Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

Nieuw The Body Shop Wellness collectie

Nieuw The Body Shop Wellness collectie

Even tot rust komen dat hebben we allemaal wel eens nodig en dat kan vanaf nu ook met de nieuwe Wellness collectie van The Body Shop. Deze collectie bestaat uit meerdere lijnen/geuren en producten, zo kan je ultiem genieten en tot rust komen, met je favoriete geur en producten…

Even tot rust komen dat hebben we allemaal wel eens nodig en dat kan vanaf nu ook met de nieuwe Wellness collectie van The Body Shop. Deze collectie bestaat uit meerdere lijnen/geuren en producten, zo kan je ultiem genieten en tot rust komen, met je favoriete geur en producten...

Wellness collectie – Sleep

De pandemie en de achtereenvolgende lockdowns hebben een zware tol getrokken op het menselijke vermogen om de slaap te reguleren. Vaste gewoontes zijn losgelaten en er was meer stress, wat weer een impact had op het herstelvermogen.

Ook een schoonheidsslaapje is niet zomaar een verzinsel. Het European Sleep Center bevestigt dat voldoende, kwalitatief goede slaap onmiddellijke positieve effecten heeft op de conditie van de huid. Verder blijkt uit recent Koreaans onderzoek dat de textuur van de huid na vier nachten slaapdeprivatie significant meer ‘beschadigd’ is en de teint significant minder stralend in vergelijking met een volle acht uur slaap per nacht. Daarom introduceert The Body Shop een nieuwe aromatische, bloemige lijn, Sleep, die zintuiglijke texturen combineert met een rustgevende, ontspannende geur.

Van een routine van 4 stappen met producten uit deze lijn heeft het European Sleep Center klinisch bewezen dat je er beter van in slaap valt en uitgeruster wakker wordt:

Stap 1 – Spoel de dag van je af met Sleep Relaxing Hair & Body Wash (prijs €12).
Stap 2 – Help een druk hoofd leeg te maken door de Sleep Balmy Body Cream (prijs €25) rustig in je huid te masseren.
Stap 3 – Spray voor je onder de wol kruipt je kussen in met Sleep Calming Pillow Mist (prijs €15) voor extra ontspanning.
Stap 4 – Breng een paar druppels Sleep Essential Oil Blend (prijs €18) aan op je polsen, achter je oren en/of in je hals. ook deze melange van essentiële oliën in een dragerolie heeft een ontspannende geur en helpt om je geestelijk voor te bereiden op het slapengaan.

Mocht je gek zijn op de geur van lavendel en wel wat extra slaap kunnen gebruiken? Dan is de Wellness Sleep collectie absoluut een aanrader. Naast de producten van deze routine bevat de lijn nog: Sleep Rejuvenating Body Scrub-in-Oil, Sleep Relaxing Massage Oil en Sleep Bedtime Balm.

Even tot rust komen dat hebben we allemaal wel eens nodig en dat kan vanaf nu ook met de nieuwe Wellness collectie van The Body Shop. Deze collectie bestaat uit meerdere lijnen/geuren en producten, zo kan je ultiem genieten en tot rust komen, met je favoriete geur en producten...

Wellness collectie – Boost

Verkwik je geest, voel je energieker, en zorg dat je de wereld weer aankan met de Boost-lijn van
The Body Shop. Van deze lijn krijg je onmiddellijk goede zin, dankzij z’n zonnige, frisse citrusgeur, die wordt afgerond met een vrolijk bloemenakkoord. De mandarijn- en bergamotolie zijn afkomstig van traditionele producenten uit Italië. Ze staan bekend om hun krachtige werking en geven een vermoeide geest en/of een vermoeid lijf een echte boost.

Kun jij wel wat extra positiviteit, energie en goeie vibes gebruiken? Ga dan voor deze Boost-routine:

Stap 1 – Begin de ochtend fris en fruitig met Boost Uplifting Hair & Body Wash (prijs €12).
Stap 2 – Verkwik je huid–en je zinnen– met de luchtige Boost Whipped Body Cream (prijs €25).
Stap 3 – Masseer de Boost Shine-on Hair & Body Oil (prijs €18) over je haar en je huid en houd zo dat zonnige gevoel de hele dag vast.
Stap 4 – Laat het zonnetje nog eens extra schijnen met een paar druppels Boost Essential Oil Blend (prijs €18) op je polsen, achter je oren en/of in je hals.

Mijn dag begin ik graag met deze producten uit de Wellness Boost collectie, deze geur geeft een insta-happy gevoel, fijn begin van de dag. Naast de producten van deze routine bevat de lijn nog: Boost Sugar Body Polish, Boost Exfoliating Hand Wash en Boost Happy Hand Cream.

Even tot rust komen dat hebben we allemaal wel eens nodig en dat kan vanaf nu ook met de nieuwe Wellness collectie van The Body Shop. Deze collectie bestaat uit meerdere lijnen/geuren en producten, zo kan je ultiem genieten en tot rust komen, met je favoriete geur en producten...

Wellness collectie – Breathe

Zit je hoofd figuurlijk gezien vol, maak het dan weer helderder met de Breathe-lijn. De eucalyptus in deze lijn is afkomstig van plantages in de Chinese provincie Yunnan, die ondersteuning bieden aan kleinschalige producenten, en de rozemarijn van een Spaans familiebedrijf. Eucalyptus is bekend om z’n frisse, verkwikkende geur en z’n reinigende eigenschappen. Gemengd met de aromatische geur van rozemarijn verspreidt eucalyptus een tintelfrisse geur en helpt het een zwaar, wazig hoofd te verlichten.

Kom weer even helemaal tot jezelf met deze Breathe- routine:

Stap 1 – Spoel de zorgen van je af met Breathe Whisked Body Polish (prijs €25).
Stap 2 – Masseer Breathe Weightless Body Gel Cream (prijs €25) in je huid. Die is licht en fris, trekt direct in en houdt je huid zacht en glad.
Stap 3 – Zit je er even doorheen, masseer dan een paar druppels Breathe Essential Oil Blend (prijs €18) in je huid.
Stap 4 – Heb je on-the-go een korte pauze nodig, breng dan Breathe Calm Balm (prijs €8) aan op je polsen, achter je oren en/of in je hals.

Na een drukke dag of als ik verkouden ben en niet zo fit, dan gebruik ik graag de producten uit de Wellness Breathe collectie. Naast de producten van deze routine bevat de lijn nog: Breathe Massage Melt en Breathe Purifying Hair & Body Wash (binnenkort verkrijgbaar).

Lees ook: Nieuw FOREO ISSA 3

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge