Nieuwe artikelen:

 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024
 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024

LIDL CIEN BROW PERFECT

LIDL CIEN BROW PERFECT

Tijdens het boodschappen doen bij de Lidl, ontdek ik steeds weer wat nieuwe items. Zo kocht ik al de Cien Brazilian Breeze lijn, leuke jurkjes voor een maatje meer en nu zag ik de Cien Brow Perfect collectie staan. Ik heb wat items gekocht, want vanwege de verpakking werd ik toch wel nieuwsgierig…

Laten we beginnen met de verpakking!

De limited edition Cien producten staan bij onze Lidl filiaal altijd bij de “rommel” bakken. Ook dit schap stond daar verdekt opgesteld. Door de verpakking werd ik nieuwsgierig, want de Cien Brow Perfect collectie is duidelijk geïnspireerd op Benefit. Laat ik gelijk zeggen dat de producten er inderdaad op lijken, maar de verpakkingen voelen een stuk goedkoper aan (de prijzen liggen natuurlijk ook een stuk lager). Ik heb drie producten gekocht: Cien Brow Perfect Pomade, Cien Brow Perfect Eyebrow Gel en Cien Brow Perfect Powder & Wax. Er schijnt ook een wenkbrauwpotlood en highlighter te zijn, helaas waren beide producten al uitverkocht.

Cien Brow Perfect Pomade

Een Brow Pomade is voor mij niet onbekend, bijna elk merk heeft er inmiddels wel eentje in het assortiment. Ik ben gegaan voor de kleur 02 Deep Brown, er is ook 01 Natural Brow te koop. De keuze uit kleuren is heel minimaal, maar het is natuurlijk al leuk dat Cien met zo’n limited edition komt. De Cien Brow Perfect Pomade bevat een kwastje, hiermee kan je de pomade aanbrengen, al gaat mijn voorkeur uit naar een schuin afgesneden wenkbrauw kwast.

Hou er wel rekening mee dat na het aanbrengen, het nog wel belangrijk is je wenkbrauw te fixeren met een (transparante) wenkbrauwgel. Anders blijven je wenkbrauwen gedurende dag afgeven (vooral met warm weer) en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Cien Brow Perfect Eyebrow Gel

En dan de Cien Brow Perfect Eyebrow Gel, helaas voor mij een miskoop. Niet vanwege de werking, maar ik kwam er thuis achter dat ik 01 Natural Brown had meegenomen i.p.v. 02 Deep Brown (ik ben nog wel terug geweest, maar die was helaas uitverkocht).

Ik was natuurlijk wel benieuwd naar de werking, dus ik heb de Cien Brow Perfect Eyebrow Gel wel getest. Voor gebruik teken ik mijn wenkbrauwen eerst bij met een wenkbrauwpotlood en daarna fixeer ik ze met de Cien Brow Perfect Eyebrow Gel. Dit zorgt net voor iets meer kleur en de haartjes blijven gedurende dag beter op zijn plek zitten. De werking is dus wel gewoon goed, alleen helaas is de kleur voor mij geen match.

Cien Brow Perfect Powder & Wax

Mijn favoriete product is de Cien Brow Perfect Powder & Wax, een poeder en wax in één palette. Er zit ook een handig spiegeltje bij en een applicator (ik gebruik mijn eigen kwasten). Wederom zijn er twee kleuren verkrijgbaar en voor mij is 02 Deep Brown een perfecte match. Je brengt eerst de poeder aan en daarna breng je de wax aan. Het effect is net wat natuurlijker dan de Brow Pomade (die is wat opvallender).

Swatches v.l.n.r: Cien Brow Perfect Pomade, Cien Brow Perfect Eyebrow Gel & Cien Brow Perfect Eyebrow Gel

Wat vind ik van de Cien Brow Perfect producten?

De prijs/kwaliteitverhouding van deze producten is gewoon goed. Het is niet zo dat dit de beste wenkbrauw producten ooit zijn, maar voor een budgetprijsje is er weinig op aan te merken. Al vind ik het wel jammer dat de uitstraling van Benefit zo gekopieerd wordt, Cien had zelf ook wel een toffe verpakking kunnen bedenken. Ook vind ik het jammer dat het om een limited edition gaat, de producten zijn vaak snel uitverkocht.

Thuis kwam ik er achter dat ik voor elk product €1,49 heb betaald, dit zijn niet de standaard prijzen (denk foutje in de kassa). De Cien Brow Perfect collectie is momenteel te koop en de prijzen liggen onder de €3,99 (ik kan helaas nergens online de prijs van elk product vinden).

Hebben jullie de Cien Brow Perfect collectie al gespot bij de Lidl?

Misschien ook interessant om te lezen:

7 Beauty favorieten van dit moment #5
Vichy NEOVADIOL Rose Platinium Night
Balade en Provence Beauty Bars

Volg:

5 Reacties

 1. juli 27, 2019 / 7:23 am

  handige tip van de pomade en wenkbrauw gel. die heb ik beide gekocht. ik heb de lichtste kleur en die is voor mij vrij donker. de pomade heb ik nog niet gebruikt
  Tessa onlangs geplaatst…Review: Catrice Demi Matt LipstickMy Profile

 2. Tonnia
  juli 29, 2019 / 10:14 am

  net de poeder en een potlood gekocht veel was al weg

 3. juli 29, 2019 / 11:40 pm

  Ziet er goed uit! Jammer dat ze de verpakking hebben nagemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge