Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

 • SLA Paris HOW TO 2 Eyeshadow Palette

  SLA Paris HOW TO 2 Eyeshadow Palette
 • L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

  L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum
 • Lancôme X Emily in Paris collectie

  Lancôme X Emily in Paris collectie
 • 7 Beauty favorieten van dit moment #19

  7 Beauty favorieten van dit moment #19
 • Shop tip | Douglas Collection gift sets

  Shop tip | Douglas Collection gift sets
 • Drie nieuwe Rimmel London lanceringen

  Drie nieuwe Rimmel London lanceringen
 • Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?

  Weekendje weg: welke kledingstukken neem je allemaal mee?
 • BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie

  BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie
 • Mijn fashion winter wishlist

  Mijn fashion winter wishlist
 • Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette & Face Gloss

  Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette & Face Gloss

BEAUTY | SMASHBOX ALWAYS ON MATTE LIQUID BIG SPENDER

BEAUTY | SMASHBOX ALWAYS ON MATTE LIQUID BIG SPENDER

Eigenlijk ben ik niet zo fan van liquid lipsticks, maar toen ik de nieuwe Always On Matte Liquid lancering van Smashbox op Youtube voorbij zag komen…was zelfs ik enthousiast! Ik heb even geduld moeten hebben, maar sinds kort zijn ze ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar. En jullie raden het vast al…dat was voor mij weer een reden om te gaan shoppen 😉


“Perfected on-set in our L.A. photo studio, our long-wear, water-resistant liquid lipstick features Advanced Polymer Technology that makes it stay put and look as fresh and flawless as your first swipe—for up to 8 hours. Featherweight but fierce, this liquid matte formula is infused with lip-smoothing Primer Oil complex for suede-soft lip color in 20 super-rad shades. It’s smudge-proof, budge-proof and non-feathering. Because really, who has time for touch-ups?”

Er zijn officieel 20 kleuren verkrijgbaar, maar bij de Douglas webshop zie ik er “maar” 12. Misschien zijn alle kleuren alleen bij de Smashbox counter te koop, of zijn niet alle kleuren te koop in Nederland. Ik heb online een kleur uitgekozen, en ik ben gegaan voor Big Spender.


De applicator van de Smashbox Always On Matte Liquid, werkt echt mega fijn! Ik heb vaak dat ik nog al buiten de lijntjes zit met een lipstick (mijn bovenlip is nog al dun), maar deze applicator werkt heel nauwkeurig.


Bij het swatchen zie ik een hele goede pigmentatie en dekking! Big Spender is een hele bijzondere kleur bij het swatchen lijkt het een beetje donker rood/bruin, maar dat is die eigenlijk niet. Het is een mauve tint, maar dat zie je vooral straks op mijn lippen als eind resultaat.

De ingrediënten:


Kijk dit is een hele andere kleur dan op mijn hand toch? En dit is juist dé kleur waar ik verliefd op ben geworden, Big Spender wat ben je mooi <3


Maar hoe lang blijft deze liquid lipstick zitten? Smashbox doet een belofte van 8 uur, en daar ben ik het gedeeltelijk mee eens. Het ligt er namelijk wel aan wat je bijvoorbeeld eet/drinkt op een dag, maar dit is wel de eerste liquid lipstick die ik heb getest die super lang en mooi blijft zitten. Gedurende dag vervaagd de kleur minimaal, en als die dat doet is het op een mooie manier. Na het aanbrengen moet je wel ongeveer 10 minuten wachten, dan is de liquid lipstick mooi matte opgedroogd en kiss proof! Ik voorspel dat er nog meer kleuren aan mijn verzameling toegevoegd gaan worden, zouden jullie daar dan ook nog een swatch/review van willen zien?

Smashbox Always On Matte Liquid Big Spender kost €24 (inhoud 4ml) en is te koop bij de Douglas.

Zijn jullie al bekend met deze nieuwe liquid lipsticks van Smashbox?

post signature

Volg:

12 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  februari 18, 2017 / 10:16 am

  Mooie kleur! Meestal vervagen ze niet op een mooie manier :-{ Zelf heb ik bijvoorbeeld eentje van Sleek en hoe die slijt bevalt mij niet, helaas… Fijn weekend, liefs H ღ

 2. Yvonne
  februari 19, 2017 / 1:56 pm

  Ik ben ook niet de grootste fan van liquid lipsticks maar heb net als jij veel gehoord over dit merk. Wie weet probeer ik het toch eens.
  Yvonne onlangs geplaatst…En de winnaar is…..My Profile

 3. Britt
  februari 19, 2017 / 3:40 pm

  Leuke kleur, staat je heel mooi!

  • Bianca
   Auteur
   februari 19, 2017 / 4:37 pm

   Thanks :-)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge