Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

Court of the Vampire Queen – Katee Robert

Court of the Vampire Queen – Katee Robert

Mocht je mij volgen op Tiktok dan is het je vast wel opgevallen dat ik graag boeken lees met smut en spicy onderdelen (om het zo maar even te noemen). Hier op Pinkit.nl schrijf ik ook regelmatig over boeke die ik heb gelezen, maar dat zijn vaak fluffy romans…daar ga ik met dit artikel even verandering in brengen haha! Court of the Vampire Queen geschreven door Katee Robert is namelijk alles behalve fluffy en bedoeld voor 18 jaar en ouder.

Mocht je mij volgen op Tiktok dan is het je vast wel opgevallen dat ik graag boeken lees met smut en spicy onderdelen (om het zo maar even te noemen). Hier op Pinkit.nl schrijf ik ook regelmatig over boeke die ik heb gelezen, maar dat zijn vaak fluffy romans...daar ga ik met dit artikel even verandering in brengen haha! Court of the Vampire Queen geschreven door Katee Robert is namelijk alles behalve fluffy en bedoeld voor 18 jaar en ouder.

Inmiddels heb ik ook al diverse boeken van Katee Robert gelezen en weet ik ook een beetje wat ik kan verwachten. Court of The Vampire Queen bevat gelijk vanaf het eerste hoofdstuk al smut (erotische onderdelen). Nog voor dat het verhaal begint staan alle trigger warningen duidelijk in het boek aangegeven (een stukje daarvan kan je op de bovenstaande foto lezen). Dit is bij 99% van alle boeken en onders zijn de triggers ook online te vinden.

Court of the Vampire Queen is een reverse harem, mocht je hier nog niet zo bekend mee zijn: een vrouw met 3+ partners. En dit kan dan betekenen dat deze partners ook onderling interesse in elkaar hebben.

Synopsis ‘Court of the Vampire Queen’

“All Mina ever wanted was to escape her father’s control. Half human, half vampire, she lived eternally torn between two worlds, never fully experiencing the pleasures of either–until her father chose her as the pawn in his latest political move, gifting her to the darkly powerful and dangerously seductive Malachi Zion.

Malachi is not a vampire to be trifled with. He rules with an iron fist and has a reputation for the darkest of sins. But the longer Mina spends with him, the more she realizes he’s not the monster she first thought–and as fear bleeds into lust, then trust, then something more, Malachi opens Mina up to a world she never knew could be hers for the taking: including the love of Malachi’s two closest friends and companions.

Now surrounded by all three men, the center of their shockingly seductive world, Mina may finally have the power to face down her father and take back the life–and crown–that by all rights should be hers.”

Mocht je mij volgen op Tiktok dan is het je vast wel opgevallen dat ik graag boeken lees met smut en spicy onderdelen (om het zo maar even te noemen). Hier op Pinkit.nl schrijf ik ook regelmatig over boeke die ik heb gelezen, maar dat zijn vaak fluffy romans...daar ga ik met dit artikel even verandering in brengen haha! Court of the Vampire Queen geschreven door Katee Robert is namelijk alles behalve fluffy en bedoeld voor 18 jaar en ouder.

Mina is een Dhampir (half mens/half vampier) en zij is door haar vader verkocht aan Malachi, zodat hij van haar kan drinken en Mina zwanger kan maken voor een opvolger van de machtige familie. Mina leeft dus bij Malachi en ondertussen maakt zij ook kennis met twee van zijn vrienden (ook vampiers). Dit is de enige omschrijving die ik van dit boek kan geven, want het verhaal zelf is niet zo verrassend en er is ook amper een plot…er is vooral héél veel smut (tja er moet toch een baby komen hé…). Verwacht dus van dit boek geen hoogstandje qua verhaal, maar het is wel een tof boek in de genre reverse harem en smut.

Extra informatie

Court of the Vampire Queen by Katee Robert
Taal: Engels
Prijs: €10,88 o.a. te koop bij Amazon.nl 
Paperback, 491 pagina’s
18+ , smut, reverse harem, check van te voren zeker even de trigger warning.

Lees ook: The Favor – Suzanne Wright

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge