Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

EVENT | ESSENCE CATRICE & L.O.V [SNEAK PREVIEW NIEUWE PRODUCTEN]

EVENT | ESSENCE CATRICE & L.O.V [SNEAK PREVIEW NIEUWE PRODUCTEN]

Gisteren was ik in Amsterdam voor een event van de Cosnova zusjes essence, Catrice & L.O.V . Ik was aanwezig bij de middag sessie en heb onder het genot van een hapje en drankje veel nieuwe producten gespot. In dit artikel vertel ik wat meer over het event en laat ik ook wat producten zien die binnenkort in de winkel liggen.

Essence Catrice L.O.V
Mijn wekker ging dinsdagochtend al vroeg, zodat ik eerst lekker op mijn gemak kon douchen en tussen. Nadat ik Sterre naar school heb gebracht ben ik door gelopen naar het station, daar kwam ik er achter dat mijn trein niet ging (lekker begin NS…). Gelukkig kwam er een andere trein en midden in mijn reis richting Amsterdam Centraal kwam er melding dat overstappen niet mogelijk was en de reis kwam te vervallen. Het was een hele reis maar rond half 12 was ik eindelijk in Amsterdam. Ik was ruim op tijd en ben eerst nog even rustig koffie gaan drinken bij Starbucks.

Om 12.30 was ik bij het event van essence, Catrice & L.O.V dit werd gehouden in het prachtige Zoku hotel. Bij binnenkomst werd ik gelijk super vriendelijk ontvangen en zag ik een paar bekende collega bloggers (zoals de altijd vrolijke Sonja)

Essence Catrice L.O.V
Tijdens het event had je de mogelijkheid om langs de diverse stands van essence, Catrice & L.O.V te lopen en de nieuwe producten te bewonderen. En jeetje wat zijn er weer leuke nieuwe items uitgebracht, hoe verzinnen ze dat toch elke keer weer opnieuw?Essence Catrice L.O.V

Master make-up artist en beauty expert Amanda Rijff was ook aanwezig, zij ging met de nieuwe essence make-up items aan de slag. En iets verderop heb ik mijn eerste unicorn tattoo laten zetten 😉

Essence Catrice L.O.V
Essence Catrice L.O.V
Er was zoveel lekkers en gezonde items…het was heel moeilijk om mij in te houden (Weight Watchers), maar het is toch een soort van gelukt.

Essence Catrice L.O.V
Zoals sommige lezeressen inmiddels wel weten ben ik verliefd op de producten van L.O.V . Dit merk ken ik nog niet zolang, maar ik heb inmiddels al wat mooie items gekocht en gekregen (#bofkont). Bij de stand van L.O.V heb ik vooral staan kwijlen bij de oogschaduw paletten en heb ik nog in mijn slechte Engels met een L.O.V-mevrouw gekletst (weet helaas haar naam niet) over items die in Duitsland verkrijgbaar zijn, of die misschien ook naar Nederland komen.

Essence Catrice L.O.V
Na alle beauty informatie en het zien van de nieuwe producten ben ik samen met Daniëlle en Mariska aangeschoven bij de workshop van Wendy Buiter. Op de foto hier boven staat een aantal van haar kunstwerken, dit ziet er zo gaaf uit! Tijdens de workshop mochten wij zelf aan de slag met een “canvas” dit kon je helemaal naar wens invullen met échte make-up producten van L.O.V.

Essence Catrice L.O.V
De eerste vijf minuten tijdens de workshop dacht ik drie dingen: “wat gaaf” “ik ben niet creatief” & “wat zonde van de L.O.V make-up”. En toen had ik ineens de slag te pakken, dit exemplaar ga ik inlijsten en krijgt een speciale plek op mijn werkkamer. Mocht je benieuwd zijn naar het werk van Wendy Buiter neem dan zeker eens een kijkje op haar website WendyBuiter.com.Essence Catrice L.O.V
Rond 15 uur ben ik samen met Daniëlle en Mariska richting het station gegaan, daar hebben we nog wat gedronken en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Eenmaal thuis heb ik de goodiebag uitgepakt en wat zijn we weer verwend met allemaal mooie/leuke producten! Er zat ook een schriftje en stickers bij van L.O.V, maar die heeft Sterre gelijk inbeslag genomen 😉 Oh en de USB stick in de vorm van een L.O.V nagellak is ook te cute! Super bedankt voor de uitnodiging van dit event, ik heb een hele gezellige middag gehad.

Mochten jullie ergens een review over terug willen zien, laat dat dan vooral weten in een reactie. Vanwege de vakantie periode kan het wel iets langer duren, maar ik ga zeker met een aantal items aan de slag.

post signature

Volg:

10 Reacties

 1. Tonnia
  juli 11, 2018 / 9:05 am

  leuk om mee te maken

 2. juli 11, 2018 / 6:54 pm

  Ziet er leuk uit en wat een fijne inhoud van de goodiebag, nu baal ik nog meer dat ik niet aanwezig kon zijn.

 3. juli 12, 2018 / 6:54 pm

  He wat een super leuk verslag en wat gezellig dat je Sonja daar tegen kwam. Haha, de dingen die in je opkomen tijdens zo’n workshop hè;-) Vooral; wat zonde van de make-up, zoiets zou dus ook precies wat voor mij zijn om te denken. Maar wat ontzettend gaaf gemaakt door Wendy en wat origineel om zoiets te verzinnen voor een event.
  bychristiana onlangs geplaatst…Gearriveerd op onze trouwlocatie | Chateau La Fragne in LubersacMy Profile

 4. juli 12, 2018 / 8:21 pm

  Ik vond het ook zo leuk jou weer te zien! ??

 5. Beautycutiestyle
  juli 13, 2018 / 7:58 am

  Mooi schilderij zeg! (ღ˘⌣˘)

 6. juli 14, 2018 / 1:15 am

  Wat een leuk event! Ziet er gezellig uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge