Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

 • Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten

  Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten
 • Perris Monte Carlo Vetiver Java

  Perris Monte Carlo Vetiver Java
 • De Checklist – Sophia Money-Coutts

  De Checklist – Sophia Money-Coutts
 • Lancôme Prep & Hydrate Primer

  Lancôme Prep & Hydrate Primer
 • Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog

  Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog
 • Mijn parfum aanraders van dit moment

  Mijn parfum aanraders van dit moment
 • Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller

  Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller
 • Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win

  Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win
 • Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder

  Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder
 • trend IT UP Super Glow Baked Blush

  trend IT UP Super Glow Baked Blush

SKINCARE | NIEUW IN NEDERLAND SIMPLE GEZICHTSVERZORGING

SKINCARE | NIEUW IN NEDERLAND SIMPLE GEZICHTSVERZORGING

De producten van Simple zijn een paar maanden geleden nieuw gelanceerd in Nederland, bijna overal in blogland werd er over geschreven en ook ik ben aan het testen geslagen. Tijdens onze vakantie heb ik bij de Kruidvat drie producten gekocht en die ben ik eens goed gaan testen. Omdat ik zoveel positieve verhalen had gehoord/gelezen, was ik namelijk erg nieuwsgierig geworden!

Simple Hydrating Light Moisturiser €5,99 / Moisturising Facial Wash €4,99 & Micellar Cleansing Water €4,99

Puur, zacht, verzorgend. Dat is Simple – het nummer 1 huidverzorgingsmerk in de UK dat vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Al 50 jaar bekend als dé Sensitive Skin Expert, maakt Simple milde reinigings – en verzorgingsproducten op basis van pure, skin-loving ingrediënten zoals vitamine B3 en E. Zonder poespas, vrij van onnodige toevoegingen, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.”

De producten van Simple zien er mooi en vooral netjes uit, daar naast zijn de prijzen ook nog eens super betaalbaar. Goede huidverzorging hoeft niet duur te zijn, maar het is wel belangrijk om elke ochtend en avond je huid te reinigen en verzorgen. Ik ben voor deze drie producten gegaan omdat ze goed op elkaar aansluiten (in mijn huidverzorgingsroutine), maar ik ga zeker ook nog eens een kijkje nemen bij de andere Simple producten die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Simple Micellar Cleansing Water

“Simple Micellair Water is een verfrissende reiniger met een hydraterende werking. Deze reiniger bevat ‘micellen’, reinigingsbubbels die op een zachte, maar zeer effectieve wijze make-up en onzuiverheden verwijderen, verstopte poriën schoon maken en tegelijkertijd de huidhydratatie tot 90% verhogen. Verrijkt met multivitaminen voor een natuurlijk gezonde look.”

Sinds de hype van micellaire reinigers gebruik ik ze dagelijks en deze van Simple is goed betaalbaar en doet prima zijn werk. Inmiddels is deze flacon leeg (zie XXL Beauty Empties), maar er gaat zeker weer een nieuwe komen. Ik merk alleen wel dat als ik wat meer oog make-up draag of een waterproof mascara, dat ik niet alleen hier genoeg aan heb (ik gebruik dan als extra stap nog een oogmake-up remover).

Simple Moisturising Facial Wash

“Simple Face Wash is een zeepvrije reiniger met een verfrissende werking. Geschikt voor elke huid, ideaal om onder de douche te gebruiken.”

Als ik mijn gezicht onder de douche reinig of als er nog wat restjes zijn van de vorige reiniger, dan gebruik ik deze face wash. Je kan de face wash gewoon aanbrengen met je handen en een beetje water, maar je kan ook een reinigingsborstel gebruiken voor een wat grondige reiniging (ik ga meestal voor deze optie). Het is een milde reiniger die ook weer goed zijn werk doet en mijn huid ook écht schoon maakt.

Simple Hydrating Light Moisturiser

Simple Hydraterende Gezichtscrème met Lichte Textuur voor een normale tot gecombineerde huid. Zorgt voor een optimale hydratatie en geeft de huid een luchtig, fris gevoel.”

Na het reinigen is het natuurlijk ook belangrijk om je gezicht te verzorgen. Mijn huid is op dit moment weer kurk droog dus een hydraterende moisturiser is voor mij écht een must. De créme is licht van textuur en trekt ook lekker snel in de huid. Wel merk ik dat nu mijn huid weer crisis-droog is (zo noem ik het maar even), dat mijn huid wel iets meer verzorging nodig heeft. Daarom breng ik als extra boost eerst een hydraterende serum aan en dan deze gezichtscrème.

Simple Moisturising Facial Wash & Simple Hydrating Light Moisturiser


De producten van Simple zijn geschikt voor de gevoelige huid, hebben geen overheersende geur en zijn vrij van onnodige toevoegingen. Het grote pluspunt is dat deze producten gewoon verkrijgbaar zijn bij Kruidvat & Trekpleister voor een betaalbare prijs.

Zijn jullie al bekend met de gezichtsverzorging van Simple?

post signature

Volg:

5 Reacties

 1. november 9, 2017 / 6:25 am

  Ik heb denk ik onder een steen gezeten want ik heb er nog nooit van gehoord. Klinkt niet verkeerd en fijn dat ze makkelijk te verkrijgen zijn. Binnenkort ee’m bie Kruidvat kiek’n!
  Hennie onlangs geplaatst…Smartphones | Hoe deden we dat vroeger?My Profile

 2. Tonnia
  november 9, 2017 / 9:52 am

  dit wil ik wel eens gaan proberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge