Follow:
Beauty, Reviews, Winnen

WETBRUSH FLEX DRY & HAIR TOWEL [NIEUW BIJ ETOS] & WIN

Het artikel van vandaag is niet alleen een review, maar ook gelijk een leuk nieuwtje. Vanaf deze week zijn de producten van WetBrush namelijk verkrijgbaar bij Etos! Ik heb de WetBrush Flex Dry & Hair Towel set ontvangen en ben daarmee natuurlijk aan de slag gegaan. Gisteren was ik bij een Etos filiaal even wat basic producten aan het shoppen en daar zag ik deze set met een leuke korting…die heb ik meegenomen voor één van jullie!

WetBrush Flex Dry & Hair Towel €16,95 o.a. verkrijgbaar bij Etos

Het assortiment van WetBrush is heel divers en vooral mega populair. Deze haarborstels zijn geschikt voor zowel droog als nat haar. De Flex Dry borstel heeft een uniek en flexibel design, dit maakt het droog föhnen van je haren een stuk aangenamer! Het borstelen van je haar gaat vanwege flexibele borstelkop gemakkelijk, dit is ook ideaal als jij (of je dochter/zoon) last heeft van klitten.Mijn dochter was gelijk al verkocht door het design van de WetBrush Flex & Dry borstel, zij noemt het ook een “galaxy” borstel (dat is nu helemaal hot en trendy onder de tieners…). Ik gebruik deze borstel voor mijn eigen haar, maar ik ga er nog een exemplaar bij halen voor Sterre. Ik zag trouwens dat deze haarborstel ook verkrijgbaar is in andere tinten, hopelijk komen die ook naar Etos.

Ik heb een tijd geleden de “bekende” WetBrush gebruikt en die vond ik al mega fijn (helaas is die borstel ooit bij een vakantie blijven liggen), maar dit nieuwe model vind ik met name voor het droog föhnen voor mijn haar super handig. WetBrush heeft nog meer haarborstels in het assortiment en daar ga ik zeker ook eens naar kijken!


In deze set zit ook een Hair Towel, deze handdoek (zo noem ik het maar even) helpt je haar om sneller te drogen. Ik heb de afgelopen tijd diverse merken gebruikt en deze is tot nu toe het fijnste, al mis ik wel een lusje zodat de Hair Towel op zijn plek blijft zitten. Ik stop nu de punt aan de achterkant “in” en zo blijft alles goed op zijn plek zitten. Dit is ook ideaal als je gezicht gaat verwennen met je favoriete huidverzorging zoals een gezichtsmasker.Heel charmant deze foto…

Ik vind de WetBrush Flex Dry & Hair Towel oprecht een leuke en vooral bruikbare set. Dit hadden jullie waarschijnlijk al wel een beetje zien aankomen, anders zou ik niet nog een exemplaar zelf kopen voor een winactie. Leuk dat de producten van WetBrush nu nog makkelijker verkrijgbaar zijn, ik ga het Etos filiaal hier in de omgeving zeker in de gaten houden.

Hoe maak je kans op een WetBrush Flex Dry & Hair Towel set:

Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, en abonneer je gratis op het Youtube kanaal Sterre XO. Mee doen kan tot 21-06-2018, ik neem per e-mail contact op met de winnaar, graag binnen 24 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Ben je onder de 18 jaar vraag dan eerst toestemming aan een ouder (dit controleer ik…dus wel even netjes vragen). Ik wens iedereen veel succes!

 

Mocht je meedoen met deze winactie maar niet alle stappen heb ondernomen (deze staan hier boven beschreven en worden ook gecontroleerd), dan maak je helaas ook geen kans om te winnen.

 


Extra kansen:

Volg Pinkit.nl op FacebookTwitterInstagram.

 

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

31 Comments

 • Reply Tonnia

  dit merk ken ik nog niet ik doe graag mee

  juni 7, 2018 at 7:40 am
 • Reply elisabeth maria martina

  ideaal voor die mooie krullenbol van mijn kleindochter

  juni 7, 2018 at 7:49 am
 • Reply Ling

  De hair towel lijkt mij wel wat.

  juni 7, 2018 at 8:06 am
 • Reply Rowan

  Ooh die lijkt me ideaal! Ik heb zelf extreem lang haar en het zit regelmatig vol met klitten. Met 3 kleintjes thuis neem ik vaak niet zoveel tijd voor mijn haar en gooi ik het meestal meteen na het douchen vast in een knot 🙈. Een hel om ze daarna er weer uit te krijgen. Lijkt me ideaal het tijdens het douchen te kunnen kammen met een laag creme erin😂.

  juni 7, 2018 at 8:13 am
 • Reply Marange Krouwel

  Nooit van gehoord, ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze heeft super lang haar en we gaan binnenkort naar Aruba, dus ook iedere dag zwemmen! Ik volg jullie al youtube! Fingers crossed

  juni 7, 2018 at 8:52 am
 • Reply anita kempenaers

  ziet er een leuke borstel uit, doe graag mee voor mijn kleindochter die lang haar heeft en het met deze borstel misschien vlugger droog krijgt

  juni 7, 2018 at 10:49 am
 • Reply Marina

  Ik doe mee voor mijn dochter. Ze heeft echt lang haar en ik gun haar deze borstel omdat ze altijd nieuwe koopt. De tandjes van de borstel vallen er op een gegeven moment uit. Ik ben wel benieuwd naar deze 🍀

  juni 7, 2018 at 2:03 pm
 • Reply Marian Zw

  Lijkt me inderdaad fijn voor de klitten in het haar van mijn dochter. We doen graag mee.

  juni 7, 2018 at 2:46 pm
 • Reply Liesbeth Barto

  Supergraag doe ik mee voor het lange haar van mijn dochter 🙂

  juni 7, 2018 at 3:04 pm
 • Reply Gea

  Voor de lange haren van mij & mijn dochter
  💕

  juni 7, 2018 at 3:09 pm
 • Reply cobi

  Dit lijkt mij echt heel handig. Ik doe dus graag mee!

  juni 7, 2018 at 4:27 pm
 • Reply brants harry

  ziet er een zeer handige borstel uit doe graag mee voor mijn kleindochter

  juni 7, 2018 at 7:35 pm
 • Reply Maaike

  Ik doe mee! Dit klinkt echt als een borstel voor mijn rampzalige haar. Zit snel vol klitten, al twee nadat ik het geborsteld heb is het weer drama. En ook droogt mijn haar erg langzaam.
  Ik heb alle stappen gedaan. Ben al een tijd geabonneerd op het kanaal van Sterre onder de naam: Vleer7girl 🙂

  juni 7, 2018 at 11:39 pm
 • Reply Marian B

  Zou heel graag zo’n borstel eens proberen, het lijkt me na het lezen wel wat dus ik doe graag mee!

  juni 8, 2018 at 11:10 am
 • Reply Angela T

  Ik doe graag mee! Ik volg op facebook, instagram en geabonneerd op je youtube kanaal 🖒

  juni 8, 2018 at 12:59 pm
 • Reply Chantalle

  Ik heb al veel goede reviews gelezen en daardoor ben ik heel erg benieuwd geworden naar deze borstel! Daarnaast ziet die ook nog eens heel leuk uit. Ik ben al n tijdje geabonneerd op t kanaal van Sterre. Doe graag mee met deze winactie.

  juni 9, 2018 at 11:45 am
 • Reply Chantal hensens

  Dit zou ideaal zijn voor ons met 3 dochters! Zou het graag eens proberen😍

  juni 12, 2018 at 8:45 am
 • Reply melissa

  Ideaal voor na de zwemles van dochter elise met haar lange haren! lijkt me zeer handig. uiteraard volg ik via youtube.

  juni 12, 2018 at 10:34 am
 • Reply Shiv Chin

  Ik doe graag mee!

  juni 12, 2018 at 12:13 pm
 • Reply Stephanie Smit

  Ik doe heel graag mee! Het lijkt me heerlijk mijn haar eens normaal los te kunnen kammen tijdens het föhnen en gewoon. Ik heb altijd erg veel klitten en hierdoor komt er altijd veel haar van mijn hoofd af. Ik ben nog altijd zoekende naar de oplossing om dit te verminderen en misschien is dit wel de oplossing?! Ik hoop het in ieder geval! 🙂

  juni 12, 2018 at 2:50 pm
 • Reply Patricia Bouthisma

  Wat een leuke borstel is dat zeg. Lijkt me ook erg prettig in gebruik. Die handdoek lijkt me een uitkomst. Nu doe ik mn haar altijd in een knotje als ik gedouched heb, want ik vind het gevoel van nat haar in mn nek zo vervelend. Mijn haar blijft dan wel hewl lang nat. Dit lijkr me echt handig

  juni 12, 2018 at 3:58 pm
 • Reply Aïde

  Wat een gave borstel. Ik doe dan ook graag mee voor ons hier thuis

  juni 12, 2018 at 8:09 pm
 • Reply SophiaG

  Dit lijkt me een hele fijne borstel om te gebruiken. Ook voor mijn oudste dochter, die met haar lange haren veel last heeft van klitten.

  juni 12, 2018 at 9:19 pm
 • Reply wilmsen anita

  Ik doe graag mee

  juni 13, 2018 at 7:19 am
 • Reply Lottie

  Lijkt mij een erg fijn product, ik doe mee!

  juni 13, 2018 at 9:11 am
 • Reply Linda

  Ik doe graag mee aan deze winactie! Vooral nu de zomervakantie weer om de hoek komt kijken en er daardoor veel bezoekjes aan het strand worden gebracht, zal deze borstel ideaal van pas komen.

  juni 13, 2018 at 5:48 pm
 • Reply Lynn Mahieu

  Ideaal voor deze knopenmadam! xD

  juni 13, 2018 at 7:55 pm
 • Reply Tamara S

  Sinds mijn haar lang is, vind ik borstelen een drama! Ik zag deze borstel op FB voorbijkomen en ik zou hem graag willen proberen. Natuurlijk volg ik Sterre al. 🙂

  juni 14, 2018 at 4:25 am
 • Reply Paula voorwinden

  handig, deze wil ik graag proberen!

  juni 15, 2018 at 12:30 pm
 • Reply Esmee C

  Gaaf! Dit zou ik graag willen proberen!
  Ik heb alle stappen uitgevoerd, ik volg je natuurlijk al lang op Insta, Twitter en Facebook! 🙂

  juni 17, 2018 at 11:01 pm
 • Reply Corinne de Graaf

  Ik doe mee voor mijn dochter van 11 jaar.Heeft lang en veel haar en regelmatig flinke klitten in het haar.Misschien is dit eindelijk de juiste borstel die we zoeken.

  juni 19, 2018 at 9:00 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Etos Kissed By The Sun
  BEAUTY | ETOS KISSED BY THE SUN LIMITED EDITION

  Etos heeft weer een nieuwe limited edition uitgebracht en dit keer in het thema "Kissed by the sun". Deze zomer...

  Sluiten