Follow:
Lifestyle, Winkelen

TIP | SONOS OUTLET BIJ ALDOOR.NL

Sonos Outlet Aldoor.nl

Zoals jullie het inmiddels vast wel is opgevallen, ben ik dol op mooie gadgets en accessoires voor in onze woning. Vooral nu onze woonkamer dit jaar is opgeknapt begint het echt als “ons” te voelen. Mijn vriend en ik delen de passie voor mooie gadgets en accessoires…alleen liggen de prijzen meestal wel wat hoger en dat komt qua budget niet altijd even goed uit. Daarom heb ik vandaag een soort van shop tip, er is namelijk een Sonos outlet pagina op de website van Aldoor.nl….

 Hier in huis staat eigenlijk negen van de tien keer wel de muziek aan en dat klinkt natuurlijk helemaal geweldig door een goede muziekinstallatie/systemen. Sonos heeft diverse producten in het assortiment die er voor zorgen dat muziek luisteren naar een heel ander level gebracht wordt. Het enige minpuntje is dat de prijzen wel een stuk hoger liggen, maar als muziekliefhebber kan je dat er natuurlijk voor over hebben. Ik shop het liefst als er een leuke korting is en daarom ben ik ook zo blij met de Sonos Outlet bij Aldoor.nl (op deze website zijn nog veel meer merken met een leuke korting verkrijgbaar). De prijzen liggen dan nog wel wat hoger, maar komen al beter in de buurt bij ons budget 😉

Sonos Outlet Aldoor.nl

Sonos BOOST Draadloze WiFI-versteker

Hoe werkt Aldoor.nl? Om een voorbeeld te geven gebruik ik de Sonos BOOST Draadloze WiFI-versteker. Als je deze op de website zoekt en er op klikt zie je dat er momenteel twee webshops dit product verkopen met een leuke aanbieding. Zo kan je gaan voor de beste keuze en heb je een item gescoord met korting! Aldoor.nl is dus een vergelijking site met diverse webshops, zodat jij als consument kan shoppen met korting #ilovekorting. De originele prijs van de Sonos BOOST Draadloze WiFI-versterker is €119, maar bij een webshop kan je dit product nu al shoppen voor €103,15… elke bespaarde euro is er één toch?!

Sonos Home Cinema Bundel Playbar & Sub Zwart

Oké nog een voorbeeld en dit keer met een product wat bij mijn vriend bovenaan zijn verlanglijstje staat…de Sonos Home Cinema Bundel Playbar & Sub. Een hele mond vol, maar met deze set breng je het muziek luisteren en tv kijken wel naar een heel ander level (dat zijn btw zijn woorden). De originele prijs is €1598 maar op de website van Aldoor.nl staat een website mogelijkheid waar deze set te koop is voor €1399…kijk dat is nog eens een leuk deal! Het blijft natuurlijk wel een hoger bedrag, maar dat weet je als voor een merk zoals Sonos gaat. Je betaald dan voor de goede kwaliteit en natuurlijk ook een beetje voor de naam, als gadgets & accessoires liefhebbers vinden wij dat zelf geen enkel probleem. Maar in plaats van dat we de items zo ineens gaan shoppen, gaan mijn vriend en ik voortaan eerst beter opzoek naar een goede korting deal!

Op de website van Aldoor.nl vind je dus eigenlijk altijd de beste deals en kan je shoppen met korting! Deze tip wilde ik natuurlijk als #shopverslaafd graag met jullie delen, hopelijk “besparen” jullie zo ook wat centjes (wat ik dan vaak weer uitgeef aan nog meer shoppen…).

post signature
* Dit is een samenwerking

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

3 Comments

 • Reply Hennie

  Oe, mooi. Dol op die mooie strakke vormgeving. Maar dat wordt inderdaad nog wel even sparen. 🙂
  Hennie onlangs geplaatst…Unboxing | Styletone | November 2017My Profile

  november 14, 2017 at 6:15 am
 • Reply Sonja

  Ik dacht ff leuk hebbedingetje, maar uhm laat maar…
  Sonja onlangs geplaatst…Mama Mia those lips are hot | MUA Make-upMy Profile

  november 14, 2017 at 9:47 pm
 • Reply chucky1012

  Mooie designers spullen om muziek goed te luisteren en ik ga zeker eens kijken….

  november 18, 2017 at 5:51 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Belle en het Beest
  KIDS | BELLE EN HET BEEST ENCHANTED BALLROOM REVEAL

  Vroeger zwijmelde ik helemaal weg bij de tekenfilm van Belle en het Beest en ook de film die een tijdje...

  Sluiten