Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

NIEUWE KRUIDVAT (ZON) PRODUCTEN #VIERDELENTE

NIEUWE KRUIDVAT (ZON) PRODUCTEN #VIERDELENTE

Een paar weken geleden was ik bij het Kruidvat #vierdelente event en daar heb ik kennis gemaakt met diverse nieuwe (zon)producten. Kruidvat heeft een betaalbaar huismerk en qua beauty producten kan ik daar eigenlijk altijd wel redelijk goed slagen. Ik werd ook gelijk enthousiast van de nieuwe lanceringen en vandaag ga ik over een aantal producten wat meer vertellen.
Nieuwe Kruidvat producten

– Kruidvat Solait Sensitive Lotion SPF50+ mini €3,49
– Kruidvat Solait Head & Hair SPF30 €6,99
– Kruidvat Solait Aftersun Ampullen 7 stuks €5,99

Er zijn weer een aantal nieuwe zonproducten aan het Kruidvat assortiment toegevoegd, deze heb ik de afgelopen dagen door het zomerse weer eindelijk kunnen gebruiken. De Kruidvat Solait Sensitive Lotion SPF50+ mini zit bij Sterre in haar rugzak, zo kan zij op school haar huid ook beschermen tegen de zon.

Ik vind het insmeren van de huid altijd erg belangrijk, maar er is toch een deel wat ik altijd vergeten ben…namelijk mijn hoofdhuid! De Kruidvat Solait Head & Hair zorgt voor een goede bescherming en is prettig in gebruik. Deze spray is mijn favoriete zonproduct op dit moment en gaat zeker mee naar Kroatië.

Nieuwe Kruidvat producten
Kruidvat heeft diverse after sun producten (zoals het after sun sheet masker dat is ook écht een fijne aanrader), maar nu zijn er ook speciale ampullen. Dit geeft een net wat luxueuze uitstraling en daarom is dit setje met 7 ampullen ook wel iets aan de prijziger kant. Deze ampullen zijn speciaal voor het gezicht en zorgt voor een verkoelende en verzorgende werking.

Nieuwe Kruidvat producten
– Kruidvat Summer Bronze Self Tan Bodylotion €2,99
– Kruidvat Solait Overnight Face Tan Mask €3,99

Een bruiner kleurtje krijgen zonder zon? Ik moet eerlijk zeggen dat het zonnen niks voor mij is en toch wil ik van mijn melkflessen af. Gelukkig heeft de Kruidvat ook diverse (nieuwe) self tanners in het assortiment. De Summer Bronze Self Tan Bodylotion is écht een aanrader en ook nog eens een budgettopper. Met deze bodylotion krijg je een tijdelijke tint zonder vlekken of dat het afgeeft. Voor het slapen gaan kan je de Kruidvat Solait Overnight Face Tan Mask aanbrengen (tip breng niet te veel per keer aan), ook dit product is prettig in gebruik en je hebt per keer maar een beetje nodig.

Nieuwe Kruidvat producten
– Kruidvat Scheergel Dry Skin €2,29
– Kruidvat Originals Neusstrips €1,99

Met het zomerse weer is het tijd om je huid te ontdoen van de wintervacht 😉 Ik heb zelf een hele droge/gevoelige huid en na het scheren heb ik soms last van roodheden en irritaties, met de nieuwe Kruidvat scheergel Dry Skin heb ik daar gelukkig geen last meer van.

Nieuwe Kruidvat producten
Ik ben echt een liefhebber van neusstrips, mijn foundation brengt daarna rondom mijn neus zoveel mooier aan. Daarom adviseer ik ook mensen dit 1á2 keer per week te gebruiken. De Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips zijn betaalbaar en werken écht goed! Het beste resultaat krijg je na een warme douche (dan staan je poriën open) en je brengt de neusstrip aan zoals aangegeven staat op de verpakking. Ik heb getwijfeld om een foto te maken van een gebruikte neusstrip…maar dat wil ik jullie niet aandoen.

Het zijn weer hele leuke/fijne en vooral betaalbare producten die Kruidvat aan het assortiment heeft toegevoegd. Ik ben momenteel nog meer producten aan het testen, maar daar vertel ik binnenkort in een ander artikel wat meer over.

Zijn jullie al bekend met één of meerdere nieuwe Kruidvat producten die ik laat zien in dit artikel?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  april 21, 2018 / 8:13 pm

  die strips ga ik proberen

 2. chucky1012
  april 24, 2018 / 5:59 am

  Super handig en klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge