Nieuwe artikelen:

 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS
 • VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

  VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

FASHION | DO’S & DON’TS BIJ EEN BRUILOFT

FASHION | DO’S & DON’TS BIJ EEN BRUILOFT

Trouwen is vaak een belangrijk moment in je leven en bij deze dag komt er heel veel bij kijken. Ook bij een bruiloft van een vriend/vriendin moet er het één en ander geregeld worden, maar wat zijn nou do’s & don’ts bij een bruiloft? Ik heb er een paar op een rijtje gezet en wie weet kunnen jullie deze lijst nog wel aanvullen!

Nette kleding

Het lijkt mij logisch dat je voor een bruiloft een nette outfit draagt en/of je houdt je aan een speciale dresscode. Niet alleen kleding en accessoires zijn dan belangrijk, maar natuurlijk ook de schoenen! Dames ga voor een hak waar je het een aantal uur op kan volhouden en heren kies voor een nette schoen. Merken als Rehab en Giorgio zijn goede en vooral nette aanraders, zolang er maar geen witte sportsokken wordt gedragen 😉 Dames kies een schoen met de juiste hakhoogte! Natuurlijk zijn hoge hakken vaak netter, maar als je er amper op kan lopen…kan je beter voor een wat lager hakje gaan.

Geen wit

Volgens mij kent iedereen deze regel wel, maar als vrouw zijnde trek je geen witte jurk aan naar een bruiloft van een ander. Alleen als dit past bij de dresscode, maar anders ga je voor een andere kleur.

Social media

In deze tijd is social media een belangrijk begrip, maar plaats niks over een bruiloft zonder toestemming. Vaak wil het echtpaar dit als eerste zelf doen (helemaal begrijpelijk toch?) of ze willen het gewoon liever privé houden. Er zijn ook thema bruiloften waar je juist wel alles live kan/mag delen op social media…ik persoonlijk moet daar niet aandenken!

Het is de dag van het bruidspaar

Wat er ook gebeurd het is de dag van het bruidspaar en verder telt op dat moment even niks anders. Is er gedoe of mag je iemand niet die is uitgenodigd? Zet je principes voor even aan de kant en geniet met het bruidspaar. Er komen daarna weer genoeg andere dagen voor drama en gedoe.

Maak veel foto’s

Ik weet uit ervaring dat de dag zo voorbij kan vliegen, alsof je het amper zelf heb beleefd. Zet daarom overal wegwerpcamera’s neer zodat iedereen foto’s kan maken (het voordeel aan wegwerpcamera’s is dat het niet gelijk op social media gedeeld kan worden). Zo heb je niet alleen prachtige foto’s van een fotograaf, maar ook vanaf het oogpunt van je gasten. Je komt dan de meest rare, leuke en vooral grappige foto’s tegen die weer leuk zijn voor later.

Dit zijn een paar do’s & don’ts voor een bruiloft, maar ik kan stiekem nog wel even doorgaan. Misschien leuk voor een deel 2? Mochten jullie nog leuke aanvulling op dit lijstje hebben, laat die dan vooral even achter in een reactie.

post signature

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Dr Hauschka Purple Light
BEAUTY | DR. HAUSCHKA PURPLE LIGHT MAKE-UP LIMITED EDITION

Het is al even geleden dat ik wat heb getest van Dr. Hauschka, maar vandaag heb ik toch iets mooi's...

Close