Nieuwe artikelen:

 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS

BEAUTY | UNBOXING BLUX BOX AUGUSTUS EDITIE

BEAUTY | UNBOXING BLUX BOX AUGUSTUS EDITIE

Niet alleen de zomervakantie is omgevlogen, maar augustus in zijn geheel. Tijd dus weer om de Blux Box augustus editie te unboxen. Unboxen blijft ik het leukste vinden om te doen, dat doe ik nu al bijna 3 jaar (diverse boxen) en dat verrassingseffect, maakt het natuurlijk zo leuk. Ik ben benieuwd welke producten er deze maand in zitten…

blux2Blux Box augustus editie – All About Eyes

“Deze maand staat de box in het tegen van de ogen. Naast drie make-up producten ontvang je ook een hydraterende oogcrème en een oog contour masker. En dat is nog niet alles!”

blux3Eyelure Volume Lashes N070 full size €7,99

De wimpers van Eyelure zijn natuurlijk een begrip in beautyland, maar dat is mijn eerste ontmoeting met dit merk. Omdat ik altijd een bril draag, heb ik nooit nepwimpers geprobeerd (bang dat ze tegen mijn brillenglazen aan komen). Misschien toch maar eens gaan proberen, ze zien er qua model mooi uit.

blux4Être Belle Lash-Xpress & Hyaluronic Mascara full size €15,90

Dit merk ken ik al wel, het is een merk wat regelmatig voor komt in diverse boxen. Een mooie mascara is natuurlijk altijd welkom. Het borsteltje moet een effect geven zoals een wimperkruller….ik ben erg benieuwd! Ik ga eerst mijn mascara’s die ik al open heb opmaken, en daarna ga ik deze testen.

blux5Unani Absolute Care Eye Contour Concentrate full size €15

Deze crème vermindert wallen, minimaliseert donkere kringen en vermindert de verschijning van rimpels. En het zou ook nog eens een liftend effect hebben voor hangende oogleden (weet niet zo goed of ik dit geloof…). Super product dus, alleen het merk Unani komt voor mij persoonlijk iets té vaak voor in de Blux box.

blux6Être Belle Longlasting Eye Shadow Pen full size €9,95

Hé weer dit merk! Dit is een oogschaduw alleen dan in stick vorm, en de kleur is echt super mooi <3 Ik heb zelf een prachtige blauw kleur ontvangen, maar er zitten in totaal zes kleuren verdeeld over de Blux Boxen.

blux7Christian Faye Longlasting Eyebrow/Eyeliner Pencil full size €9,95

Sinds een week of twee ben ik meer met mijn wenkbrauwen aan het experimenteren, dit potlood komt voor mij dus als geroepen. En zoals ik het nu kan beoordelen, is de kleur voor mij ook nog eens een perfecte match (dit moet ik natuurlijk wel eerst even testen). Ik weet alleen niet of iedereen dezelfde kleur heeft ontvangen, maar ik ben er zeker heel blij mee.

blux8Aldo Vandini Contour Eye Mask full size €2,99

Wie Pinkit.nl al wat langer volgt weet dat ik gek ben op maskertjes (Mask Monday), leuk om te gaan testen. Dit is een oogmasker dat zorgt voor een intensieve verzorging van de huid rondom de ogen. De crème verzacht vermoeide, gezwollen ogen en vermindert de donkere kringen. Dat klinkt natuurlijk al veel belovend….

De Blux Box augustus editie heeft weer een geslaagde inhoud, al ben ik zelf een beetje Unani-moe. Het is leuk dat er weer nieuwe merken inzitten en dat het alleen maar full size producten zijn. De totale waarde van de Blux Box juli editie is €61,78, en dat is zeker een nette waarde! Je kan de BLUX Box bestellen voor €14,95,- per maand (gratis verzending).

Wat vind jij het leukste/mooiste product uit de Blux Box augustus editie?

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf

Volg:

2 Reacties

 1. Tonnia
  augustus 24, 2016 / 2:18 pm

  Mooie inhoud

 2. Astrid
  augustus 25, 2016 / 4:00 pm

  Mooie inhoud! Ben benieuwd hoe de wimpers je staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY | RIMMEL KATE MOSS LIPSTICK #53 RETRO RED

Twee Britse iconen, 15 jaar London Looks… Vier samen met ons de 15de verjaardag van de meest succesvolle, ongeëvenaarde samenwerking in de...

Close