Follow:
Persoonlijk

WAAR ZOU IK OOIT NAAR TOE WILLEN VLIEGEN?

Waar zou ik ooit naar toe willen vliegen

Het lijkt nog ver weg, maar mijn vriend en ik zijn al bezig met onze vakantie te plannen voor aankomende zomer. Er is al één ding zeker…het gaat een autovakantie, want ik durf niet in een vliegtuig te stappen. Maar wat als ik dit wel zou durven, waar zou ik dan naar toe willen vliegen? Ik ben de laatste tijd bezig om aan een aantal punten te werken (dingen die ik niet durf, mijn overgewicht, onzekerheid enzovoort), en hopelijk kan ik over een tijdje ook mijn vliegangst van dat lijstje afvinken.

Als ik geen vliegangst zou hebben, waar zou ik dan naar toe willen gaan? Tsja dat is een goede vraag! Steden als Barcelona, Parijs of Budapest lijken mij super tof vanwege het shoppen en natuurlijk ook de mooie omgeving. Nou ben ik al eens in Parijs geweest (Disney), maar nooit in het centrum zelf. Dit zijn ook gelijk steden waarvoor je niet mega lang in een vliegtuig voor hoeft te zitten, dus dat zou wel een goede “oefening” voor mij zijn. En ik heb de laatste weken zoveel mooie vakantievlogs over Budapest voorbij zien komen, dat ik daar eigenlijk ooit ook écht eens naar toe zou willen gaan.

Waar mijn vliegangst vandaan komt? Ik heb geen idee, want ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten… Het zit waarschijnlijk gewoon tussen mijn oren, en eigenlijk verdien ik een schop onder mijn kont en moet ik het gewoon doen! Ik ben wel een soort van trots op mezelf dat ik de laatste tijd meer dingen probeer en onderneem. Dit komt namelijk omdat ik mij niet meer wil laten leiden door mijn angsten, mijn overgewicht of door dingen die in het verleden zijn gebeurt. Dus wie weet zien jullie over een aantal maanden van mij ook wel een vliegvakantie vlog voorbij komen 😉

Stel dat je uit alle landen/steden zou mogen kiezen, waar zou jij dan naar toe willen vliegen?

post signature

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

15 Comments

 • Reply Jori

  Als ik het budget had,camperrondreis Namibië….

  oktober 11, 2017 at 6:55 am
 • Reply chucky1012

  Geeft niets hoor want ik had tot een aantal jaren geleden ook nooit gevlogen en mijn eerste reis met een vliegtuig ging naar N.Y. 😉
  Het was zo leuk.

  Xoxo

  oktober 11, 2017 at 7:29 am
 • Reply Daniëlle

  Ik vind vliegen ook altijd wat minder, maar heb het uiteindelijk toch gedaan. Ik wil nog naar een heleboel plekken vliegen.
  Daniëlle onlangs geplaatst…Food: Van Delft PepernotenfabriekMy Profile

  oktober 11, 2017 at 7:30 am
 • Reply Charlotte

  Dan zou ik nog wel terug willen naar Nieuw Zeeland. En dan het liefst in maart want dan is daar een bruiloft waar we heel graag naartoe willen haha. Maar dat is echt een te lange vlucht met twee kleine kindjes helaas…

  oktober 11, 2017 at 7:35 am
 • Reply bychristiana

  Net wat je zegt, een korte vliegreis zou inderdaad een goede ‘oefening’ zijn. Londen bijvoorbeeld is maar drie kwartier vliegen. Aan de andere kant, drie kwartier in angst zitten kan ook aanvoelen als een lifetime:-( Hartstikke goed in ieder geval dat je er aan werkt. Keep up! Hopelijk zien we in de toekomst nog een enthousiaste vlieg – vlog van je voorbijkomen.

  oktober 11, 2017 at 8:39 am
 • Reply Mirjam

  Ik zou nog wel een keer naar NY willen! Maar dan samen met mijn lief en ik wil mijn meisje nog niet achterlaten – dus dat duurt nog wel even 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…VTech MagiBook | Interactief én educatief speelgoedMy Profile

  oktober 11, 2017 at 9:08 am
 • Reply Merel

  Ik zou echt heel graag de familie van mijn vriend op curacao willen leren kennen. En verder naar Australië, New York/Californië en het Noorderlicht (dus noordelijk Scandinavië)
  Merel onlangs geplaatst…Herfstvakantie 2017 | De leukste uitjes voor iedereenMy Profile

  oktober 11, 2017 at 9:39 am
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  Newyork, Thailand of Nieuw-Zeeland. Allemaal heel verschillende plekken, maar ze staan wel hoog op mijn bucketlist. IK denk vooral Thailand en Nieuw-Zeeland. De natuur is zo mooi daar, maar de vliegreis is erg lang en ook niet al te goedkoop. Ach wie weet als we wat geld hebben gespaard.
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…Simpel en snel je bovenlip ontharen – facial hair remover padMy Profile

  oktober 11, 2017 at 9:48 am
 • Reply Jamey

  Oh man, ik heb nog zo veel landen en steden op mijn lijstje staan. Where should I start 😂
  Jamey onlangs geplaatst…Calvin Klein Obsessed Vs Katy Perry’s INDIMy Profile

  oktober 11, 2017 at 10:21 am
 • Reply Lodi

  Dol ben ik zeker niet op vliegen, maar ik moet wel met een zus in Amerika. Als ik dan toch mag kiezen, ga ik haar opzoeken 🙂

  oktober 11, 2017 at 10:24 am
 • Reply Loes

  Wij zijn ook al bezig met onze zomervakantie, haha. Wij gaan waarschijnlijk naar Azie! Ik snap je vliegangst wel trouwens, ik ben er ook echt geen fan van en vind het best eng. Maar je moet je er eens aan wagen, misschien is een korte vlucht naar bijvoorbeeld Engeland een goed begin?
  Loes onlangs geplaatst…Recept – 3x Vegetarische Tosti’sMy Profile

  oktober 11, 2017 at 10:55 am
 • Reply Minke | mamaminke.nl

  Ik zou graag naar New York gaan met mijn man. Vanwege de zwangerschap konden wij onze reis niet maken. Ik hoor het soms nog van hem haha.
  Minke | mamaminke.nl onlangs geplaatst…Outfit of the day: een jurk voor de bruiloftMy Profile

  oktober 11, 2017 at 2:13 pm
 • Reply Elke

  Ik zou zoals de meeste hier ook graag eens naar New York gaan! <3
  Elke onlangs geplaatst…Lookbook // SpainMy Profile

  oktober 11, 2017 at 2:55 pm
 • Reply Manon

  `Ik ben totaal niet bang met vliegen, maar wij vliegen al sinds klein echt elk jaar. Ik zou wel graag terug willen naar New York… of ooit nog een keer naar bali gaan.
  Manon onlangs geplaatst…Hema – I’ts My Beautiful Skin Day Hydrating Cleansing TonicMy Profile

  oktober 11, 2017 at 5:16 pm
 • Reply Hanneke

  Ik zou heel graag naar Bali willen. Lijkt me zo’n prachtige plek!

  oktober 11, 2017 at 6:32 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Andrélon Keratine Colour
  NIEUW | ANDRÉLON KERATINE COLOUR

  Al vanaf mijn puberteit verf ik mijn haar en als het net geverfd is ziet het er altijd zó mooi...

  Sluiten