Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

TV| BACK TO THE FUTURE MET NETFLIX

TV| BACK TO THE FUTURE MET NETFLIX

Met de titel bedoel ik niet de Back To The Future films met Marty Mcfly, maar ik ga het vandaag hebben over films die ik in mijn tienertijd super leuk vond om te zien…en nu nog steeds! Het zijn vooral echte chick flicks, die denk ik bijna iedereen wel eens gezien heeft. Ik geef Netflix maar de schuld, dat ik sommige films nog steeds kijk en erg leuk vind haha! Ik ben namelijk dol op echte girly films ik hou gewoon van romantiek om bij weg te dromen en humor mag natuurlijk ook niet ontbreken!
clueless
Er is één film die absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken, namelijk Clueless. Dit is een film uit 1995 met in de hoofdrol Alicia Silverstone. Zij speelt een rijk verwend meisje, die de wereld probeert te verbeteren met haar looks en lieve karakter. Ik smelt altijd weg bij deze film, omdat Cher (Alicia Silverstone) er achter komt dat ze hartstikke verliefd is op haar stiefbroer Josh ( Paul Rudd). De kwaliteit van de film is natuurlijk wat minder, omdat die wat ouder is maar hij is zeker het kijken waard.

meangirls
De uitspraken “you can’t sit with us, on wednesdays we wear pink & that’s so fetch” komen natuurlijk uit de film Mean Girls. Deze film komt uit 2004 met o.a. Lindsay Lohan en Amanda Seyfried. Ook al is deze film inmiddels ook al 12 jaar oud, ik weet zeker dat er nog genoeg meiden zijn die deze film nog steeds kijken of voor het eerst ontdekken. Het is een echte high school film, met gemene meiden en een flinke dosis humor.

13going30
Stel je voor dat je als 13 jarig meisje verdrietig in een kast zit en je wenst op dat moment, dat je 30 jaar en succesvol bent. En dat je de volgende dag wakker word en in eens een volwassen vrouw bent geworden…dat gebeurde in de film 13 Going 30. Deze film had ik zelf op DVD, maar hij blijft onwijs leuk om te zien. Jennifer Gardner (zij speelt Jenna Rink, hoofdrol) en Mark Ruffalo (hij speelt Matt Flamhaff) hebben zo’n leuke chemie samen! Dit is een film vol komedie en romantiek, en toch moest ik een traantje weg pinken…maar gelukkig kwam op het einde alles goed!

Ik kan zelf onwijs genieten van dit soort films voor nu heb ik er drie uitgekozen, maar ik kan er nog veel meer opnoemen dat bewaar ik voor een andere keer. Mocht jij deze films ook willen zien, ze staan dit moment allemaal op Netflix. Heb jij zelf ook films van “vroeger” die jij nu nog steeds erg leuk vind om te zien?

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. Sanne
  januari 15, 2016 / 7:17 am

  wat leuk ken ze allemaal heb voor het laatst meangirls gezien 🙂

 2. januari 15, 2016 / 9:50 am

  Om eerlijk te zijn heb ik nog geen eentje hiervan gezien xD Mijn vriend is er wel helemaal gek op haha. En het enige waar ik aan kon denken is “Is dat Andy Serkis (Smeagol) op die laatste foto??” xD

 3. januari 15, 2016 / 10:54 am

  Heb ze alle drie meerdere malen gezien en ze blijven toch wel leuk.

 4. januari 15, 2016 / 1:19 pm

  Leuk artikel, ik ben zelf gek op meiden films en heb ze dan ook alledrie op dvd 🙂
  Vooral meangirls is grappig!
  X

 5. Manon
  januari 15, 2016 / 8:17 pm

  aaah cluelesss was zo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
KIDS| VLOTTE GEESTEN VAN 999 GAMES

Door Ellen- Van Bianca kregen we weer een aantal leuke spellen toegestuurd. Vandaag bespreek ik het eerste spel wat de kinderen,...

Close