele sportieve, opvallende, of meer zakelijk model. Tegenwoordig is er zoveel keuze dat je onderhand voor elke outfit wel een horloge kan combineren (alleen word dat dan natuurlijk wel een beetje prijzig haha). Naast dat een horloge een goed fashion item is, kan je natuurlijk ook nooit meer te laten komen op je afspraken!

zonnebril
En dan een gezamenlijke accessoires verslaving namelijk de zonnebril! Ook al hebben we de warme zomerse dagen al achter de rug een zonnebril kan het hele jaar door gebruikt worden. Dit klinkt misschien raar maar als je achter het stuur zit in de auto heb je wel eens last van een vervelende laaghangende zon, en dan is een zonnebril natuurlijk de uitkomst. Hier in huis liggen inmiddels meer dan 21 modellen (die van mijn partner en mij bij elkaar opgeteld) en zijn collectie is het grootst. Ook is het overduidelijk welk montuur helemaal “hot” is, namelijk de pilotenbril zowel bij de heren als bij de dames. Zelf vind ik dit type geweldig alleen door mijn oogsterkte, kan ik ze helaas niet meer dragen. Natuurlijk is een zonnebril ook in ontelbaar varianten verkrijgbaar, en dat kan je dan ook weer leuk combineren met je outfit.

Dus mannen het is helemaal niet erg om accessoires te dragen of dit nou een zonnebril is, een armband of wat dan ook! Wij vrouwen kunnen niet meer zonder, en ook bij mannen kan het juist heel leuk en zelfs stoer staan, of juist wat netter. Dit zijn echt de drie mannen accessoires die hier in huis niet ontbreken, gebruikt jouw partner ook wel eens bepaalde accessoires? En doet hij dit dan om zijn outfit net even anders te maken of vanwege de handigheid (horloge vanwege de tijd, zonnebril écht vanwege de zon). En net zoals bij de dames…heren experimenteer, maar ga ook niet gelijk helemaal over de top haha!

post signature

Volg:

3 Reacties

 1. Dewi
  september 20, 2015 / 9:07 pm

  mijn vriend draagt soms een oorbel en heeft een zwak voor riemen daar heeft hij er bijna net zoveel van als ik schoenen 😛

 2. september 20, 2015 / 9:08 pm

  wat een leuk artikel, mijn man draag zo een grove RVS armband en eigenlijk vind ik het wel erg leuk bij mannen….

 3. Manon
  september 21, 2015 / 11:16 am

  Ik vind de horloge wel gaaf voor mannen! Maar vaak willen mannen wat grovere horloges

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge