Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover

Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover

De boeken van Colleen Hoover zijn mega populair, door Tiktok en Youtube heb ik meer over haar boeken ontdekt en dat wekte natuurlijk ook mijn interesse. Ik heb inmiddels drie boeken gekocht en twee uitgelezen, in dit artikel vertel ik meer over Mijn belofte aan jou

Synopsis ‘Mijn belofte aan jou’

“Ontrouw. dat woord is het begin van de liefde van Quinn & Graham. Op de dag dat haar verloofde en zijn vriendin met elkaar in bed liggen, ontmoeten Quinn & Graham elkaar. Ze vallen voor elkaar. Meer dan dat: ze horen bij elkaar.

Onvruchtbaarheid. Dat woord zou weleens het einde kunnen zijn van de liefde van Quinn & Graham. Hoe geweldig hun relatie ook is, het feit dat Quinn niet zwanger kan worden, dreigt hen uit elkaar te drijven. Hoe kan het zo vreselijk misgaan? Ze hoorden toch bij elkaar? Hoe perfect hun liefde ook is, Quin & Graham zijn allebei mensen, en mensen zijn niet perfect. Het léven is verre van perfect. De vraag is of hun liefde het leven kan overleven.”

Mijn belofte aan jou is de Nederlandse vertaling van het boek All Your Perfects. Omdat mijn Engels niet zo heel goed is, ben ik gegaan voor het Nederlandse boek. Zo komen de emoties beter over en geloof mij dit boek is één en al rollercoaster qua emoties en gevoelens.

De boeken van Colleen Hoover zijn mega populair, door Tiktok en Youtube heb ik meer over haar boeken ontdekt en dat wekte natuurlijk ook mijn interesse. Ik heb inmiddels drie boeken gekocht en twee uitgelezen, in dit artikel vertel ik meer over Mijn belofte aan jou...

Het verhaal begint met de ontmoeting van Quinn & Graham, hun partners gaan met elkaar vreemd en daar komen zij samen achter. Vanaf het eerste moment is er een soort klik tussen Quinn & Graham, hij steunt Quinn ook en zorgt dat zij niet in elkaar stort van verdriet omdat haar vriend met zijn vriendin een affaire heeft. Ongeveer zes maanden later heeft Quinn een date (voor het eerst naar haar bijna-huwelijk) en in het restaurant ziet zij Graham, die ook met iemand anders aan een tafeltje zit. Zo begint de ontmoeting opnieuw en gaat de romance nog verder.

De hooftstukken zijn verdeeld in “Toen” deze gaan verder op het bovenstaande verhaal en laat zien hoe veel passie en liefde er speelt tussen Quinn & Graham. En afwisselend is er ook het hoofstuk “Nu”, de tegenwoordige tijd die laat zien dat beide uit elkaar zijn gegroeid. Er is zeker nog wel liefde, maar Quinn wil amper nog aangeraakt worden en kan maar aan één dingen denken: zwanger worden. Helaas zijn ze hier beide al jaren mee bezig en lukt het niet vanwege vruchtbaarsheidsproblemen. Het contrast tussen beide hoofdstukken is groot, dat zorgt voor het rollercoaster-effect. Zo zit je met een glimlach te lezen en dan zit ik weer met een brok in mijn keel…

Dit verhaal is zo mooi geschreven, het is een roman met veel herkenbare punten en het is niet alleen maar zonneschijn en romantiek. Het échte leven is beschreven en dat maakt het voor mij absoluut een 5 sterren boek. Ik heb Mijn belofte aan jou in nog geen dag tijd uitgelezen en vooral bij het gedeelte waar Quinn de brieven lees die Graham voor haar heeft geschreven…daar kon ik het absoluut niet droog houden. Relaties zijn niet altijd even makkelijk, soms zelfs hard werken en dat laat dit boek ook zien.

De schrijfstijl van Colleen Hoover is zo goed en leest prettig, ik snap oprecht waarom haar boeken zo populair zijn op social media. Ik heb na het lezen van dit boek dus ook gelijk nog een bestelling geplaatst. Het is zo fascinerend hoe één boek voor zoveel gevoelens en emoties kan zorgen, serieus dit boek zou iedereen wel eens “moeten” lezen.

Extra informatie

Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover
Uitgeverij Zomer&Keuning
ISBN: 9789401915434
Prijs €13,50 o.a. te koop bij Bol.com
Paperback, 400 pagina’s

Lees ook: Wedden dat ik blijf – Marijke Vos

Volg:

1 Reactie

 1. april 21, 2022 / 11:26 pm

  Dit boek ken ik nog niet, maar ben benieuwd naar het verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge