Nieuwe artikelen:

  • MONTALE PARIS STARRY NIGHTS

    MONTALE PARIS STARRY NIGHTS
  • CHATELIER INSTANT PLUMP SERUM

    CHATELIER INSTANT PLUMP SERUM
  • TIP | FYD AROMA DIFFUSER (ACTION)

    TIP | FYD AROMA DIFFUSER (ACTION)
  • BATH & BODY WORKS SHOPLOG

    BATH & BODY WORKS SHOPLOG
  • NIEUW FOREO BEAR

    NIEUW FOREO BEAR
  • YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK

    YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK
  • ARIANA GRANDE CLOUD

    ARIANA GRANDE CLOUD
  • GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR

    GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR
  • WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

    WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO
  • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

    CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

REVIEW: MUA lipstick shade 5

REVIEW: MUA lipstick shade 5
In de Vipbox van afgelopen maand zat deze lipstick van MUA in de kleur shade 5, ik was gelijk helemaal enthousiast want het is roze! Er heeft namelijk al wel eens een lipstick of lipgloss in gezeten en dan net in een kleur, waar ik niet van hou. Daar naast is MUA een leuk merk, en hier had ik nog geen lipstick van geprobeerd.

 
Op de achterkant van de lipstick zit een extraatje namelijk een mini lipgloss in dezelfde roze kleur, helemaal leuk nu heb je namelijk 2 producten in 1.
Hier zie je de lipgloss het heeft een zacht roze kleur met een hoog glans gehalte.
Zo nu verder naar de lipstick die ziet er eigenlijk best prima eruit gewoon een basic huls, en de kleur is zacht roze (met veel shimmer).
De lipstick is qua kleur het zelfde als de lipgloss alleen vind ik de swatch een beetje plakkerig aanvoelen op mijn huid.
Door de swatches begin ik een beetje te twijfelen mijn enthousiasme neemt lichtelijk af, waarom? De kleur glanst heel erg dit kan leuk zijn maar vaak draag ik zo’n kleur niet. Ook vind ik de substantie een beetje plakkerig en daar hou ik persoonlijk gewoon niet van. Misschien valt het wel mee als ik deze lipstick op mijn lippen aanbreng?
Als ik de lipstick draag en je kijkt van een afstandje dan valt je weinig op, je ziet een licht roze kleur met wat glans. Zodra je dichterbij kijk zie je dat de kleur heel raar verdeelt op mijn lippen en dat de kleur in de lijntjes kruipt. Daarnaast is het plakkerige nog steeds aanwezig, jammer ik had gehoopt een toppertje gevonden te hebben. Dit is geen lipstick die ik vaker zal dragen ik heb op de kleur na alleen maar min punten die ik kan bedenken.
MUA lipstick shade 5 kost €2,99,- en is o.a. HIER te bestellen.
 
 
Wat vind jij van deze kleur?

post signature

Volg:

29 Reacties

  1. Marion
    augustus 19, 2014 / 6:00 am

    Jammer. Ik vind het glinsterende ook iets teveel van het goede bij deze lipstick.

  2. Agneta
    augustus 19, 2014 / 7:07 am

    De kleur oogt inderdaad erg mooi, maar van plakkerige gedoe houden we natuurlijk niet. Jammer.

  3. augustus 19, 2014 / 5:14 am

    Zelf had ik een tijdje geleden shade 12 van MUA besteld, hij zag er echt prachtig uit tot ik m op had. Ontzettend veel glittertjes en ook verschrikkelijk plakkerig. Erg jammer want de kleur opzich was wel mooi!

  4. Infinity
    augustus 19, 2014 / 8:33 am

    Goed dat je zo eerlijk bent geweest!
    Het leek me wel een fijn product…
    Liefs, Juanita

  5. augustus 19, 2014 / 6:56 am

    Wat jammer dat deze lipstick niet fijn is. Ik zie wel een beetje wat je bedoeld terug op de foto. Deze zal ik laten liggen.

  6. augustus 19, 2014 / 6:59 am

    Ik heb deze inderdaad ook gekregen in de Vipbox, hij sprak mij op het eerste oog ook niet heel erg aan. Binnenkort maar eens aan een test onderwerpen maar ik wordt er niet heel enthousiast van helaas.

  7. Patoir
    augustus 19, 2014 / 10:17 am

    Jammer dat hij tegenvalt want het kleurtje is zo mooi. <3

  8. augustus 19, 2014 / 8:20 am

    Jammer dat het toch een beetje tegenvalt.. Fijne review heb je geschreven, hier hebben we wat aan :)!

  9. augustus 19, 2014 / 8:37 am

    Jammer! Ik ben ook niet zo’n fan van de mua lipsticks..

  10. shoppingsarah.com
    augustus 19, 2014 / 10:39 am

    Wat jammer! Ik heb zelf de zelfde kleur, ik ben heel benieuwd hoe hij mij staat, maar vind het op het eerste gezicht geen mooie kleur, ik houd ook helemaal niet van zoveel shimmer/glitter in een lipstick. Balen ook dat hij zo plakt, dat vind ik ook geen positief punt. Jammer!

  11. augustus 19, 2014 / 9:03 am

    Jammer van de kwaliteit , het kleurtje is namelijk wel erg mooi !
    Maar wel een fijne review =)
    Liefs Jorinda

  12. Lizzy
    augustus 19, 2014 / 11:09 am

    Wat balen dat het tegenvalt! Een lipstick hoort niet in de lijntjes te trekken! 🙁 Balen ook dat het plakt! De kleur spreekt me ook niet echt aan!

  13. augustus 19, 2014 / 9:46 am

    Jammer dat hij een beetje plakkerig blijkt te zijn….de kleur vind ik wel heel erg mooi….

  14. augustus 19, 2014 / 10:00 am

    Wat jammer! Hij is inderdaad heel erg shimmery.

  15. augustus 19, 2014 / 10:47 am

    Meh, jammer dat hij tegenvalt!

  16. augustus 19, 2014 / 10:56 am

    Jammer zeg! Ik vind de kleur wel mooi, maar inderdaad de shimmer teveel en zo jammer dat hij plakkerig is :(.

  17. augustus 19, 2014 / 11:48 am

    Hmm de kleur is wel mooi en het is ook zo leuk dat er een lipglossje bijzit maar helaas, dit gaat hem niet worden. 🙂

  18. augustus 19, 2014 / 6:02 pm

    Het lijkt haast een beetje metallic, maar jammer dat ie niet goed bevalt. MUA heb ik hier nog nergens weten te vinden, maar ik blijf nieuwsgierig.

  19. augustus 19, 2014 / 7:19 pm

    Jammer dat die tegenvalt. Ik heb zelf nog helemaal niks van MUA in mijn stash. De kleur is niet voor mij weggelegd omdat ik zelf niet heel erg fan ben van een metallic finish… maar smaken verschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
MASK MONDAY: Vanedo Beauty Friends Sheet Mask Lemon

Vandaag heb ik voor mij zelf een extra leuk masker, tenminste dat vind ik zelf! Het is namelijk een sheet...

Close