NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Lancome
Flowerbomb
NYX
Narciso
Guerlain
Clarins
BE Creative
Smashbox
Jimmy Choo
Charlotte Tilbury
Lancome
Flowerbomb
NYX
Narciso
Guerlain
Clarins
BE Creative
Smashbox
Jimmy Choo
Charlotte Tilbury

Nieuwe artikelen:

 • HET REINIGEN VAN JE HUID

  HET REINIGEN VAN JE HUID
 • VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN

  VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN
 • MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW

  MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW
 • 100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

  100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE
 • WEEKLY DIARY WEEK 8 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 8 2021
 • GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD PLUMPING WATERMELON

  GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD PLUMPING WATERMELON
 • MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION

  MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION
 • L’OREAL PARIS HYALURON SPECIALIST MICELLAR WATER & TONER

  L’OREAL PARIS HYALURON SPECIALIST MICELLAR WATER & TONER
 • THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH BOUNCY JELLY MIST

  THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH BOUNCY JELLY MIST
 • IN THE MIX | DIVERSE MAKE-UP VAN HET MERK SHISEIDO #2

  IN THE MIX | DIVERSE MAKE-UP VAN HET MERK SHISEIDO #2

FOOD | UNBOXING INHOUD JUMBO BOODSCHAPPENPAKKET T.W.V. €40

FOOD | UNBOXING INHOUD JUMBO BOODSCHAPPENPAKKET T.W.V. €40

Vandaag eens een andere unboxing, dan die jullie waarschijnlijk van mijn gewend zijn. Zaterdag waren wij boodschappen aan het doen bij de Jumbo, en zag mijn vriend een stapel met boodschappenpakketten staan. Hij maakte de opmerking dat is leuk voor je website, al bedoelde hij dat denk ik meer als een soort van grapje. Ik was gelijk enthousiast, want ik spaar altijd zegeltjes voor dit soort boodschappenpakketten alleen dat was dit keer niet nodig. Je kan dit boodschappenpakket namelijk voor een leuke prijs gelijk afrekenen bij de kassa.

Dit Jumbo boodschappenpakket kost €10, en er zitten producten in met een waarde van ongeveer €40. Of dit helemaal waar is, daar kom ik later in dit artikel op terug. Ik weet niet of elk filiaal deze boodschappenpakketten heeft, maar hier in Hengelo had ik wel het geluk ze te vinden (ik heb ook gelijk een boodschappenpakket voor mijn moeder mee genomen, kon het niet laten haha). Maar wat zat er nou allemaal in? Dat laat ik nu zien!


De Andrélon Kokos Boost shampoo ken ik natuurlijk al (review), mijn flacon was leeg dus dit komt goed uit. Met deze producten van FA & Dove ben ik nog niet bekend, dus die ben ik momenteel ook lekker aan het testen. Wat ik daar van vind lezen jullie misschien nog terug in een ander artikel.


Yes mijn favoriete tandpasta van Colgate zit er in, daar ben ik ook erg blij mee (is wat prijziger dus super fijn). Ik gebruik zelf nooit een speciale kleur/zwart wasmiddel, want ik gooi eigenlijk ook alle was door elkaar in de wasmachine (#slechtehuisvrouw). Zou ik de Robijn Black Velvet ook voor mijn gewone was kunnen gebruiken? Anders maak ik er iemand anders blij mee. Van Unox zit er een lekkere romige tomatensoep in, altijd goed!


Natuurlijk mogen de pakjes ook niet ontbreken (dit zijn best wel typische producten die vaak in een boodschappenpakket zitten). Ik ben vooral blij met de rijst en de macaroni/spaghetti mix. Van Knorr zit er een Wereldgerechten Libanese Falafel in, geen idee of wij dit ook echt gaan eten…maar het lijkt mij best lekker.


Een flesje Spa Reine (heet dit geen blauw meer?)komt altijd goed van pas, net zoals Pepsi Max. Er zat (alles van deze foto is al op haha) ook een blikje Grolsch Radler 0.0% Ice Tea in, en ja dit is ook een succes. Vooral straks op een warme zomerse dag met een schijfje citroen erbij…proost!


Keukenrollen…weer zo’n typisch boodschappenpakket-product. Wij gebruiken dat zelf écht nooit, ik heb liever wc-rollen 😉 Maar goed leuk dat het erin zit toch? De koekjes van Verkade zijn lekker voor bij de thee, en de Jumbo pastasaus word hier regelmatig gegeten bij de spaghetti.


Over spaghetti gesproken, die zit er ook in! En van Sultana zit er een hartige variant in, die ook super lekker is. Er zit nog een doosje Mentos in, deze heeft mijn vriend mee genomen naar zijn werk. En als laatste zit er van Varta 4x AA batterijen in.

Ik moet zeggen dat ik het Jumbo boodschappenpakket erg leuk vind, en dat voor €10! Dit weekend had ik wel een kleine discussie met iemand dat deze producten nooit een totale waarde hebben van €40 (ik zei van wel). Dus dat ben ik gaan uitzoeken, hier onder staan alle “gewone” prijzen (dus geen aanbiedingen enzovoort).

– Andrélon Kokos Boost shampoo €4,66
– FA Frozen Yoghurt douchegel €3,39
– Dove Body Milk €4,99
– Colgate tandpasta €3,24
– Robijn Black Velvet €6,85
– Unox romige tomatensoep €2,62
– Jumbo Basmati rijst €2,49
– Jumbo mix macaroni/spaghetti €0,56
– Flesje Spa Reine €0.61
– Flesje Pepsi Max €0,84
– Blikje Grolsch Radler 0.0% Ice Tea €0,67
– Jumbo Keuken rollen €1.01
– Verkade Digestive €1,40
– Jumbo Basilicum pastasaus €1,33
– Jumbo spaghetti €0,67
– Sultana Crunchers €1,65
– Mentos White €1,05
– Varta AA batterijen €3,99

Dit alles bij elkaar heeft een totale waarde van €42,02 en dat is dus super netjes! Sommige mensen maken misschien de inschatting dat de waarde lager ligt, maar beauty producten zijn vaak al wat duurder en wasmiddel ook. Ik vind dat dit Jumbo boodschappenpakket een succes is, en dat voor €10! Natuurlijk is het leuk om een boodschappenpakket te sparen met zegeltjes, maar wij komen daar vaak niet aan of hebben er het geduld niet voor 😉

Doen jullie zelf ook wel eens mee met zo’n spaaractie? Of koop je ook liever zo’n boodschappenpakket voor een vast bedrag?

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. maart 2, 2017 / 1:00 pm

  Als ze dit pakket hier hadden had ik deze zeker aangeschaft. Er zitten allemaal producten in die je in het dagelijks leven zelf ook zou kopen . Behalve die specifieke smaak soep en kleur wasmiddel.

 2. maart 2, 2017 / 1:17 pm

  Wat een leuk boodschappenpakket voor € 10! Je krijgt er toch een hoop producten voor in de plaats. Ik doe trouwens ook alle was bij elkaar in de wasmachine en ik heb er nog nooit problemen door gehad. Ik heb geen idee of je de Robijn Black Velvet voor alle was mag gebruiken X
  Vanessa onlangs geplaatst…Mooie accessoires voor mannenMy Profile

 3. Marloes
  maart 2, 2017 / 2:24 pm

  De Falafel is echt lekker en een keer goed om dagje vlees over te slaan..hier smullen ze ervan..

 4. Priscilla
  maart 2, 2017 / 5:41 pm

  Tien euro is echt een koopje voor zo’n pakket. Ik spaar ook regelmatig voor boodschappenpaketten want zo’n extra doosje boodschappen is altijd meegenomen. Ik krijg er ook altijd een beetje zo’n kerstpakketten gevoel van, haha. Ik vind de producten in deze doos ook heel bruikbaar. Van alles wat… leuk ook om nieuwe producten te proberen
  Priscilla onlangs geplaatst…Furry Friend Tag – een ode aan Willem de katMy Profile

 5. Suzan
  maart 2, 2017 / 9:38 pm

  Had ik ook zeker gekocht als ze het in zwolle hadden!! Ben wel gevoelig voor het verassingseffect haha. Leuk zon artikel, goed idee hoor van je vriend 😉
  Liefs Suzan

 6. maart 3, 2017 / 2:17 pm

  Ik moet zeggen dat ik dit een leuk pakket vind. Normaliter koop ik het niet zo gauw, omdat ik vrees voor spullen waar ik toch niks aan heb.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Buiten de gebaande padenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY | CLINIQUE CHEEK POP BERRY POP

Een paar maanden geleden heb ik de Clinique Cheek Pop Berry Pop geshopt, en tot mijn verbazing heb ik er nooit een...

Close