Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

LIQUID NAIL ART TAPE & HOPE FOR HOLO BEAUTYILL

LIQUID NAIL ART TAPE & HOPE FOR HOLO BEAUTYILL

Door Sonja – Hoe maak je nail art maken nou een stuk gemakkelijker? Herken je het dilemma dat je een mooie nail art wilt maken, maar dat je op ziet tegen het schoonmaken, de rommel die het vaak op je handen geeft, vooral op plekjes waar je dan net niet bij kunt of te onhandig bent en zo weer je nail art verpest… Ja, dit was verleden tijd!
Door gebruik van een hulpmiddel zoals Liquid nail art tape kun je jezelf een hoop gedoe besparen. Op de Amerikaanse markt was het al volop te koop en moesten wij als Nederlandse dames toekijken hoe mooi hun handen na een bijvoorbeeld watermarble eruit zagen. Zat jij thuis nog te rommelen met plakband en wattenstaafjes.

Ik geef eerlijk toe dat watermarble nou ook niet mijn favoriet is op het gebied van nail art, blijf het toch iets ‘heb veel geduld’ knutsel vinden. Maar goed dat is mijn mening. Weer terug naar de Liquid nail art tape, want daar draait het in dit artikel om. Eindelijk werden enkele Nederlandse dames innovatief en brachten hun eigen product op de markt. Één van die dames is Helen van Beautyill. Zij is in 2015 gestart met een eigen shop, waar ze vooral haar Liquid Nail Art Tape verkoopt en enkele mooie toppers. Ik ontving via Bianca een pakketje waarin in zelfs 5 producten mocht ontvangen.

Allereerst stel ik jullie de mooie flesjes met Liquid nailart tape voor:

nailart2Helen brengt de tape in diverse kleurtjes uit, wel zo gezellig! Op 1 november j.l. bracht ze nog een limited edition uit in een koraaltint die je hier op de voorgrond ziet staan. De tape is niet geschikt voor mensen met een latex allergie. Oeps! Laat ik nou net een allergie hebben. Dus ik heb ze vooraf even op mijn hand getest. Kon ik gelijk foto’s maken… het zat er nu toch op!

nailart4
Nadat je het aangebracht hebt, droogt de latex op. Het word steviger en krijgt een vastere vorm. Ik merkte wel dat het jeukte, maar dat kan ook door de amonia komen die er in zit. Goed het is niet de bedoeling dat ik er heel lang mee rond ga lopen en gelukkig weet ik uit ervaring dat latex tape bij mij in ieder geval geen heftige reactie oplevert.

nailart3
Ik wilde jullie laten zien hoe je de tape eraf kunt halen… ik moest wel even mijn zoontje roepen en die was bereid (ik had mijn handen vol) om deze foto te maken! Het is heel gemakkelijk! En ik kreeg bij het verwijderen wel wat haartjes mee… hmm iets voor mijn wenkbrauwen?

nailart8
nailart1
Ik lakte mijn nagels vooraf met deze mooie donkere tint van Catrice, welke ik ook van Bianca kreeg ter review! Nou voilà… twee laagjes en de lak was top! Dekken doet het heel goed. Let wel op, er word een basecoat geadviseerd, doe dat dan ook!

De tape bracht goed aan, ik durfde nog niet in mijn nagelriemen het product aan te brengen dus ik speel vandaag op safe! Ik zag trouwens dat Helen het ook gebruikt voor nail arts en dan op de nagel! Dat wil ik ook nog eens doen!Na het aanbrengen ben ik met een sponsje en een andere kleur van Catrice 118 Take a Brick een gradiënt gaan aanbrengen, want dat is toch vaak ook wel een struggle. Hier knoei ik ook vaak!

nailart9
Zoals je ziet is de tape een uitkomst en vangt het veel schoonmaak werk op. Nadat je zover bent, word aangeraden de tape te verwijderen. Dus voor dat je nagellak droog is! Omdat ik al zei dat er een 5e product in mijn pakje zat… laat ik jullie nu deze mooie topper van Helen zien en dat is nou zo fijn, ja echt fijn, want mijn andere HOLO topper was op!

nailart5
Hope for Holo

Wat een mooierd… ja in het flesje is dat natuurlijk altijd veel beter te zien dan op zo’n platte foto op je mobiel, tablet of computer… maar als ik zeg wauw, dan is het wauw!

nailart6
En? Zie je de diversiteit? Als een miezerbuitje in de herfst! Ik heb slechts 1 laagje gelakt (kan ik er nog langer mee doen).

nailart11
En omdat ik het niet kon laten, pakte ik mijn stempelplaatje met herfstblaadjes erbij en heb 3 vingers voorzien van een nailart (extra). Hoe je doet stempelen laat ik in een volgende tutorial zien. Dan probeer ik met een filmpje (OMG wat beloof ik nu?) e.e.a. duidelijk te maken!

De Liquid Nail Art Tape kosten €8,99 per stuk (inhoud 10ml) & Hope for Holo topper €8,99 (inhoud 10ml) verkrijgbaar via BeautyIllShop.

Liefs Sonja
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

10 Reacties

 1. november 9, 2016 / 8:39 am

  Prachtig!
  Ik vind het geweldig om te zien dat ze dit met zoveel geduld had aangebracht.

  Xoxo

  • november 10, 2016 / 6:36 pm

   Vandaag de tape wederom gebruikt, ook handig bij korte nagels.

  • november 10, 2016 / 6:37 pm

   Het is heel handig, mijn schoondochter was verrast door de werking!

   En dank je! 💗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge