Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

SWATCH & NAIL ART MET NYX ROYAL EMPIRE

SWATCH & NAIL ART MET NYX ROYAL EMPIRE

Door Sonja – NYX is vooral bekend om de mooie lipsticks en –gloss die ze op de markt brengen, wat onbekender is de nagellak die ik zelf ook nog nooit geprobeerd had en ik vond het dus eens tijd worden om te ontdekken hoe deze van kwaliteit zijn. Bij de Douglas kun je NYX nagellak kopen, echter deze kocht ik in de NYX store te Amsterdam. Ik was daar voor de premiere van een film (Star Wars Rogue One) en toen ik deze paarse kleur daar zag staan was ik al verkocht. En bij het lezen van de naam, een geluksmomentje. Royal Empire, empire komt ook voor in de films.


Het viel mij op dat de flesjes daar heel anders zijn dan de glitter lak die ik recent al eens kocht. Dus ik moest even op onderzoek uit, want zijn ze nu gewisseld? Als ik op de NYX site kijk, zie ik dus deze bredere flesjes staan, okay, weer op de hoogte!


De kleur is schitterend diep paars met een ontzetten mooie glans, ik hoop dat dit straks ook op mijn nagels te zien is. Ik heb wel een zwak voor paars, jammer dat dit niet altijd een mode kleur is, dan droeg ik het vaker.

Het kwastje is mooi smal, ik hou daar van en de lak mooi stevig en niet te vloeibaar. Dat als je gaat lakken alles gelijk in je nagelriemen zit. Daar heb ik echt een hekel aan en dat is dan net een kleur die lekker stained in je huid… Zodra ik begon te lakken merkte ik al dat dit een top lakje zou zijn, bij 1 laagje had ik al een prima dekking en bij 2 laagjes was het af! En het droogt, tenminste bij mij dan, snel op! Yes!

De lak is zonder topcoat ook supermooi, het glanst echt geweldig! Het heeft een klein beetje, streperigheid (is dat een woord?) Echter het is zo minimaal.


Deze foto is iets minder in de lamp genomen en je ziet de mooie paarse kleur sprekender. Nu heb ik er een top coat overheen gedaan.

Oh, zie je trouwens mijn korte nagels? Ik had een ongeluk in de sportschool… 20 kilo moest ik ophangen en ik had mijn beide handen om de cirkel. Omdat het rek wat vol was duwde ik het met mijn knie aan, helaas vergat ik mijn handen weg te nemen en zaten mijn nagels er tussen. 8 nagels naar de knoppen. Vooral mijn rechterhand is helemaal kort, het deed ook pijn.

Nail Art Tutorial Leopard | moderne versie
Met de feestdagen droeg ik een leopard schoentje, clutch en shirtje en het leek mij wel leuk om daar dan ook een bijpassende nailart te maken.

Even moest ik slikken, ze waren zo mooi…Ach ja het groeit weer aan!

Vandaag laat ik jullie een moderne versie zien met deze paarse tint. Want dan nog is het een hele leuke nailart. Wederom niet zo heel moeilijk en ook jij kan het maken, vooral je tijd nemen en doe dit op een rustig moment, kinderen naar bed en de man sporten.


De eerste stap is met een lichtere kleur paars in dit geval wat vlekjes te maken. Dit kan met een heel dun kwastje, saté prikker of kopspeld mocht je geen dottingtool in huis hebben.


Stap 2 is het maken van de halve maantjes (ik noem het maar even zo, hoe zou jij het noemen?). Dit heb ik met een striper gedaan (Etos). Dit kan ook met een heel dun kwastje wat je in de nagellak doopt.


De laatste stap doe je na een paar minuten, goed drogen laten is mijn tip, een topcoat er overheen lakken met een kleine holografische glitter. Of als jij een andere mooierd hebt mag dat ook. Drogen en als je wilt kun je er nog een topcoat overheen lakken, maar ik heb dat niet gedaan, deze topper droogde al snel.


En klaar ben je en heb je een moderne Leopard versie op je nagels. NYX nagellak is bij Douglas nog beperkt te krijgen, ik vermoed dat de nieuwe lijn er snel aan komt. Wil je niet wachten? Plan dan een Tripje Amsterdam en dan even binnenlopen bij de mooie NYX Cosmetics shop daar. De prijs is ongeveer €8,99 en je krijgt dan nu wel een groter flesje (de kassabon is helaas weggegooid mocht de prijs anders zijn, laat het mij dan even weten in een reactie).

Bedankt en tot een volgende keer!

Liefs Sonja

 

Volg:

19 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  januari 10, 2017 / 7:48 am

  Ziet er mooi uit! ღ

 2. anneke
  januari 10, 2017 / 9:34 am

  wauw mooie kleur zeg ☺️ en mooie nailart x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge