Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

BEAUTY | ETOS PHYTO LIFTING LIJN

BEAUTY | ETOS PHYTO LIFTING LIJN

Sindskort ben ik één van de Etos Friends bloggers, en ga ik heerlijk diverse producten van de Etos testen. Ik heb in het eerste Etos Friends pakket (het is elke keer een verrassing wat erin zit) een skincare lijn ontvangen. Het gaat om de Etos Phyto Lifting lijn, die eigenlijk bedoeld is voor 40+. Ook al ben ik 27 jaar, deze lijn ben ik lekker gaan testen, goede verzorging voor je huid kan namelijk nooit kwaad.

“De lijn is gebaseerd op fytotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de heilzame werking van planten. In dit geval zijn dat de antioxidantrijke stamcelextracten van de Gamay druif. Deze stamcelextracten beschermen en stimuleren de huideigen cellen en gaan veroudering door UV-straling tegen. De huid wordt zichtbaar en voelbaar gladder en steviger. Toegevoegd hyaluronzuur verbetert het vochtgehalte in de huid, waardoor de huid van binnenuit wordt opgevuld en haar jeugdige, frisse en verzorgde uitstraling terug krijgt.”

etos2Etos Phyto Day Cream Lifting SPF 15 €6,99,- (inhoud 50ml)

“Met hyaluronzuur en babassu-olie voor een vollere huid met zichtbaar minder rimpels. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt.”

Etos Phyto Night Cream Lifting €6,99,- (inhoud 50ml)

“Rijk voedende nachtcréme met hyaluronzuur en shea butter voor een vollere huid met zichtbaar minder rimpels. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt.”

etos3
Een goede dag-en nachtcrème vind ik echt een must, maar vaak ligt de prijs dan een stuk hoger. Gelukkig valt dat met deze Etos Phyto Lifting lijn erg mee. De dagcrème bevat o.a. hyaluronzuur en Babassu-olie, ruikt heerlijk en is zacht voor de huid. De nachtcrème bevat o.a. Hyaluronzuur en Shea butter, lekker verzorgend! Goede combinatie, prettig in gebruik.

etos4Etos Phyto Filler Lifting €7,99,- (inhoud 30ml)

“Vult dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur rimpels direct op en maakt de huid voller en gladder. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt.”

Dit product is voor mij wat moeilijker om te testen, aangezien ik niet echt veel rimpels heb (gelukkig! haha). Daarom heb ik hier voor een ander test persoon ingeschakeld, namelijk mijn moeder. Haar mening is dat het lekker aanvoelt (zelfs een beetje fris/verkoelend) en het haar gezicht gladder aan doet voelen, dit effect is natuurlijk wel tijdelijk. Deze filler bevat o.a. Hyaluronzuur en phytocell technologie, je hebt per keer maar een beetje nodig…lekker zuinig in gebruik dus!

etos5Etos Phyto Eye Cream Lifting €7,99,- (inhoud 15ml)

“Helpt dankzij hyaluronzuur fijne lijntjes en rimpels te vervagen en verbetert de elasticiteit rond de ogen. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt.”

Oogverzorging is erg belangrijk, aangezien huid rondom de ogen sneller dunner word en daar ook vaak de eerste rimpeltjes beginnen. Ik was altijd eert nog al makkelijk (lees: lui) en sloeg deze stap altijd over, maar tegenwoordig is dit een vaste stap in mijn skincare routine. Een inhoud van 15ml lijkt misschien niet veel, maar omdat je een dotje per keer gebruik kan je hier lekker lang mee doen.

etos6
De producten uit de Etos Phyto Lifting lijn zijn prima om te gebruiken, en daar naast ook nog eens lekker betaalbaar. Vooral ook een pluspunt voor de mooie verpakkingen, het oog wilt namelijk ook wat ook al zijn de producten budgetproof. Of mijn huid helemaal gelift eruit ziet na het gebruik van deze lijn? Nee was het maar zo, dat kan natuurlijk alleen maar met bijvoorbeeld een operatie. Maar de producten verzorgen de huid wel heerlijk, en laat mijn huid ook beter en frisser eruit zien. Mocht je een lijn zoeken die beter past bij jouw huid en leeftijd, neem dan zeker eens een kijkje bij een Etos filiaal er zijn namelijk in totaal zes nieuwe lijnen!

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

7 Reacties

 1. Simone
  augustus 16, 2016 / 9:44 am

  hier ben ik wel benieuwd naar

 2. augustus 16, 2016 / 10:56 am

  Als 40-plusser die nogal laks is met huidverzorging vind ik dit toch wel heel aantrekkelijk klinken : )

 3. augustus 16, 2016 / 2:21 pm

  Klinkt goed, ik ben benieuwd naar de oogcréme 🙂
  X

 4. augustus 16, 2016 / 3:17 pm

  shea boter is altijd een heerlijk ingrediënt! Ziet er mooi uit deze lijn. Ik zie overal mooie lijnen langskomen, heerlijk uitgebreid en betaalbaar.

 5. augustus 16, 2016 / 6:35 pm

  Erg fijn dat ze lekker betaalbaar zijn en ik vind ze er ook erg leuk uitzien. Helaas krijg je alleen een gelifte huid Door een operatie haha.

 6. augustus 16, 2016 / 6:45 pm

  Dit klinkt zo goed 😉
  Ik moet dit eens gaan kopen nu ik je artikel erover gelzen heb.
  Goede productfoto’s.

  Xoxo

 7. augustus 17, 2016 / 6:52 pm

  Kijk, voor deze 40+ een mooie lijn! Betaalbaar en verzorgend. Jonger zal ik er niet op worden en dat hoeft ook niet, ben heel tevreden! Werd recent nog 33 geschat en nee ze had geen bril nodig, het was bij de Specsavers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge