Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

LXS lanceert Til Cosmetics

LXS lanceert Til Cosmetics

Het blijft leuk om na bijna 10 jaar beautybloggen, steeds weer nieuwe merken te ontdekken. Zo heb ik laatst een pakket ontvangen, met daarin drie producten van Til Cosmetics. Dit merk is niet alleen voor mij, maar ook nieuw verkrijgbaar bij LXS (hier zijn nog veel meer mooie merken verkrijgbaar). In dit artikel kan je wat meer over Til Cosmetics lezen en over de drie producten die ik de afgelopen weken ben gaan gebruiken.

De dochters van Til

Drie zussen, Odile en Sylvie (beide professionals in cosmetica & parfumerie) en Dominique (kunstschilder), houden enorm van de eigendom van hun vader, een eigendom die oorspronkelijk van hun grootvader was. Sinds meerdere generaties wordt dit familiaal domein, in het hart van de Dordogne en waar de linde een belangrijke rol speelt, gekoesterd. Een honderdtal eervolle lindebomen staan reeds op de eigendom en er komen er jaarlijks, onder het ondernemende impuls van de zussen, nieuwe bij.

De oogst van de 4 actieve en exclusieve ingrediënten die gebruikt worden in TiL Cosmetics, komt uit dit prachtige « linden park » vandaan. Na 3 jaar onderzoek met de allergrootse experten is dit een wereldwijde primeur!

L’Eau qui Enlace – Eau de Toilette – 100 ml Spray €89

“Francis Kurkdjian roept graag de sentimentele ontstaansgeschiedenis van zijn creatie op: «Ik laat mijn eigen herinneringen aan het landgoed van TiL spreken, waar de grootbloemige Tomentosa bomen bijzonder geurig zijn op zomeravonden, wanneer de linden op het hoogtepunt van hun bloei staan en de bijen ruisen van vreugde in de wind van de bloemen. Maar de bloem is een van de grote verstotelingen van de parfumerie, net als kamperfoelie of lelietjes-van-dalen. Wat het extractieproces ook is, stoomdestillatie of extractie met vluchtige oplosmiddelen, niets werkt…! Om deze vrije en sentimentele interpretatie samen te stellen, heb ik gewerkt aan een sobere formule, met een eigentijdse stijl, die alle facetten van de lindebloesem integreert, zowel lichtgroen als honingachtig, poederig en perzikachtig. Het is het idee van een zachte, strelende en lichtgevende sen- sualiteit die volgens mij goed bij deze tijd past…”

Denk aan een zachte, luxueze en bloemige geur die gedurende dag licht aanwezig blijft op de huid.

La Gelée à Fleur de Peau- Zachte reinigingsgel – 100 gr €35

Een heerlijke geltextuur die na contact met water verandert in een romig schuim om de huid te reinigen én make-up te verwijderen, waardoor de huid schoon en fris wordt en een uiterst ontspannen gevoel krijgt. Het hart van Tiliactiv4® wordt gevormd door natuurlijke hydraterende glycerine en hydraterende rode algen, gecombineerd met Cocoglucoside, een natuurlijk reinigingsmiddel op basis van suiker, en dat alles in een zachte en comfortabele formule.

Gebruik: Neem met de spatel een kleine hoeveelheid gel, meng met water, masseer vervolgens het gezicht en spoel af met water.

L’Huile Qui Enchante – Droge gelaats – en lichaamsolie – 100ml spray €52,-

Deze droge olie, een ware geursensatie, is een kostbaar herstellend verzorgingsproduct met een exclusief maceraat van zilverlindebloemen van het familielandgoed, waarin camelina (bekend om zijn werking tegen veroudering) en witte lupine (verstevigend en herstellend) de boventoon voeren. Regenererend, verfraaiend en ultrazintuiglijk met zijn verslavende geur, laat het een zijdezachte, droog aanvoelende sluier achter die hydrateert (+73% gemeten hydratatie), voedt en met een glans sublimeert. Trouw aan de filosofie van TiL kan het op vele manie- ren worden gebruikt: ‘s morgens en ‘s avonds op het gezicht, alleen of voor uw crème, op het lichaam in de winter wanneer de huid droog is, in de zomer om de bruine kleur te versterken, en op het haar.


Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de producten van Til Cosmetics of wil je meer weten over dit mooie werk? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van LXS. Naast de drie producten die ik in dit artikel laat zien, heeft Til Cosmetics namelijk nog meer producten in het assortiment.

Lees ook: Pixi In-Shower Steam Facial

Volg:

1 Reactie

 1. juli 30, 2023 / 12:15 am

  Nog nooit van gehoord. Maar de collectie ziet er goedbelovend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge