Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

UNBOXING| DEAUTY BOX AUGUSTUS EDITIE

UNBOXING| DEAUTY BOX AUGUSTUS EDITIE

Zaterdag heb ik de nieuwe Deauty box weer ontvangen van de maand augustus. De afgelopen maanden heeft Deauty mij verrast met de inhoud, op een positieve manier hopelijk gebeurd dat deze maand ook weer! Deauty (discover beauty) box is een maandelijks abonnement van €14,95,- en je ontvangt dan 4-6 producten (full size, mini enzovoort).

deauty2Yes het zakje is weer terug! Vind dit zelf erg leuk zo zie je namelijk niet gelijk welke producten erin zitten, en kan je leuk grabbelen!
deauty3Als eerste zie ik een Alpienne Sint John’s Wort Body Lotion 30ml waarde €9,50 (full size).Ik dacht eigenlijk dat dit een travel size verpakking is maar blijkbaar heb ik dat verkeerd. Het is een body lotion die zéér speciaal schijnt te zijn. Er zit een bepaald kruid in verwerkt wat heel goed tegen kwaaltjes als stress, depressie, slapeloosheid, brandwonden -en nog veel meer-, schijnt te werken.
deauty4Van het merk Lashem (nog nooit van gehoord dus leuk om te proberen) zit er het Picture Perfect Instant Wrinkle Reducer 15ml in met een waarde van €11,97,- het is een luxe sample. Volgens het kaartje heeft dit merk al eerder in de boxen gezeten, blijkbaar heb ik niet opgelet haha. Dit is een serum die o.a. donkere cirkels, roodheid en fijne lijntjes verminderd rond de oogzone…heel benieuwd hier naar.
deauty5 deauty6Ze verwachten bij Deauty volgens mij nog heel wat zonnig weer haha! Er zitten namelijk twee producten in van No-Ad, deze staan beide niet op het kaartje dus ik denk dat het een leuke extra is? En dat is altijd leuk! Per tube is de prijs ongeveer €9.50,-. Ik denk dat ik ze beide even weg zet voor volgend jaar, of de zon moet de aankomende weken nog heerlijk gaan schijnen.
deauty7Hé weer een product van Alpienne namelijk een Natural Soap 20 gram met een waarde van €1,90,-. Zelf gebruik ik geen stukken zeep dus ik ga hier mijn moeder blij mee maken, dit vind dat wel erg prettig om te gebruiken.
deauty8Lieve Deauty wat doet een doos met afslankpillen in jullie box? Sorry maar dit is een product wat ik er persoonlijk niet in vind horen aangezien het gewoon medicatie is, en deze pillen ook bij de apotheek liggen. Deauty heeft niet alleen volwassen abonnee’s maar ook jongere meiden, die misschien al wat onzeker zijn…nee sorry dit hoort er gewoon niet in. Het gaat trouwens om de XLS Xanthigen Advanced Calorie Burner met een waarde van €49,50.
deauty9Dit is wel weer een leuke product en Deauty gaat mee met het festival seizoen daar zijn deze nep tatoo’s of eigenlijk “Tahony Temporary Jewels” met een waarde van €5,50,- erg goed voor geschikt. Heel leuk om te gebruiken! Ik ga zelf niet naar een festival maar mijn dochtertje heeft ze al in beslag genomen haha.

Ik vind persoonlijk deze box niet heel slecht qua inhoud er zitten diverse merken in, die voor mij ook nog nieuw zijn (leuk om te testen) en weer wat extra’s! Alleen ik had liever niet die afslankpillen er in gehad, maar een leuk cosmetica item, dat mis ik een beetje in deze editie. De totale waarde van deze box is (mede dankzij de dure afslankpillen) €97,37,- de waarde ligt dus deze maand wel erg hoog! Zit er in deze Deauty box nog producten waar van jullie een review terug van willen zien?

post signature
*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Volg:

7 Reacties

 1. Delphine
  september 3, 2015 / 7:08 am

  Ik vind het voornamelijk spijtig dat er producten in de box zitten die maanden geleden al in de België box zaten. Ik kende niet veel meisjes incl. mezelf die blij waren met deze pillen.. Lashem is wel een goed merk, ga je denk ik blij mee zijn. ^^

 2. september 3, 2015 / 7:11 am

  Ik vind hem een beetje tegenvallen. Sowieso vind ik die pillen een misser, maar ook nu nog zonneproducten in een box stoppen… rijkelijk laat 🙂
  Maar toch, er zitten wel weer interessante dingen bij.

 3. september 3, 2015 / 7:52 am

  Die pillen vind ik ook niet kunnen. Zoiets hoort gewoon niet in een beautybox X

 4. september 3, 2015 / 12:06 pm

  Tj, eigenlijk vind ik het best heel jammer dat de box deze inhoud heeft….de alpienne producten vind ik juist wel weer heel intressant

 5. september 3, 2015 / 12:32 pm

  Nee die afslank – pillen zijn wel fout hoor, vind ik ook niet kunnen….

  Ik ben wel benieuwd naar de review van Picture Perfect Instant Wrinkle.

 6. september 4, 2015 / 1:37 pm

  De inhoud vind ik niet zo leuk, waarom afslank pillen erin stoppen? Ik begrijp het niet waarom ze het doen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge