Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

Hartendief – Mary Higgins Clark & Alafair Burke

Hartendief – Mary Higgins Clark & Alafair Burke

Hartendief is het nieuwste boek uit de Verdacht reeks (nummer 7) geschreven door Mary Higgins & coauteur Alafair Burke. Dit is mijn eerste boek uit deze reeks en ook al heb ik de voorgaande boeken niet gelezen, had ik Hartendief in ongeveer 3.5 uur uitgelezen. Het is een meesleepende thriller die mij vanaf het begin al goed te pakken had…

Synopsis ‘Hartendief’

“Televisieproducer Laurie staat op het punt om te trouwen met Alex, de voormalige presentator van haar programma Verdacht. Haar roze wolk verandert echter al snel in een onstuimige storm: tijdens een zonnige zomerdag op het strand verdwijnt Alex’ zevenjarige neefje Johnny. Een grote zoekactie volgt, maar tevergeefs. Getuigen op het strand herinneren zich dat ze Johnny hebben zien spelen in het water. Na de ochtend is hij echter spoorloos verdwenen. Als de zon ondergaat spoelt er een surfplank aan, maar Johnny zelf is nergens te bekennen…”

Hartendief is het nieuwste boek uit de Verdacht reeks (nummer 7) geschreven door Mary Higgins & coauteur Alafair Burke. Dit is mijn eerste boek uit deze reeks en ook al heb ik de voorgaande boeken niet gelezen, had ik Hartendief in ongeveer 3.5 uur uitgelezen. Het is een meesleepende thriller die mij vanaf het begin al goed te pakken had...

Het boek begint met een proloog, een korte tekst die voorafgaat aan het verhaal. Pas later in het verhaal komt er een plot twist en wordt dit gedeelte ook duidelijk. De eerste hoofdstukken leer je de personen uit het verhaal kennen en leeft iedereen toe naar de bruiloft van Laurie & Alex. Ook leer je Marcy & Andrew kennen, samen met hun dochtertjes en zoontje Johnny (dit is het 7 jarige neefjes van Laurie & Alex). Op een middag zijn de kinderen bij het strand, samen met een oppas en verdwijnt Johnny.

Na de verdwijnen van Johnny begint eigenlijk de spanning en zit ik “vast geplakt” aan het boek…wegleggen is dan voor mij niet meer mogelijk. In het verhaal ga je op een avontuur om te ontdekken wat er met Johnny is gebeurd of hij nog in leven is en zo ja…waar is hij dan?

Door de synopsis had ik zelf al een verhaal bedacht wat er zou kunnen gebeuren, maar dat kwam totaal niet overeen met het verhaal wat er werkelijk gebeurde…zo spannend! Tijdens de zoektocht komen er ook nog diverse (familie) geheimen bovenwater, die dan ook weer zorgen voor een plot twist.

Ik heb Hartendief in één ochtend (ongeveer 3.5 uur) uitgelezen en ik voelde tijdens het lezen diverse emoties (verdriet, spanning en jammer dat het boek al uit is). Mijn eerste kennismaking met Mary Higgins & coauteur Alafair Burke is dus ontzettend positief, ik ga ook zeker even kijken naar andere boeken uit o.a. de Verdacht reeks. Mochten jullie nog andere aanraders hebben van deze schrijfster en/of genre laat dit dan vooral even achter in een reactie.

Extra informatie

Hartendief – Mary Higgins Clark & Alafair Burke
Uitgeverij Xander Uitgevers
ISBN: 9789401616874
Prijs €21,99 o.a. te koop bij Bol.com
Paperback, 335 pagina’s

Lees ook: Mijn favoriete cleansing balms

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge