Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

WAT ZIT ER IN MIJN HANDTAS [BLOGGERS EDITIE]

WAT ZIT ER IN MIJN HANDTAS [BLOGGERS EDITIE]

Mijn handtas neem ik bijna overal mee naar toe, vooral bij events en persafspraken. Als ik een dagje weg ga met mijn gezin zitten er andere items in dan als ik voor mijn werk ergens heen ga. Vandaag deel ik een aantal items die voor mij een must zijn als ik voor mijn werk op pad ga.

Parfum & deo

Er zit altijd een travelsize deo en samples van parfum in mijn handtas, vooral als het wat warmer weer is vind ik deo super belangrijk. Ik wissel af qua merken en geuren, als het maar lekker ruikt…dat is het belangrijkste 😉

Visitekaartjes

Voor mijn werk (bloggen) is het belangrijk om visitekaartjes mee te nemen, deze kan je dan uitdelen onder je collega bloggers of geven aan mensen die je net leer kennen (zoals merken en bedrijven). Ik moet eerlijk toegeven dat ik ze nog wel eens vergeet, maar nu ik visitekaartjes heb laten drukken van Mooze.nl zitten ze trouw in mijn handtas!

Beauty

Ik kan niet zonder blotting paper (vooral op warme dagen gebruik ik dit regelmatig), lippenbalsem en een mini haarborstel. Verder zit er nog wat make-up in mijn handtas, maar dat wisselt steeds qua producten. Sowieso vind ik het fijn om een lippenbalsem bij de hand te hebben. Owja ik zou het bijna vergeten maar ik heb ook altijd een pincet in mijn tas zitten, mocht ik ergens een verdwaald haartje tegenkomen dan kan ik die als nog weghalen…

Pen & papier

Als ik mijn grotere handtas meeneem zit er standaard een agenda/notitieboek in, alleen in mijn kleinere handtas (zie header foto) past dat niet. Het ligt dus een beetje aan de afspraak en welke tas ik meeneem, maar er zit sowieso een pen in en soms een stuk papier of agenda/notitieboek. Eigenlijk noteer ik alle informatie gelijk in mijn mobiel, maar een pen kan altijd handig zijn…

Powerbank

Omdat bijna alle afspraken in Amsterdam zijn ben ik vaak een hele dag op pas (het reizen alleen al is in totaal 6 uur), ik wil dan niet met een lege batterij komen te zitten. In de trein vermaak ik mij meestal met muziek of Youtube video’s en ondertussen hang ik mijn telefoon aan de oplader. Mijn mobiel gebruik ik op events ook voor foto’s en video’s, daarvoor moet de batterij ook goed opgeladen zijn.

Verder zit er vaak nog iets van kauwgom of een zuurtje in mijn handtas. Natuurlijk mag mijn portemonnee ook niet ontbreken, maar dat lijkt mij logisch dat ik die altijd meeneem. Nu ik alles zo opnoem vind ik het best knap dat alles in mijn handtas past en dat te bedenken dat ik eerst een tas gebruikte die 4x zo groot was. Wat zit er voor een zakelijke afspraak allemaal in jullie handtas?

post signature

Dit artikel bevat een samenwerking.

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  juni 13, 2018 / 7:19 am

  zakdoekjes bonnetjes en nog wat rommel

 2. chucky1012
  juni 14, 2018 / 6:57 am

  Mooie bag ?
  Altijd een flesje water, antibatirele handzeep en wipes.

 3. juni 15, 2018 / 8:53 am

  Jeetje 6 uur reizen is een hele afstand zeg! Van waar moet je dan komen? En ik dacht dat ik ver van Amsterdam afwoonde: 2,5 uur reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge