Follow:
Beauty, Reviews

BEAUTY | PIXI GLOW-Y GOSSAMER DUO SUBTLE SUNRISE

Pixi Glow-y Gossamer Duo

De producten van Pixi by Petra zijn sinds een tijdje beter en makkelijker verkrijgbaar in Nederland. Voor mij is dit een nieuw merk, maar ik heb het al wel regelmatig bij Amerikaanse Youtubers voorbij zien komen. Ik werd ook nieuwsgierig en heb een aantal producten gekocht. Vandaag begin ik met het Pixi Glow-y Gossamer Duo in de kleur Subtle Sunrise.
Pixi Glow-y Gossamer Duo

Pixi Glow-y Gossamer Duo Subtle Sunrise €23,99 verkrijgbaar bij TheMakeUpSpot.nl

“Super silky gossamer-soft powder to create a lit-from-within luminosity. Perfectly pigmented with a creamy skin-like texture, it looks natural in any light. Use on cheek & brow bones and anywhere you want to add a touch of glow.”

De producten van Pixi zijn herkenbaar door de licht groene verpakking en het eerste product wat ik wilde proberen is natuurlijk een highlighter. Ik heb ook wat huidverzorging van Pixi gekocht, maar dat ben ik de komende tijd eerst nog even aan het testen. De Pixi Glow-y Gossamer Duo is verkrijgbaar in twee tinten Subtle Sunrise & Delicate Dew. Ik ben online naar wat swatches gaan zoeken en ben uiteindelijk voor Subtle Sunrise gegaan, maar eigenlijk zijn ze beide gewoon prachtig.

Pixi Glow-y Gossamer Duo
Ook al is de verpakking verder vrij basic, het totaalplaatje ziet er wel erg mooi uit. Zoals jullie vast wel weten kan ik hier erg blij van worden. Ik ben gek op highlighters en beide tinten zien er prachtig uit. De linker highlighter heeft meer een gouden glans en de rechter highlighter heeft een rosé glans.

Pixi Glow-y Gossamer Duo
Pixi Glow-y Gossamer Duo
Zoals jullie op de bovenstaande foto kunnen zien, zijn beide highlighters prachtig gepigmenteerd! Ik kan alvast verklappen dat ik de andere duo ook al in mijn winkelmandje heb liggen 😉

Pixi Glow-y Gossamer Duo
Pixi Glow-y Gossamer Duo
Op de twee bovenstaande foto’s heb ik de linker highlighter (goudkleurig) aangebracht, maar ik merk wel dat de glans minder intens is dan de swatch op mijn hand.

Pixi Glow-y Gossamer Duo
Pixi Glow-y Gossamer Duo
Natuurlijk wilde ik jullie ook de rechter (rosé) highlighter laten zien en die heb ik dus aangebracht bij de bovenstaande look. Ook deze highlighter is eenmaal aangebracht wat subtieler dan de swatch op mijn hand.

Ik vind het zelf niet erg dat de highlighters eenmaal aangebracht wat subtieler zijn, zo kan ik zelf doseren hoeveel glans ik waar wil hebben. Wat ik soms ook doe is beide highlighters gebruiken als oogschaduw dat effect is ook erg mooi. Het is een leuke en vooral mooie eerste kennismaking en ik ben blij dat de producten van Pixi eindelijk wat makkelijker verkrijgbaar zijn in Nederland.

Zijn jullie al bekend met de producten van Pixi by Petra? Mocht je nog een aanrader hebben, laat die dan vooral even weten in een reactie.

post signature

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

12 Comments

 • Reply bychristiana

  OH! Wat een mooi pallet zeg! Goed om te weten dat de kleuren wat subtieler zijn, zo heb je in ieder geval geen risico’s op de discobal look. Ik had trouwens in mijn hoofd dat de make-up van dit merk duurder was, de prijs vind ik eerlijk gezegd nog meevallen.
  bychristiana onlangs geplaatst…Unboxing Beauty trade beurs goodiebagMy Profile

  april 12, 2018 at 8:44 am
 • Reply Tonnia

  heel mooi

  april 12, 2018 at 3:49 pm
 • Reply Amylia De Schepper

  Ziet er mooi uit seg, subtiel!

  april 12, 2018 at 5:39 pm
 • Reply Sonja

  Love it, love it, love it! Wat mooi! Subtiel en kunnen opbouwen is fijner dan meteen klabam je gezicht vol!
  Ik heb zaterdag een Pixi look! 🙌🏻
  Sonja onlangs geplaatst…Madam Butterfly | WishabagMy Profile

  april 12, 2018 at 10:06 pm
 • Reply judith

  juist fijn dat ze zo subtiel zijn. Ik zie zoveel discoballen rondlopen

  april 12, 2018 at 10:52 pm
 • Reply Jamey

  Oeh WoW! Heel mooi effect zeg! Love it.

  april 12, 2018 at 11:32 pm
 • Reply Lodi

  Eerlijk gezegd weet ik vaak heelmaal niet waar ik het nu precies voor moet gebruiken, wat dat ben ik duidelijk geen beauty blogger ;). Ik ben altijd blij als er oog schaduw op staat dan weet ik het. Nou vind ik dit wel heel mooi bij jou staan, net even subtiel een kleurtje. Ik moet misschien toch eens verder kijken. En gaan experimenteren.

  april 13, 2018 at 8:35 am
 • Reply Nicole Orriëns

  Leuk als producten ook in Nederland beschikbaar komen. Ik vind het groene doosje erg mooi qua verpakking.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Vloerkleed metamorfose: met voor en na foto’s!My Profile

  april 13, 2018 at 9:05 am
 • Reply Susan | Since1994

  Jammer dat ze minder intens zijn dan met de swatch 🙁
  Susan | Since1994 onlangs geplaatst…Outfit: Amsterdam basic bitch Insta locationMy Profile

  april 13, 2018 at 10:31 am
 • Reply Merel

  Vind het persoonlijk wel mooier dat deze subtiel is. Die zwaar gepigmenteerde highlighters staan weliswaar mooi op camera, maar in het echte leven ziet het er vaak niet mooi uit. Deze wel 🙂
  Merel onlangs geplaatst…Over bloggen 33 | Ineens merk ik dat de werkdruk te hoog ligtMy Profile

  april 13, 2018 at 10:51 am
 • Reply chucky1012

  Dit staat je zo mooi!

  april 15, 2018 at 4:28 pm
 • Reply Esmée

  Ik was eerlijk gezegd nog niet bekend met het merk Pixi, maar het ziet er leuk uit! Ik vind zelf vooral de goudkleurige highlighter echt prachtig. Ze zijn minder intens op je wangen, maar soms is het inderdaad ook wel fijn om een highlighter op te bouwen. x
  Esmée onlangs geplaatst…Bourjois 1 Seconde nagellakMy Profile

  april 18, 2018 at 12:43 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  UNBOXING BESTELLING KOOKWINKEL.NL

  Vandaag heb ik een ander soort artikel, namelijk van mijn bestelling die ik heb mogen plaatsen bij de webshop van...

  Sluiten