Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

Wil jij de zomer beginnen met een nieuwe zonnebril?

Wil jij de zomer beginnen met een nieuwe zonnebril?

Het is een bekend probleem tijdens de eerste zonnige dagen in Nederland: je ogen moeten sterk wennen aan het zonlicht. Je loopt met je ogen te knijpen omdat de zon in je ogen schijnt en je baalt ervan dat je nog geen goede zonnebril in huis hebt gehaald. Vandaar dat dit het moment is om eens te kijken welke bril jij deze zomer zou willen dragen. Een goede zonnebril kopen is niet alleen een effectieve manier om je ogen tegen uv-licht te beschermen, het is ook een heel mooie manier om je stijlvol te kleden. Tegenwoordig kun je met een paar klikken op je muis online een zonnebril kopen. Laten we daarom een aantal opties doornemen. 

Waar vind je een mooie zonnebril voor dames? 

Een goede zonnebril kiezen, is niet eenvoudig. Er is namelijk heel veel keus en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Een goede stelregel is vaak dat een goedkope zonnebril geen goede bril is. De glazen van zo’n bril beschermen je ogen niet en dat kan tot oogschade leiden. Kies daarom voor de bekende merken zoals een Ray Ban zonnebril, een Gucci zonnebril of wellicht vind je de brillen van Oakley beter bij jou passen? Het maakt niet uit of je voor een simpel montuur wilt gaan of dat je een echte blikvanger op je neus wilt zetten; er is altijd een bril te vinden die perfect bij jou past. 

Hou rekening met de vorm van je hoofd

Waar de ene zonnebril prachtig staat op het hoofd van persoon A, daar slaat deze de plank helemaal mis wanneer persoon B hem draagt. Je moet namelijk rekening houden met de vorm van je hoofd bij het uitzoeken van een zonnebril. Als je een rond hoofd hebt, is het beter om een hoekige bril uit te kiezen. Heb je een hoekig hoofd, dan zal een bril met ronde vormen je juist heel goed staan omdat het balans aanbrengt in je gezicht. In de winkel kan een verkoper je advies geven, online kun je vaak gebruikmaken van handige tools om te zien of een bril je staat of niet. 

Je kunt je bril gewoon online bestellen!

Als je op je gemak door de collecties van alle bekende merken heen wilt gaan, dan kun je je nieuwe zonnebril online kopen. Hier kun je selecteren op merk, kleur en soort glazen. Zodoende kun je de perfecte bril vinden zonder dat er een verkoper achter je broek aan zit. Je kunt je bril vervolgens meteen bestellen en mocht je toch de verkeerde keus gemaakt hebben, dan kun je je aankoop gewoon retourneren of ruilen. 

Lees ook: Unsinkable – Lotte van den Noort

Volg: