Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

PERSBERICHTEN WEEK #19

PERSBERICHTEN WEEK #19

Vandaag laat ik jullie weer een overzicht zien van een aantal persberichten die ik afgelopen week heb ontvangen. Pak er wat te drinken bij en kijk gezellig mee!


 photo pers1_zps6c2nzlkr.pngHet dagelijkse doucheritueel is een moment van ontspanning. De vernieuwde Etos doucheproducten reinigen de huid mild en zijn verrijkt met natuurlijke extracten die de huid voeden en hydrateren én tegelijkertijd je zintuigen prikkelen. Etos heeft voor iedere huidbehoefte en levensstijl het perfecte doucheproduct. Alle producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos vanaf €1,49 per stuk.

 photo pers2_zpstxebdwql.pngDure operaties zijn niet nodig: het geheim om er jonger uit te zien is een blij gezicht. Uit onderzoek van het #1 huidverzorgingsmerk NIVEA blijkt dat een lach gemiddeld twee jaar van je leeftijd af haalt.

De relatie tussen emotie en geschatte leeftijd

Aan 2000 mensen werd gevraagd om de leeftijd te schatten van 12 vrouwen die ieder drie verschillende emoties uitbeeldden: blij, neutraal en verdrietig. De emotie met het grootste effect is de blije emotie: hierbij werden de vrouwen ruim twee jaar* jonger geschat. Een verdrietige uitdrukking telt een jaar bij de leeftijd op.

Psycholoog Positieve Psychologie, Miriam Akhtar legt uit: “Er zijn doorgaans meerdere aanwijzingen waarmee we de leeftijd van een persoon kunnen schatten. Echter, als alleen maar het gezicht te zien is dan is de uitdrukking op het gelaat allesbepalend”.

De voordelen van lachen

“Er valt veel te zeggen voor een dagelijkse dosis aan lachen. Het feit dat het je helpt er jonger uit te zien, is slechts een van de voordelen”, zegt Miriam. Mensen die veel lachen, ervaren een schat aan voordelen, van meer energie tot een groter succes in het leven. Tevens is het zo dat lachen stress vermindert, het ervoor zorgt dat het gelukshormoon endorfine vrijkomt en het lichaam zich ontspant zodat we er minder vermoeid uitzien. Het regelmatig oefeningen doen met de gezichtsspieren, wat je met lachen doet, zorgt er ook voor dat de bloedcirculatie in het gezicht toeneemt. Dit kan bijdragen aan een jonger uiterlijk.”

Q10 en rimpels

Dr. Sven Fey, Hoofd Product Development Face Care voor NIVEA, voegt toe: “Ook al helpt lachen met een jonger uiterlijk, het voorkomt helaas niet volledig dat de huid op termijn rimpels vertoont. De wetenschappers van NIVEA waren 15 jaar geleden een van de eersten die het huideigen anti-rimpel co-enzym Q10 verwerkten in huidverzorgingsproducten. Naarmate we ouder worden, daalt de hoeveelheid van Q10 in de huid. De huidcellen zijn hierdoor minder beschermt met als gevolg dat de huid verslapt en rimpels ontstaan. Door Q10 toe te voegen, compenseer je dit verlies en help je je huid een handje om de eerste signalen van veroudering tegen te gaan. Ondertussen lach je jaren van jouw leeftijd af, terwijl je doet wat je het leukst vindt!”

NIVEA Q10plus Gezichtsverzorging

NIVEA Q10plus helpt al 15 jaar je fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Miljoenen vrouwen zijn fan. Wist je bijvoorbeeld dat onze NIVEA Q10plus dagcrème het meest verkochte anti-rimpel product is in Nederland**? Hier de NIVEA Q10 plus producten op een rijtje:

 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF15
 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30
 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF15
 • NIVEA Q10plus Antirimpel Dagcrème Lichte Textuur
 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Serum Pearls
 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel CC Cream SPF 15
 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Oogcontourcrème
 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Oogroller
 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Nachtcrème
 • NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Masker*2.21 jaar

**Nielsen Food Drug Perfumery, MAT P3, verkoop in aantal verpakkingen.

 photo pers3_zpshhi0b4yf.pngJouw vertrouwde NIVEA dagcrème biedt nu het hele jaar door extra bescherming

 Om je gezicht het hele jaar door optimaal te beschermen tegen UV-stralen introduceert NIVEA twee van haar vertrouwde dagcrèmes nu met SPF 30: NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 en NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30.

Tijdens een vakantie op een zonovergoten bestemming denkt iedereen aan zonbescherming. We vergeten echter dat ons gezicht ook in Nederland het hele jaar door wordt blootgesteld aan schadelijke UV-stralen, zelfs wanneer het bewolkt is. Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken, wordt veroorzaakt door UVA- & UVB-stralen. Een goede bescherming tegen UV-stralen gedurende het hele jaar is dus erg belangrijk. NIVEA introduceert daarom jouw vertrouwde dagcrèmes met SPF 30 voor een nog betere bescherming tegen huidveroudering. Hiermee voldoet NIVEA aan de behoefte van 57% van de Nederlandse vrouwen die een goede SPF-bescherming in haar dagcrème belangrijk vinden.*
NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30

NIVEA CELLular Anti-Age is de eerste verzorgingslijn van NIVEA die op celniveau werkt. De dagcrème verjongt de huid van binnenuit dankzij haar unieke werking diep in de celkern. De krachtige formule met de actieve ingrediënten Hyaluronzuur, Magnolia Extract en Creatine laten de cellen in de huid zich weer gedragen als jonge cellen, wat rimpelvorming vermindert.

De nieuwe NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 helpt dankzij de toevoeging van SPF 30 met UVA en UVB de huid extra te beschermen tegen huidveroudering, celbeschadiging en pigmentvlekken veroorzaakt door zonlicht. De crème combineert de voordelen van anti-age verzorging met een extra hoge bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, waaraan je het hele jaar door wordt blootgesteld.

NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 is juni 2015 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor de consumentenadviesprijs van € 17,99.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30

NIVEA Q10plus biedt een effectieve anti-rimpelverzorging dankzij de unieke formule die is verrijkt met het Q10 Energiecomplex, bestaande uit een combinatie van twee zeer actieve anti-rimpelingrediënten: het co-enzym Q10 en Creatine. Dit werkzame duo vult het huideigen co-enzym Q10 aan waardoor niet alleen rimpels zichtbaar worden verminderd: het helpt tevens de vorming van nieuwe rimpels voorkomen.

De nieuwe NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming bevat SPF 30 en een geavanceerd UVA-filter die helpen de huid extra te beschermen tegen tekenen van huidveroudering. Bij regelmatig gebruik ziet de huid er zichtbaar gladder en jonger uit.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 is vanaf juni 2015 exclusief verkrijgbaar bij Etos voor de consumentenadviesprijs van € 15,99.

*Bron: NIVEA Buying profiling study Netherlands among 29994 Dutch Women, Insites Consulting 2011

 photo pers4_zps0z5izdtl.png


 

Zoals jullie kunnen zien zijn er weer een hoop mooie producten te koop, naar welke product ben jij zelf het meeste nieuwsgierig?

post signature

Volg:

11 Reacties

 1. mei 9, 2015 / 8:33 am

  De douchegel van Etos ga ik kopen als mijn douchegels op zijn. Maar is die nieuw? Ik dacht dat ze die al hadden, maar dan in een andere verpakking?

 2. Ellen
  mei 10, 2015 / 10:32 am

  Ik vind ook de Etos producten er fijn uitzien. Ik kan helaas niet goed tegen Nivea dus hier zal ik sowieso niks van kopen.

 3. mei 10, 2015 / 6:01 pm

  Ben erg benieuwd naar de nieuwe Babor SPF producten! Ik en SPF tegenwoordig eh… 🙂

 4. BeautyLife
  mei 10, 2015 / 6:22 pm

  De doucheproducten van de Etos lijken me erg fijn! 🙂

 5. Mandy
  mei 11, 2015 / 10:31 am

  die nivea producten lijken mij wel lekker om te gebruiken

 6. mei 11, 2015 / 10:09 pm

  Ik ben nieuwsgierig naar de producten van Nivea 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge