Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

JEFFREE STAR COSMETICS VELOUR LIQUID LIPSTICK DOLL PARTS

JEFFREE STAR COSMETICS VELOUR LIQUID LIPSTICK DOLL PARTS

Jeffree Star is o.a. een mega populaire Youtuber, Influencer en hij heeft zijn eigen merk Jeffree Star Cosmetics. Ik heb al zoveel goede dingen gehoord en gelezen over de Velour Liquid Lipstick formule dat ik dacht dat wil ik ook proberen. Mijn eerste aankoop is de kleur Doll Parts en zal het een succes zijn?

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Doll Parts €19,90 o.a. te koop bij Ici Paris XL

“This soft cool toned pink looks like Lindsay Lohan’s life in the movie Mean Girls. Our liquid lipstick goes on opaque, dries completely matte and stays on for hours! This product is 100% vegan & cruelty-free! (tips before use: exfoliate with lip scrub then apply to bare lips! Avoid food with oil… and no making out, kisses are ok!).”

Voordat ik meer vertel over deze liquid lipstick, wil ik (als een soort van disclaimer) vermelden dat ik niet de persoon review maar het merk. Ik weet dat er veel dingen gaande zijn rondom Jeffree Star, maar ik ken hem niet persoonlijk en mij gaat het om de make-up.

De Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick is verkrijgbaar in heel veel toffe kleuren. Er komen regelmatig limited editions uit met nieuwe kleuren en bijzondere finishes. Allemaal leuk en aardig, maar ik hou het liever bij mauve en roze 🙂 Voor mij was de keuze ook vrij snel gemaakt, mijn eerste Velour Liquid Lipstick is Doll Parts.

Het logo van Jeffree Star Cosmetics bestaat uit een ster en die zie je eigenlijk overal op terug. Ik heb een zwak voor sterrenprintjes, voor mij dus een extra reden om dit merk eens te proberen.

De applicator is vrij basic en brengt de liquid lipstick prima aan. Wat mij wel direct opvalt is de geur, die is toch echt wel een tikkeltje chemisch.

Omdat de formule van de Velours Liquid Lipstick eye-safe zijn, kan je dit product ook eventueel aanbrengen als een eyeliner.

Hallooo pigmentatie! Ja, die is zeker aanwezig…

Nadat je lippen heb gescrubt, breng je de Velours Liquid Lipstick aan. De formule is vrij dun en de dekking is waanzinnig. Je hebt ongeveer één minuut tot de formule matte opdroogt, om eventueel wat foutjes tijdens het aanbrengen te corrigeren.

Ik voel Doll Parts amper zitten, ook voelt de formule totaal niet uitdrogend aan op de lippen. Zelfs na een avond uiteten gaan, zit de liquid lipstick nog super op zijn plek (de kleur is dan wel iets minder intens geworden). Tijdens het aanbrengen merk ik de chemische geur wel, maar die verdwijnt gelukkig als de liquid lipstick eenmaal is aangebracht. En aan het einde van de dag verwijder ik Doll Parts met een cleansing oil, dit is het enige product die deze liquid lipstick er helemaal goed afkrijgt 🙂

Het heeft voor mij even geduurd om de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick te ontdekken, maar dit smaakt serieus naar meer. Ik heb een tijdje terug afscheid genomen van heel veel oudere liquid lipsticks, tijd om eens wat nieuwe kleuren te gaan bestellen haha!


Mochten jullie nog Jeffree Star Cosmetics aanraders hebben, laat die dan zeker even achter in een reactie.

Misschien ook interessant om te lezen:
Fenty Beauty Snap Shadows
Nieuwe Kruidvat Beauty lanceringen #2
Nivea Hyaluron Cellular Filler 3 in 1 Care Cushion

Volg:

6 Reacties

  • Kelly
   februari 4, 2020 / 3:58 pm

   Mooie kleur staat je goed. Vind je trui ook leuk

   • Bianca
    Auteur
    februari 5, 2020 / 9:19 am

    Wat lief dankjewel! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge