Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE

  IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE
 • MARIA MALKI MAKE-UP BRUSHES

  MARIA MALKI MAKE-UP BRUSHES
 • OPPO LANCEERT NIEUWE IJSSMAKEN IN NEDERLAND: 60% MINDER CALORIEËN & SUIKER

  OPPO LANCEERT NIEUWE IJSSMAKEN IN NEDERLAND: 60% MINDER CALORIEËN & SUIKER
 • CLARINS TONIC BODY PRODUCTS

  CLARINS TONIC BODY PRODUCTS
 • BE CREATIVE MAKE UP MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA

  BE CREATIVE MAKE UP MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA
 • #ME-TIME MET PIXI BODYTREATS

  #ME-TIME MET PIXI BODYTREATS
 • 7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #17

  7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #17
 • NIEUW | ROCHAS GIRL EAU DE TOILETTE

  NIEUW | ROCHAS GIRL EAU DE TOILETTE
 • 5 NIEUWE LENTE PARFUM LANCERINGEN

  5 NIEUWE LENTE PARFUM LANCERINGEN
 • TIP | THE BODY SHOP INTRODUCEERT REFILL STATIONS

  TIP | THE BODY SHOP INTRODUCEERT REFILL STATIONS

BEAUTY | NARS DUAL-INTENSITY BLUSH FRENZY

BEAUTY | NARS DUAL-INTENSITY BLUSH FRENZY

Een paar maanden geleden heb ik mijn aller eerste NARS product gekocht, namelijk de Dual-Intensity Blush Frenzy. Ik zag deze blush/highlighter in eens overal voorbij komen, en wilde daar door deze ook aan mijn collectie toevoegen. Maar door mijn grote haat/liefde verhouding met dit product, heeft de review toch wel een tijdje op zich laten wachten.“Purely pigmented color with seamless customizable coverage. New Dual-Intensity Blush defies genre with a silky, wet/dry formula of unprecedented artistry. Apply dry for a healthy glow and wet for translucent, second-skin finish. Six modern shade pairings coordinated to wear alone or pair together for a range of dynamic effects and versatility. Housed in a new, modern compact design.

NARS exclusive Translucent Prismatic Technology features pearls and pigments perfectly suspended in transparent soft base to allows for multi-dimensional effects with a uniquely weightless, luxurious texture.”

De verpakking is mooi matte zwart met het bekende witte NARS logo. Je ziet op den duur wel helaas alle vingerafdrukken erop staan.Links zie je een mooie gouden highlighter en rechts een opvallende peach blush. Op de foto’s komt de blush nog al oranje over, het is in het echt wat minder fel (nog steeds wel opvallend).


Als ik naar NARS Dual-Intensity Blush Frenzy kijk wordt ik vooral enthousiast door de mooie highlighter, want ik draag eigenlijk nooit dit soort blushes. Daarom vraag ik mij écht af waarom ik niet een ander kleur duo heb gekozen, aangezien die er ook zijn (zoals Adoration). Ik ben gewoon meer van de roze blushes, maar wie weet gaat deze peach blush mij wel enorm verbazen…


Links swatch van de highlighter en rechts een swatch van de blush.

Op de foto hier boven komt de ware blush kleur beter overeen, dan de knal oranje kleur op de foto’s hier boven. Ik heb deze foto’s minstens een half jaar geleden gemaakt. Helaas kon ik ze niet overnieuw maken, omdat ik de NARS Dual-Intensity Blush Frenzy al een tijdje in gebruik heb.

Ook tijdens het swatchen werd ik vooral enthousiast door de highlighter, de blush doet mij een beetje denken aan Sleek Rose Gold alleen dan wat krachtiger. Je kan zowel de highlighter als blush “nat” aanbrengen, maar ik vind het zelf mooier op de normale “droge” manier.De pigmentatie is onwijs goed, ik gebruik maar een beetje en zit toch al tegen het clowns-effect aan. Het is dus zeker een aanrader om zowel de blush als highlighter subtiel aan te brengen, daarna kan je het natuurlijk zelf opbouwen hoe je het zelf wilt hebben. Ik breng zelf de highlighter het liefste aan met een fan brush, de blush gebruik ik eigenlijk niet zo vaak… Voortaan koop ik toch liever een andere tint blush, zodat ik er wel veel liefde en plezier aan kan beleven.

NARS Dual-Intensity Blush Frenzy kost €40,50 bij Sephora.fr & €39 bij Narscosmetics.eu.

Ik ben nog steeds erg nieuwsgierig naar de producten van NARS, mochten jullie nog aanraders hebben laat die dan vooral even achter in een reactie ♥

post signature

Volg:

11 Reacties

 1. januari 18, 2017 / 8:26 am

  Het staat je prachtig!
  Helaas ben ik niet bekend met dit make-up merk.

  Xoxo

 2. januari 18, 2017 / 8:39 am

  Hij is wel prachtig zowel de highlighter als de blush. De prijs die is te verwachten van het merk. Niet goedkoop, maar mensen zijn bereid om te betalen, volgens mij.

 3. januari 18, 2017 / 9:24 am

  Ik vind dit zo’n mooie duo! Maar ik vraag me ook af of de blush tint wel goed zou zijn!

 4. Britt
  januari 18, 2017 / 4:18 pm

  Wat een mooi duo! Ik denk dat het voor jouw huidtint en donkerder prachtig zal zijn, voor mij zou het iets te donker zijn aangezien ik heel bleek ben, maar het product lijkt me zelf wel heel goed!

 5. januari 18, 2017 / 5:43 pm

  Prachtige Blush ! Heerlijk zomers kleurtje alweer 🙂

 6. Yvonne
  januari 20, 2017 / 11:40 am

  Nars is een mooi merk, ik heb nog iets liggen wat ik moet gaan proberen maar lees over de kwaliteit van Nars veel goeds. Misschien kun je oranje kleur als oogschaduw gebruiken in je crease en goed blenden?
  Yvonne onlangs geplaatst…Anastasia Beverly Hills Master Palette by MarioMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Jimmy Choo
Estée Lauder
Bareminerals
Dior
Nuxe
Huda Beauty
Dior J’adore
Jimmy Choo
Estée Lauder
Bareminerals
Dior
Nuxe
Huda Beauty
Dior J’adore
Read previous post:
KIDS | MINI CLAIRE’S SHOPLOG

Mini Claire's Shoplog

Close