Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

SKINCARE | FILORGA OXYGEN-GLOW

SKINCARE | FILORGA OXYGEN-GLOW

Begin dit jaar lanceerde Filorga een geheel nieuwe lijn: OXYGEN-GLOW. Helaas kon ik niet bij het event aanwezig zijn, maar ik heb deze lijn wel ontvangen om te testen…en dat heb ik de afgelopen weken ook zeker gedaan!

We leven in een ultra-digitaal tijdperk waarin social media een grote rol speelt. Alles op deze netwerken lijkt te draaien om uiterlijk en vrouwen (mannen trouwens ook!) maken zich dan ook meer dan ooit tevoren zorgen over hoe ze eruitzien. Het schijnt zelfs dat er wereldwijd dagelijks 1000 selfies per seconde gemaakt worden, bizar toch? De nieuwe Filorga OXYGEN-GLOW lijn speelt daar op in, dankzij deze lijn heeft je huid geen filter meer nodig en ben je altijd selfie-ready 😉

Filorga OXYGEN-GLOW Super Perfecting Radiance Cream €39,90 (inhoud 50ml)

’s Ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op een (schoon) gezicht, hals en decolleté. Maak vervolgens kleine knijpbewegingen in de huid om de micro-bloedsomloop te stimuleren. Na het aanbrengen van deze crème, word je huid goed verzorgd en gehydrateerd plus het zorgt voor een mooie glow! Je kan ook een beetje Filorga OXYGEN-GLOW Super Perfecting Radiance Cream mengen met je foundation, om je make-up gedurende dag bij te werken.

Filorga OXYGEN-GLOW Clear Skin Effect Super Cleanser €19,90 (inhoud 125ml)

Elke huidverzorgingsroutine begint natuurlijk met een goede reiniger, zowel elke ochtend als avond. Ik neem hier zelf elke dag lekker de tijd voor! Je kan de Filorga OXYGEN-GLOW Clear Skin Effect Super Cleanser met de vingers of een wattenschijfje op de droge of natte huid aanbrengen. Masseer de huid met licht ronddraaiende bewegingen om alle onzuiverheden te verwijderen. Afspoelen met water. Wil je multitasken? Dan kan je deze cleanser ook in de douche gebruiken en eventueel aanbrengen op je hals en/of decolleté. Ik heb zelf een gevoelige huid en deze cleanser doet super goed zijn werk en dat op een milde manier.

Filorga OXYGEN-GLOW Super Smoothing Radiance Eye Care €29,90 (inhoud 15ml)

Natuurlijk mag een goede oogcrème in deze lijn niet ontbreken, gelukkig denkt Filorga aan alles! Na het reinigen van de huid en het aanbrengen van een gezichtscrème, is het ook belangrijk om rondom je ogen een verzorgende oogcrème aan te brengen. Na het aanbrengen dep ik de oogcrème met mijn ringvinger (bevat het minste kracht) in de huid. Door het verhelderende effect kan je deze oogcrème ook onder het wenkbrauwbot aanbrengen als “highlighter”.

Filorga OXYGEN-GLOW Super Perfecting Express Mask €32,90 (inhoud 75ml)

Het laatste product uit deze prachtige lijn is een gezichtsmasker en mijn favoriet! Je brengt het masker aan op een gereinigde huid en laat het dan 10 minuten zijn werk doen. Daarna verwijder je het masker met bijvoorbeeld een vochtig wattenschijfje en je huid ziet er gelijk minder dof uit. Ik gebruik dit masker 2-3 keer per week, maar heb je een extreem vermoeide/doffe huid dan kan je dit product ook als intense 7 daagse kuur gebruiken.

Mijn verwachtingen van Filorga waren al hoog, ik weet namelijk dat dit gewoon een goed merk is dat ook écht wat doet voor de huid. En dit keer worden mijn verwachtingen weer waargemaakt, de OXYGEN-GLOW lijn is by far mijn favoriet. Ik heb namelijk een droge/gevoelige en soms wat vermoeide huid en daar sluit deze lijn compleet bij aan #loveit. Trouwens naast de werking, vind ik ook de vormgeving heel mooi en luxueus. De Filorga OXYGEN-GLOW lijn is o.a. te koop bij Ici Paris XL en er zijn regelmatig diverse aanbiedingen #shoptip.

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  april 25, 2019 / 7:50 am

  dit wil ik wel proberen

 2. april 25, 2019 / 11:59 am

  Ohh, vooral dat masker lijkt me heerlijk! Ik heb de producten ook liggen, maar vanwege de grote verbouwing bij ons thuis heb ik helaas letterlijk geen plek om mijn fotostudio uit te zetten en productfoto’s te maken, en ik wil producten altijd pas gebruiken als ik er foto’s van gemaakt heb. Jaja, luxe problemen. Je hebt me echter al wel heel enthousiast gemaakt over deze lijn.
  bychristiana onlangs geplaatst…Zó hou je je marmer aanrechtblad langer mooiMy Profile

 3. Marloes
  april 25, 2019 / 4:18 pm

  Het lijkt me een mooi merk wat prachtige producten bevat. Vooral het masker spreekt mij aan. Ideaal dat je deze ook als kuur kunt gebruiken.

 4. chucky1012
  juni 4, 2019 / 6:46 am

  Fijne review.
  Ik gebruik dit alles ook 😉

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge