Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

DEZE FASHION ITEMS GAAN MEE OP VAKANTIE

DEZE FASHION ITEMS GAAN MEE OP VAKANTIE

Het ziet er naar uit dat onze vakantie naar Spanje over een aantal weken doorgaat, tijd dus voor wat leuke nieuwe zomerkleding! Vanwege het aankomen en afvallen, past niet alles even goed meer en ben ik aan het online shoppen. Inmiddels heb ik al een aantal leuke trendy jurkjes voor deze zomer en voor mijn vriend en dochter ben ik ook al flink los geslagen haha! In dit artikel deel ik een aantal fashion items die mee gaan op vakantie.

Luchtige kleding

Wij hopen natuurlijk dat het in Spanje lekker warm zal zijn, daarom gaat er vooral luchtige en korte kleding mee. Denk aan korte broeken, t-shirts, jurkjes en Sterre heeft ook van die luchtige playsuits die haar goed staan. Mijn vriend gaat nog een aantal polo’s bestellen, maar de belangrijke basics zijn al in huis.

Voor onder mijn jurkjes heb ik ook een soort van korte legging gekocht, dit voorkomt dat mijn bovenbenen tegen elkaar aan schuren. Ik heb al diverse producten voor geprobeerd zoals babypoeder en een rol deodorant gebruiken (zelfs glijmiddel!), maar dat werkt allemaal maar eventjes. Zo’n korte legging zit een stuk beter en zorgt er ook gelijk voor dat niemand tegen mijn ondergoed aan zit te kijken, als ik even oncharmant buk (ik draag bijna nooit jurkjes, dus dat is even wennen haha).

Sneakers & slippers

Volgens mij had ik vorig jaar nog hakken meegenomen op vakantie en in totaal 0 keer gedragen. Dit keer blijven die thuis en trekken we alledrie sneakers aan en nemen we teenslippers mee voor op het strand. De sneakers zitten sowieso fijn als in de omgeving van Spanje nog een flink stuk gaan wandelen.

Zwemkleding!

Het belangrijkste mogen we natuurlijk niet vergeten en dat is onze zwemkleding. Ik heb in totaal 7 badpakken, maar ik moet nog wel even kijken of niet alles te groot of te klein is. Hopelijk zijn er nog twee die wel goed passen, anders moet ik nog even gaan winkelen 😉 Sterre heeft 3 mooie bikini’s, pas heeft ze nog een zwarte gekocht die haar heel goed staat. En Roy (mijn vriend) die moet ook nog even kijken of de zwembroeken wel goed zitten, maar gelukkig hebben we nog een paar weken de tijd.

Naast deze fashion items neem ik ook ruim voldoende zonbescherming mee en zo min mogelijk make-up. Aangezien ik toch alleen een waterproof mascara gebruik, hoef ik niet een hele beautycase mee te sjouwen. Het is natuurlijk een rare, spannende periode geweest voor iedereen en ik moet eerlijk zeggen dat wij allemaal heel erg naar Spanje uitkijken. Daar blijven we overigens ons ook aan alle Corona regels en maatregelen houden, daar hebben we een huisje geboekt zodat onze privacy hebben en toch kunnen genieten van de vakantie.

Lees ook: IK Skin Perfection Sun SPF 50+

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge