Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

BEAUTY | UNBOXING BLUX BOX NOVEMBER EDITIE

BEAUTY | UNBOXING BLUX BOX NOVEMBER EDITIE

Wat gaan de dagen snel voorbij, het is alweer einde van de maand (sterker nog bijna het einde van 2016!). De nieuwe Blux Box november editie is bezorgd, en die ga ik natuurlijk weer samen met jullie unboxen. Ik ben weer super benieuwd wat er allemaal in zit!

blux2
Blux Box november editie

“Deze maand bestaat de box uit verschillende producten voor de huid! Naast een heerlijke body olie ontvang je ook een gezichtscrème, dagcrème en facial spray. En dat is nog niet alles, je ontvang ook een heerlijk parfum!”

blux3Weleda Evening Primrose verstevigende body olie full size €17,49

Dit is mijn eerste product van Weleda (op een paar mini’s na), dus hartstikke leuk om eindelijk eens wat beter kennis te maken met dit merk. Een body olie is altijd lekker om te gebruiken, daar kan mijn droge huid vast wel lekker van genieten.

blux4Glow For A Cause Solid Perfume full size €14,40

Toen ik de verpakking zag, dacht ik eerst even heel snel dat het om een highlighter ging (Glow). Tot dat ik perfume zag staan, het is namelijk een parfum in een vaste vorm. Glow For A Cause ken ik volgens mij alleen nog qua naam, en er zijn drie varianten over de boxen verdeeld namelijk: Dream, Wish of Inspire. Ik heb zelf Dream ontvangen, die ruikt erg lekker…alleen gebruik ik toch liever een “gewone” spray parfum.

blux5Figs & Rouge Hydra-Activ Smart Nutrient Day Cream 20 ml €12,40

Ik had niet zo snel door dat dit een product was van Figs & Rouge, dit merk ken ik van hun lipproducten. Het is een probeer verpakking en dagcrème komt vaak wel van pas. Het formaat is handig om mee te nemen in je toilettas.

blux6Figs & Rouge Avancé Mattifying Emulsion 20ml €18,60

Ook bij dit product had ik het niet door dat het om Figs & Rouge ging, tot dat ik de foto’s ging bewerken. Je kan dit product op verschillende manieren gebruiken zoals een primer, en het matteert je huid, minimaliseert glans & poriën.

blux7Bloom and Blossom Rejuvenating Facial Spritz 40ml €6,64

Van dit merk had ik eigenlijk nog nooit eerder gehoord, maar de Facial Spritz noemen ze ook wel een “conditioner” voor je huid. Ik gebruik regelmatig een face mist, en dit formaat is wat kleiner en handiger om mee te nemen in bijvoorbeeld je handtas. Hoe en of dit product ook echt fijn werkt, moet ik natuurlijk eerst nog even testen.

Dit waren alweer de producten van de Blux Box november editie. Ik vind het leuk dat Blux Box elke maand een thema heeft, maar ik mis deze maand echt wel een make-up product. Niet iedereen is gek op alleen maar skincare, en bij zulke boxen hoor je toch een beetje met iedereen rekening te houden? Vorige maand was de Blux Box echt super, deze maand vind ik de inhoud een beetje gewoontjes. Persoonlijk vind ik het leuker als de inhoud een goede mix heeft van alles, dan hou je iedereen ook gelijk een beetje tevreden. Ik moet wel toegeven dat de box weer heel divers is en nieuwe merken bevat, dat is wel een groot pluspunt!

De totale waarde van de Blux Box september editie is €69,53, en dat is echt een hele mooie waarde! Je kan de BLUX Box bestellen voor €14,95,- per maand (gratis verzending).

Wat vinden jullie deze maand van de inhoud?

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

 1. Nikita
  november 27, 2016 / 2:42 pm

  Grappig ik ken alleen Figs & Rouge ken ik juist alleen van de crème en andere smeersels. Vind het echt zalige producten

 2. november 27, 2016 / 7:56 pm

  Ik vind het juist een prachtige inhoud met hele mooi merken, maar ik houd dan ook erg van skincare. Het nadeel van make-up producten in deze boxen vind ik toch altijd dat je maar net geluk moet hebben dat je de juiste kleur ontvangt.
  Natasja onlangs geplaatst…JOIK Geurkaarsen: natuurlijk en 100% puurMy Profile

 3. november 28, 2016 / 7:05 am

  Prachtige producten!
  Ben er dan ook zeer benieuwd naar.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge