NIEUW | BIORÉ MICELLAIR REINIGINGSWATER MET HOUTSKOOL OF BAKING SODA

NIEUW | BIORÉ MICELLAIR REINIGINGSWATER MET HOUTSKOOL OF BAKING SODA

Je huid reinigen met een micellair water is effectief en snel en eenvoudig. Het is mijn favoriete manier om mijn gezicht te reinigen. Nieuw van Bioré is de Micellair Reinigingswater met Houtskool of Baking Soda, twee ingrediënten die razend populair zijn op het gebied van skincare en reiniging. Ik heb beide varianten ontvangen en ben er gelijk mee aan de slag gegaan.

“De Micellair Reinigingswaters van Bioré maken gebruik van de Japanse technologie en dit maakt ze juist zo uniek. In tegenstelling tot andere Micellair waters, zijn de formules speciaal ontworpen om maximaal te kunnen reinigen. De unieke mix van reinigingsdeeltjes neemt vet en vuil op, reinigt de poriën en verwijdert waterproof make-up op milde wijze.”

Bioré Micellair Reinigingswater Houtskool of Baking Soda

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool €8,99 (inhoud 300ml) o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat

Laat ik eerst maar eens beginnen met mijn favoriet van deze twee, de variant met Houtskool. Dit ingrediënt zie je tegenwoordig bijna overal in terug en ik merk vooral dat als mijn huid wat vetter is, deze micellair reinigingswater niet alleen mijn huid goed schoonmaakt maar ook verfrist. Je brengt gewoon een beetje aan op een wattenschijfje en het reinigen kan beginnen, er blijft geen laagje op de huid liggen en zelfs waterproof mascara krijg ik hier mee weg. Geschikt voor de normale tot vette huid.

Bioré Micellair Reinigingswater Houtskool of Baking Soda

Bioré Micellair Reinigingswater met Baking Soda €8,99 (inhoud 300ml) o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat

Bioré heeft meerdere producten met het ingrediënt Baking Soda, zo is de Bioré Porie Cleanser mijn absolute favoriet. Dat er nu een bijpassende micellair reinigingswater is maakt mijn reinigingsroutine helemaal compleet. Ook met deze variant kan je lekker snel aan de slag om je huid te reinigen, binnen een paar seconde is je make-up verwijderd en je huid goed schoon. Geschikt voor de gecombineerde huid.

Bioré Micellair Reinigingswater Houtskool of Baking Soda

Naast de goede werking vind ik het formaat van beide flacons ook echt een pluspunt. Je krijgt een flinke hoeveelheid, vooral een betaalbare prijs. Met een micellair reinigingswater heb je geen excuus meer als “geen tijd om je gezicht te reinigen”, ook als je geen make-up draag is het belangrijk omdat elke avond en ochtend te doen. De producten van Bioré zijn makkelijk verkrijgbaar bij de drogisterij, goed betaalbaar (daarnaast regelmatig in de aanbieding) en werken super fijn!

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

3 Reacties

 1. Tonnia
  oktober 12, 2018 / 12:56 pm

  leuk dit merk ken ik nog niet

 2. chucky1012
  oktober 12, 2018 / 1:45 pm

  Mooie producten met lekker veel inhoud.
  Hier ben ik niet bekend mee…

  Fijn weekend Xoxo

 3. oktober 12, 2018 / 6:31 pm

  Heb al veel over dit merk gehoord en ben wel echt benieuwd geraakt. Vooral naar het houtskool product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream & Shower Cream-Gel
SOL DE JANEIRO BRAZILIAN BUM BUM CREAM & SHOWER CREAM-GEL

Door het kijken van Amerikaanse Youtube video's ontdek ik soms producten en merken die ik zelf ook wel héél graag...

Sluiten