Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

CADEAUTIP | HANNAH HANDBAG ESSENTIALS

CADEAUTIP | HANNAH HANDBAG ESSENTIALS

Persbericht –  Nog maar even en de december feestmaand van 2018 komt alweer in zicht. De tijd van spectaculaire surprises tijdens Sint’s pakjesavond, cadeaus uitpakken onder de kerstboom, lekker lang tafelen tijdens uitgebreide kerstdiners en het jaar knallend afsluitend tijdens Oud & Nieuw. Dan wil je natuurlijk op je mooist zijn. Met de inmiddels uitgebreide Handbag Essentials collectie van hannah staat één ding vast: jij zult zonder twijfel hét stralende middelpunt zijn van ieder feest!

Tijdens de feestmaand en ook in januari ben je vaak veel onderweg van de ene party naar de andere. Dan heb je behoefte aan praktisch mee te nemen producten die je huid voeden, hydrateren, van een gezonde, jeugdige, stralende én kleurrijke teint voorzien en beschermen. Een compact formaat van je favoriete huidverbeterende product neem je dan eenvoudig mee in je handtas of tijdens weekendjes weg.

Handig, de hannah® Handbag Essentials
Dit alles begrijpt hannah® volledig en daarom werd de Handbag Essentials collectie dit najaar uitgebreid met wederom een aantal topproducten in handzaam formaat. De collectie bestaat inmiddels uit hygiënische mini- pompflacons met elk een inhoud van 10 ml van de hannah® bestseller-producten 4YOUth, Juvi Protect, Touch of Silk, Brilliant Touch, 24-hour Skin Balancing, Juvi-Protect en de nieuwe Touch of Colour.

hannah® Handbag Essentials

beYOUtiful aan het kerstdiner met hannah® 4YOUth €20,00/10 ml.
Op je mooist aan het kerstdiner? Magie wordt realiteit dankzij hannah® 4YOUth voor onmiddellijke zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten! Deze crème bevat onder andere de 4 geavanceerde hightech ‘key-ingredients’ Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C. Deze combinatie zorgt voor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in je diepere huidlagen. De ingrediën- ten hebben daarnaast het vermogen om een effectieve verbetering te genereren in de oppervlakkige huidstruc- turen en ze zorgen tevens voor ontspanning en opvulling van fijne lijntjes en rimpels. 4YOUth is tevens een perfecte oogcrème. BeYOUtiful tijdens carpaccio en kalkoen met een jeugdige, gezonde conditie van je huid en een dito uitstraling!

Dé perfecte basis voor je feestmake-up met hannah® Touch of Silk €19,00/10 ml (check hier de review)
Leuke feestjes kunnen niet lang genoeg duren en dan wil je natuurlijk dat je make-up ook langdurig perfect blijft zitten. Touch of Silk van hannah is dan de ideale primer voor je feestmake-up. Deze heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie en is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en je teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Heb je teveel chocoladeletters of kerstkrans gegeten? De rijke mix van ingrediënten heeft tevens een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid. De met een award bekroonde Touch of Silk helpt tevens littekens, kleine huidbeschadigingen en brandwonden op een natuurlijke manier te herstellen.

Op je mooist op foto’s én selfies tijdens de feestdagen met hannah® Brilliant Touch €19,90/10 ml
De feestdagen leveren vaak leuke plaatje op voor je social media. Met Brilliant Touch van hannah® sta jij gega- randeerd op je ‘feest best’ op elke foto of selfie. Deze formule werkt direct als een slimme filter om zichtbare poriën te verminderen en een glimmende huid te matteren. Hierdoor krijgt je huid onmiddellijk een gave, opval- lend heldere, frisse én mooie egale uitstraling. Met hannah® Brilliant Touch is iedereen fotogeniek (ja zelfs zonder feestmake-up)!

Pips aan het kerstdiner? No way met hannah® Touch of Colour! €22,00/10 ml (check hier de review)
We hopen natuurlijk ook dit jaar weer op een mooie witte kerst. Maar wat het ook wordt, met hannah® Touch of Colour geef jij je huid een beetje sprankelende extra kleur. Deze nieuwe ‘Touch’-telg zorgt direct voor een ‘flawless’ teint, oftewel een perfect gave uitstraling. Dit is te danken aan het key ingrediënt Ronaflair Flawless. Dit is een mix van hoogwaardige, gekleurde pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteint- balancerend én perfectionerend werken op je huid. Een mix van siliconenoliën zorgt ervoor dat kleine oneffen- heden onmiddellijk worden opgevuld en dat je teint mooi egaal en gematteerd achterblijft, zonder enig vetspoortje. Touch of Colour heeft tevens een direct optisch rimpelverminderend effect, doordat de werkstof Ronaflair Flawless en de siliconenoliën je fijne lijntjes onmiddellijk opvullen en dankzij het soft focus effect van de poeders optisch gladstrijken. Pips aan het kerstdiner? No way, want hiermee kun je direct een teintperfecti- onerend vleugje kleur op je gezicht toveren!

Je huid in balans van Oud naar Nieuw met hannah® 24-hour Skin Balancing €11,00/10 ml
Tijdens Oud & Nieuw ben je langdurig “on the go” en wil je natuurlijk dat je huid dit langdurig stralend en gezond mee kan vieren. De hannah 24-hour Skin Balancing is een rijke conditioner voor je huid. Deze zijdezachte formule op basis van allantoïne, goudsbloem, aloë vera, hyaluronzuur, jojoba-olie, kamille, lecithine en panthenol brengt je huid klokje rond in balans en voorziet haar van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort.

Onmisbare ‘faceguard’ voor zonnige winterdagen en wintersport met hannah® Juvi Protect €13,00/10 ml
De winterzon kan verraderlijk fel zijn en is dit op de skipistes vaak extra door de weerkaatsing van de sneeuw. De hannah® Sun Perfection Juvi Protect op basis van breed spectrum zonnefilters en verzorgende macadamia olie biedt dan een hoge mate van bescherming tegen UV-straling met een SPF HIGH (SPF 30). Dankzij de handige 10 ml Handbag Essential kun je deze onmisbare ‘faceguard’ vanaf nu eenvoudig meenemen in je winter- of ski-jack!

 

De hannah® Handbag Essentials zijn een leuke manier om kennis te maken met dit prachtige huidverzorgingsmerk en ook perfect om iemand tijdens de feestdagen cadeau te doen. Vanaf heden zijn de hannah® Handbag Essentials verkrijgbaar bij erkende hannah® huidcoaches

post signature

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge