Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward

De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward

Wat als je opzoek bent naar een nieuwe huisgenoot en eindelijk dé perfecte kandidaat hebt gevonden, maar het is een man…? Dit is alvast een hele korte omschrijving van het boek De perfecte huisgenoot geschreven door VI Keeland & Penelope Ward.

Synopsis ‘De perfecte huisgenoot’

“Net wanneer Molly de hoop begint te verliezen dat ze ooit een fijne nieuwe huisgenoot gaat vinden, ontmoet ze de perfecte kandidaat: aardig, gezellig, kan goed koken… Het enige probleem? Het is geen dame, maar een erg knappe man, genaamd Declan. Een mannelijke huisgenoot was niet helemaal wat Molly in gedachten had, maar Declan lijkt de perfecte huisgenoot.

De twee worden niet alleen huisgenoten, maar ook goede vrienden. Goede vrienden die allebei wel wat hulp op liefdesgebied kunnen gebruiken: ze zijn allebei verliefd op iemand die ze niet ziet staan. Op een avond bedenken ze een sluw plan. Wat nou als ze net doen alsof ze een stel zijn, om hun crushes jaloers te maken? Het plan lijkt al snel te werken, maar langzaam beginnen Molly en Declan te vermoeden dat hun gevoelens toch niet zo nep zijn als ze dachten…”

De perfecte huisgenoot is een roman met de tropes friends to lovers en fake dating (twee tropes die ik zelf héél graag lees) en een beetje spice. Molly is opzoek naar een nieuwe huisgenoot, maar haar focus ligt écht op een vrouw. Na meerdere kandidaten komt Declan, hij klinkt perfect maar is toch echt een man. Molly wijst hem daarom eerst af, maar na het bakken van zijn heerlijke cupcakes en een aantal basis regels gaat zij toch akkoord. Ondertussen leren ze elkaar steeds beter kennen, ontstaat er een vriendschap en doen zij zich voor als relatie om hun crushes jaloers te maken. Maar ondertussen onstaat er meer dan alleen vriendschap tussen Molly & Declan…

Het is een enorm leuk boek, natuurlijk op een zonnige middag had ik De perfecte huisgenoot ook zo uitgelezen. En ben ik mij ook gaan verdiepen in andere boeken van het schrijvers duo VI Keeland & Penelope Ward. Ik merkte wel af en toe dat deze Nederlandse vertaling soms iets wat te letterlijk vertaald was, maar dat was voor mij persoonlijke geen stoorfactor. Mochten jullie nog andere aanraders hebben van dit schrijfduo, laat die dan ook zeker even achter in een reactie.

Extra informatie

De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward
Uitgeverij: Lovebooks.nl
Vertaling: Inaksie
ISBN: 9789021461267
Prijs: €18,50 o.a. te koop bij Bol.com, Paagman & Bruna

Lees ook: Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

Volg:

1 Reactie

 1. juli 7, 2022 / 3:25 pm

  Wat een tof verhaal! Lijkt me een heel leuk boek 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge