Nieuwe artikelen:

 • 5 tips voor meer comfort in de woonkamer 

  5 tips voor meer comfort in de woonkamer 
 • Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs

  Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs
 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau

Nieuwe schoenen nodig? Hier wil je op letten

Nieuwe schoenen nodig? Hier wil je op letten

Is het voor jou de hoogste tijd om nieuwe schoenen aan te schaffen? Je hebt groot gelijk. Eigenlijk is het altijd de hoogste tijd om nieuwe schoenen te kopen. Nieuwe schoenen kopen is leuk, werkt verslavend en biedt veel mogelijkheden. Kijk maar eens naar het huidige aanbod; je kunt uit ontelbaar veel soorten schoenen kiezen…

Dat je zoveel keuze hebt, levert zowel voor- als nadelen op. Het voordeel is dat je echt een goede vergelijking voor jezelf kunt maken. Je kunt de vele soorten schoenen met elkaar vergelijken, waarna je de knoop voor jezelf door kunt hakken. Het nadeel is echter dat je last van keuzestress kunt krijgen. Wil je bijvoorbeeld Mason Garments schoenen voor dames kopen? Dan zie je al snel dat je uit veel soorten schoenen kunt kiezen. Met onderstaande tips maak je je zoektocht in ieder geval een stukje makkelijker.

Tip 1: denk goed na over het soort schoen

Op voorhand moet je goed nadenken over het soort schoen dat je wilt kopen. Ben je op zoek naar stoere sneakers? Wil je fancy ballerina’s aanschaffen? Of gaat je voorkeur uit naar een paar kleurrijke pumps? Doordat je uit zoveel soorten schoenen kunt kiezen, is het belangrijk om op voorhand een flinke schifting te maken. Dit doe je door goed na te denken over het soort schoen dat je wilt kopen.

Tip 2: denk goed na over de rest van je outfit

Het is ook aan te raden om goed over de rest van je outfit na te denken. Zoals je ongetwijfeld weet, zet je met de juiste schoenen de puntjes op de i van je outfit. Maar, naar wat voor soort outfits gaat je voorkeur? En welke soorten schoenen passen daar perfect bij? Dat zijn belangrijke vragen waar je op voorhand goed over na moet denken.

Tip 3: goedkoop is duurkoop

Vind je het zonde om veel geld aan je nieuwe schoenen uit te geven? Denk dan na over het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’. Als je continu goedkope schoenen aanschaft, merk je dit duidelijk aan de kwaliteit van de schoenen. De schoenen worden snel minder mooi of gaan snel kapot. Het advies is daarom om te investeren in goede schoenen. De Mason Garments schoenen sale biedt hierbij mogelijk uitkomst. Je koopt in dat geval de beste schoenen van dit A-merk tegen een gunstigere prijs.

Tip 4: kijk goed naar de maat

Tot slot is het advies om goed naar de maat te kijken. Welke maat schoenen heb je normaal? En hoe vallen de schoenen waar je interesse in hebt? Online staat bij de meeste schoenen wel vermeldt of de schoenen klein, normaal of groot vallen. Ga dit goed na, zodat je direct de juiste maat schoenen bestelt.

Lees ook: Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

Volg: