Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

Little Ondine | Natuurlijke nagellak voor jong & oud

Little Ondine | Natuurlijke nagellak voor jong & oud

Door Sonja – Vandaag schrijf ik weer een gastartikel voor Pinkit.nl en het heeft even geduurd…druk druk druk, maar ik vond dat het nu eens tijd werd en hop aan de slag. Deze keer koos ik voor een natuurlijk nagellak, een waarmee je ook je kleine meid met een gerust hart mee kunt lakken… zonder chemische rommel en ook nog eens lang houdbaar bij spelende meisjes handen.

Little Ondine

Wellicht heb je er nog nooit van gehoord,… eerlijk? Ik ook niet. Niet voordat ik deze twee lakken toegestuurd kreeg van BioCare Online om te reviewen. Ik kies er bewust voor om dit te delen op Pinkit.nl omdat hier meer lezeressen zijn die zelf nog jonge dames hebben… mijn grut is al weer 23 en 16 en ja ook nog jongens! Niet dat die geen nagellak mogen dragen.

Wat zijn de eigenschappen van Little Ondine nagellak?

 • Geen nagellak remover meer nodig door de unieke peel off methode
 • Nagellak op waterbasis
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Geurloos
 • Sneldrogend
 • Waar en wanneer je maar wilt je nagellak verwijderen en nieuwe aanbrengen
 • Natuurlijke & vegan nagellak

Natuurlijke nagellak, kan dat wel?

Ja! Voel je beter over hoe jij je nagels verzorgt met de nagellak van Little Ondine. De nagellakken zijn namelijk samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en is op waterbasis. Uniek dus! Natuurljke hars, biologische kleurpigmenten en water. Little Ondine gebruikt de beste mineralen van over de hele wereld om de meest prachtige kleur tonen te verkrijgen met een glossy glans.


Hoe werkt het?

In een mum van tijd een andere kleur nagellak… Soms wil je naar een party, evenement en heb je net de verkeerde kleur nagellak op. Met normale lakken moet je zorgen voor remover, watjes en uitkijken dat je niet knoeit op je mooie jurk. Bij Little Ondine heb je alleen een passende kleur nodig…Het flesje komt in een doosje welke je open kunt vouwen en er stap voor stap uitgelegd staat hoe je de nagels het beste kunt lakken!


Ik lakte de nagels, zonder basecoat (!!!) in een mooie roze tint die bij Little Ondine beter bekend staat als First Love. Een kittig roze kleur die eigenlijk overal wel bij past. Deze kleur komt uit de Basic lijn. Ik lakte slechts 2 laagjes, omdat ik deze lak niet ken durfde ik geen drie, bang dat het te papperig zou worden. Het droogt snel. Nog sneller met een föhn, maar daar test ik niet mee, omdat je deze niet altijd bij de hand hebt.

Topcoat? Nope,.. je hebt dus geen topcoat nodig! En ik ben heel wat gewend, maar nu was ik ontwend… ha! Het voelde niet klaar, maar dat was het wel. Okay…ik heb een uurtje lekker tv gekeken (advies om ze dan een uur niet nat te maken) en ben toen aan mijn dagelijkse dingen begonnen.


De lak lakte echt goed, de droogtijd top en hoe lang blijft het nu op je nagels? Kijk daar moest ik dus geduld voor hebben… en ik wilde ook nog weten hoe het dan op je voeten werkt. Mocht je een afkeer van voeten hebben, scroll dan even door.


Op mijn teennagels lakte ik de mooie donker blauwe kleur Metallic Dark Blue… waarom niet op mijn vingers? Uhm…ik was eigenlijk bang dat de kleur mijn nagels in zou trekken. Daar heb je als blogger niet veel zin in.

Houdbaarheid?

Little Ondine blijft zo’n 6-8 dagen goed zitten, brokkelt niet af wanneer je deze op de juiste manier aanbrengt. Dit is werkelijk uniek voor een nagellak!

Ik zet hier een kanttekening bij dat dit alleen voor volwassen mensen geld die niet veel met hun handen doen… bij kinderen verwacht ik deze houdbaarheid niet. Aangezien ik zelf een druktemaker ben had ik na 3 dagen (en dat is voor mij al lang) er al een paar stukjes af op mijn tenen, toch stug door getest en het heeft 7 dagen volgehouden!. Op mijn handen bleef het iets langer goed… 5 hele dagen! En toen heb ik het verwijderd, want er moest een andere swatch komen!


Verwijderen? Hoe gaat dat?

Simpel (eigenlijk te simpel), maak een beginnetje door te duwen tegen de rand van je lak. Je trekt de nagellak er in een keer af zonder gebruik te maken van aceton of reguliere nagellak remover, die de nagels uitdrogen. Waar en wanneer je maar wilt kun je de nagellak verwijderen.


Voila! De nagels zijn weer vrij van de laklaag. Je ziet dat ze wat droog zijn en dat kan klopepen. Ik heb vrij droge nagelbedjes, net als mijn huid ook kurkdroog. Dus nadat ik ze verwijderd heb doe ik zelf even een kuurtje. Let op: als je de nagels lakt zorg dan dat ze vetvrij zijn! Dus na een kuurtje is mijn advies ze met natuur-azijn te ontvetten (beetje op een watje).

Het assortiment van Little Ondine

Biocare online voert een prachtig assortiment aan kleuren van Little Ondine. Met in totaal 28 kleuren heb jij genoeg keuze om de juiste kleur te vinden die bij jou past, de prijs per kleur is €14,95.


Heb jij al eens kennis gemaakt met deze natuurlijke nagellak? En wat is jouw ervaring, deel het met ons!

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

15 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  mei 31, 2017 / 7:57 am

  Leuk! In het verre verleden verkochten ze peel off nagellak bij Hema en die had ik, beviel wel. Maar deze blijft 5 dagen mooi? Dat had die van Hema toen niet… ღ

 2. mei 31, 2017 / 9:14 am

  Wat een leuke kleurtjes! Ik ben bang dat dochter het eraf krabt en in dr mond stopt, lijkt me niet echt fris

 3. mei 31, 2017 / 2:11 pm

  Hoe meer ik lees hoe enthousiaster ik word. Zo vind ik het niet de nagels van mijn peuters te lakken, op verzoek uiteraard.

 4. mei 31, 2017 / 7:50 pm

  Klinkt eigenlijk wel handig en met 2 kleine kinderen ook fijn als je ze ook een kleurtje kunt geven. Leuke producten dus!

 5. juni 1, 2017 / 9:19 am

  Niet eerder van deze nagellak gehoord. Juist omdat ik wel een kleine meid van 4 heb zou dit ideaal zijn. Ik vind het zelf vooral vervelend op met aceton haar nagels schoon te moeten maken. De dekking en de houdbaarheid vallen mij ook niet tegen.
  Lonneke onlangs geplaatst…Interieur | Blogkamer InspiratieMy Profile

 6. juni 2, 2017 / 10:40 pm

  Ik ken dit merk nog niet, maar ik vind het wel heel handig dat je de lak er gewoon kan afpeuteren achteraf 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge