Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

Je verwacht binnenkort een baby’tje, leuk! Straks, tijdens alle opwinding (en misschien een beetje slaaptekort) is het tijd om de wereld te laten weten dat jullie kleintje geboren is. Maar wat is de beste manier om dat te doen? Hier is een snelle gids voor het maken van toffe geboortekaartjes. 

Een tof ontwerp

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om het ontwerp van een geboortekaartje, dus neem de tijd om verschillende opties te bekijken. Ga je geboortekaartjes voor een jongen maken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stoer dierenthema met jungledieren, bosdieren of echte boerderijdieren. Of wat dacht je van een kaartje op echt berkenhout? Er is zoveel inspiratie! Voor jullie lieve meisje kun je bijvoorbeeld denken aan een geboortekaartje in hartjesvorm met mooie pastelkleuren. Geef het kaartje een finishing touch door te kiezen voor een mooie foliedruk met goudfolie, roségoudfolie of zilverfolie. Dit is een mooi glimmend laagje op de kaart. 

Wie is de gelukkige?

Na het kiezen van het ontwerp is het tijd om de details in te vullen. Naast natuurlijk de naam, is het ook leuk om de geboortedatum, het gewicht en de lengte van jullie kleintje te vermelden op de geboortekaartjes. Dit kun je doen op een bijzondere manier door te kiezen voor één van de vele labelkaarten. Wat dacht je van een goudfolie-label met de naam van jullie kindje? Niks leuker dan dat! En wat dacht je van een foto van de kleine? Je kunt bijvoorbeeld een fotograaf inschakelen om de eerste momenten van jullie baby’tje en als gezin vast te leggen en de mooiste gebruiken voor op het kaartje. Een tof geboortekaartje binnen no-time! 

Heb je uiteindelijk een paar mooie ontwerpen gemaakt, maar kun je niet kiezen? Bestel dan een proefdruk. Zo kun je de verschillende kaartjes in het echt bekijken en zo een weloverwogen beslissing maken. 

Bezorgen maar! 

Is je geboortekaartje helemaal ready-to-go? Dan zijn er nog een paar aandachtspuntjes waar je rekening mee moet houden. Kies bijvoorbeeld een leuke bijpassende envelop, foliedruk sluitzegels en vergeet geen adreslijstje op te stellen. Begin hier lekker op tijd mee, zodat je in de kraamtijd lekker kunt knuffelen met de kleine en niet meer hoeft na te denken over al deze zaken. En vergeet ook niet dat het maken van een geboortekaartje juist heel erg leuk is om te doen. Laat de voorpret maar beginnen…

Lees ook: Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

Volg: