Nieuwe artikelen:

  • Vakantie checklist: Ben jij al helemaal klaar om op reis te gaan?

    Vakantie checklist: Ben jij al helemaal klaar om op reis te gaan?
  • Max Factor 2000 Calorie Lip Glaze

    Max Factor 2000 Calorie Lip Glaze
  • Romance Book Haul + WIN

    Romance Book Haul + WIN
  • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

    Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
  • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

    Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
  • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

    By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
  • PERROY Azureblush Eau de Parfum

    PERROY Azureblush Eau de Parfum
  • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

    Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
  • Collistar Magic Drops Glow

    Collistar Magic Drops Glow
  • DM Shoplog Juli 2024

    DM Shoplog Juli 2024

1944 PARIS LA GLOBE TROTTEUSE

1944 PARIS LA GLOBE TROTTEUSE

Van het Franse cosmetica merk 1944 Paris had ik tot voor kort nog nooit iets over gehoord of gelezen. Maar lang leven Instagram, want daar zag ik dit merk met diverse mooie producten ineens voorbijkomen. Ik heb van 1944 Paris een oogschaduw palette genaamd La Globe Trotteuse ontvangen en daar vertel ik in dit artikel wat meer over.

1944 Paris La Globe Trotter (The Globe Trotter) €36

Het oogschaduw palette voelt stevig aan, ziet er classy uit en bevat 4 oogschaduws plus en spiegeltje. Qua formaat is het niet een heel groot palette, waardoor dit product handig is voor bijvoorbeeld op reis (zodra dat natuurlijk weer allemaal veilig mogelijk is). Ik heb de variant La Globe Trotter (The Globe Trotter) ontvangen en deze vier neutrale tinten passen perfect bij mij! De ingrediënten zijn ook nog eens 100% van natuurlijke oorsprong.

Over het merk 1944 Paris

“Beauty is a right! Dit is de mening van het Franse make-up merk 1944 Paris. Het merk heet niet voor niets 1944, dit is het jaar dat in Frankrijk alle vrouwen stemrecht hebben verkregen. 1944 Paris is in 2017 opgericht en maakt een duidelijke statement: Beauty is a Right!”

Tijdens het swatchen merk ik direct hoe zacht de oogschaduws aanvoelen en kijk eens naar die pigmentatie?! Omdat de oogschaduws zo zacht aanvoelen was ik een beetje “bang” voor fall out, maar daar heb ik amper tot geen last van gehad.

Het aanbrengen en blenden gaat met gemak, wel raad ik aan om voor gebruik eerst een oogschaduwbasis aan te brengen. Dit is voor mij een perfect everyday-palette, je kan trouwens je ooglook ook wat extra aanzetten zodat je ook een look kan creëren voor een avondje uit.

Dit merk is momenteel nieuw in Nederland, er zijn dus ook nog niet zoveel bekende verkooppunten of webshops waar dit mooi merk verkrijgbaar is (ik heb gehoord dat daar snel verandering in gaat komen). Mocht je dus nieuwsgierig zijn naar dit oogschaduw palette of andere producten van 1944 Paris neem dan zeker een kijkje op het Nederlandse 1944 Paris Instagram account. Daar heb ik ook al swatches voorbij zien komen van hele mooie lipproducten…zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Gucci Beauty Natural Finish Fluid Foundation
Dior Backstage Rosy Glow Blushes
Elemis Peptide4 Adaptive Day Cream

Volg:

1 Reactie

  1. Amber
    februari 22, 2021 / 11:53 am

    Wauw wauw wauw! Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar ik ben om! Wat een prachtige kleuren en I love it dat het van 100% natuurlijke oorsprong is. Dit staat bovenaan mijn verlanglijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge