Nieuwe artikelen:

 • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

  Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

Het wachten waard – Chloe Liese

Het wachten waard – Chloe Liese

Lekker in het zonnetje zitten met een goed boek? Ben je ook gek op romantische verhalen? Dan heb ik vandaag weer een leuke lees tip, namelijk Het wachten waard geschreven door Chloe Liese.

Synopsis ‘Het wachten waard’

“Ren Bergman is een succesvolle ijshockeyspeler met een prachtige lach en een warme persoonlijkheid. Hij is al langere tijd weg van de pr-manager van zijn team, Frankie Zeferino, maar omdat ze collega’s zijn is het hem niet toegestaan haar mee uit te vragen. Frankie is een expert in sarcasme en bijtende humor. Ze heeft veel last van haar reuma, maar deelt dat met niemand. Ze houdt iedereen op afstand, omdat ze bang is dat als mensen erachterkomen dat ze autisme heeft, ze haar anders zullen behandelen. Frankie valt steeds meer voor de goedlachse Ren, maar zal ze haar hart ooit echt voor hem durven openstellen?”

Dat ik kan smullen van een goed boek en vooral een romantisch verhaal, dat is waarschijnlijk geen verrassing meer. Het wachten waard is een slow burn, met liefde en (droge) humor.

Frankie heeft een vorm van autisme, heeft een leuke (droge) humor en heeft graag de controle over alles. Zij werkt als PR-manager voor het ijshockey team waar o.a. Ren in speelt. Ren is een knappe, stoere jongen maar van binnen stiekem best wel een nerd en ontzettend lief. Het is eigenlijk meteen wel duidelijk dat hij een oogje heeft op Frankie, maar is dat ook wederzijds…?

Lekker in het zonnetje zitten met een goed boek? Ben je ook gek op romantische verhalen? Dan heb ik vandaag weer een leuke lees tip, namelijk Het wachten waard geschreven door Chloe Liese.

Het wachten waard is de Nederlandse vertaling (vertaald door Nikki Greveling) van het boek Always Only You. Dit boek leest niet alleen lekker weg, maar ik heb ondertussen ook wat blikken van mijn gezin gekregen omdat ik schaamteloos iets te hard zat te lachen op de bank (o.a. door een opmerking over een nat Harry Potter slipje). Een fluffy romance? Slow burn? Tegenpolen en collega’s van elkaar? Yes please!

Extra informatie

Het wachten waard – Chloe Liese
Uitgeverij: LoveBooks
ISBN: 9789021460499
Prijs: €18,50 o.a. te koop bij Bol.com, Paagman & Bruna
Paperback, 336 pagina’s

Lees ook: GUESS Bella Vita Rosa

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge