Nieuwe artikelen:

 • Het is weer tijd om je goed in te smeren

  Het is weer tijd om je goed in te smeren
 • Still Beating by Jennifer Hartmann

  Still Beating by Jennifer Hartmann
 • Make-up merken die ik al een tijdje niet meer heb gebruikt

  Make-up merken die ik al een tijdje niet meer heb gebruikt
 • Nieuw Tefal Pure POP kledingstomer

  Nieuw Tefal Pure POP kledingstomer
 • Nieuw Soapbars van Yves Rocher

  Nieuw Soapbars van Yves Rocher
 • The Wardrobe Staples: tijdloze en basic kledingstukken die elke kast zou moeten …

  The Wardrobe Staples: tijdloze en basic kledingstukken die elke kast zou moeten hebben
 • Waarom het niet erg is als je niet meteen een passende babynaam …

  Waarom het niet erg is als je niet meteen een passende babynaam vindt
 • Nieuw | Mon Bourjois geurcollectie

  Nieuw | Mon Bourjois geurcollectie
 • Fashion inspiratie Protest Sportswear Spring/Summer 2023 + kortingscode

  Fashion inspiratie Protest Sportswear Spring/Summer 2023 + kortingscode
 • FOREO LUNA 4 Body

  FOREO LUNA 4 Body

BEAUTY | MAKEUP REVOLUTION JEWEL COLLECTION LIP TOPPER

BEAUTY | MAKEUP REVOLUTION JEWEL COLLECTION LIP TOPPER

Makeup Revolution is aan het knallen met diverse nieuwe beauty en huidverzorging lanceringen, het is bijna niet meer bij te houden! Twee weken terug was ik bij Boozyshop aan het online shoppen en zag ik wat items uit de nieuwe Makeup Revolution Jewel Collection. Alles ziet er weer super uit, maar ik heb mij kunnen inhouden en heb twee van de drie lip toppers gekocht.
Makeup Revolution Jewel Collection Lip Topper

Makeup Revolution Jewel Collection Lip Topper Luxurious & Exquisite €4,99 per stuk o.a. te koop bij Boozyshop.nl

“Revolution Jewel Collection Lip Toppers bring bling to your lip look. In three transformative shades, these sheer, non-sticky glosses are packed with stunning shimmer to switch up your favourite lipstick. Wear alone or layer over your favourite lipstick for a high shine finish and colour shifting duo chrome effect.”

De Jewel Collection van Makeup Revolution bevat 3 lip toppers, jelly highlightes en oogschaduw paletten. Het ziet er allemaal heel mooi en feestelijk uit! Ik heb alleen deze twee lip toppers gekocht, omdat ik Fortune niet zo heel bijzonder er uit vond zien.

Voordat ik verder ga met mijn mening over deze twee lip toppers, moet ik zeggen dat ik het heel verwarrend vind wat nou de naam is van dit merk. Makeup Revolution heeft een paar maanden terug hun naam veranderd en nu zie ik diverse webshops verschillende namen gebruiken….wat is nou het juiste? Online op hun eigen website zie ik alleen nog Revolution staan, ik bedoel dus dit zelfde merk (wat volgens mij wel logisch is, maar ik wilde dit toch even benoemen). Mocht iemand weten hoe dit nu precies allemaal zit, let me know in een reactie!

Makeup Revolution Jewel Collection Lip Topper
Ook de verpakking van deze lip toppers ziet er heel mooi uit, qua vormgeving doet het mij een beetje denken aan Fenty Beauty alleen dan een stuk goedkoper 😉 Makeup Revolution staat natuurlijk bekend om de betaalbare dupes, dus de kans is groot dat het ook van dit merk is afgekeken.

Makeup Revolution Jewel Collection Lip TopperSwatches Makeup Revolution Jewel Collection Lip Topper Luxurious & Exquisite

Op de bovenstaande foto is het glitter effect wel héél duidelijk zichtbaar, dit ziet er tof en vooral feestelijk uit. Luxurious heeft een Duo Chrome lichtroze kleur met veel gouden glitters en Exquisite bevat zilveren glitters.

Makeup Revolution Jewel Collection Lip TopperMakeup Revolution Jewel Collection Lip Topper Luxurious

Makeup Revolution Jewel Collection Lip TopperMakeup Revolution Jewel Collection Lip Topper Exquisite

De lip toppers uit de Jewel Collection geven je lippen een prachtige glans! Op de bovenstaande foto’s heb ik beide lip toppers op zichzelf aangebracht, het effect is duidelijk zichtbaar. Net zoals bij een lipgloss plakt het wel een beetje, maar niet op een vervelende manier.

Makeup Revolution Jewel Collection Lip Topper
Je kan de Makeup Revolution Jewel Collection Lip Toppers ook aanbrengen over een lipstick heen (zoals met elke lipgloss enzovoort mogelijk is…), alleen het shimmer effect verdwijnt dan wel. Bij de bovenstaande foto heb ik Exquisite over een matte liquid lipstick aangebracht, je lippen krijgen wel een extra juicy effect maar ik mis de prachtige shimmers. Het ligt er dus maar net aan waar je voorkeur naar uit gaat, maar ik draag deze lip toppers het liefst op zichzelf.

post signature

Volg:

3 Reacties

 1. november 28, 2018 / 2:46 pm

  Ik vind die naamsverandering ook zo verwarrend! Het zijn wel mooie producten, draag alleen niet graag lipgloss. Ook al plakt deze niet, ik vind het voor mij niks.

 2. Jouvence.nl
  november 28, 2018 / 8:40 pm

  Jammer dat het shimmer effect verdwijnt zodra je ze als topper gebruikt. Zo los vind ik ze erg mooi! En je nieuwe layout ziet er ook prachtig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge