Follow:
Kinderen

KIDS | 5X TRENDY SPEELGOED VOOR MEIDEN

Op speelgoed gebied is het qua trends momenteel bijna niet meer bij te houden. Zo was de Fidget Spinner een hele rage en nu hoor je er amper nog iets van. Naast slijm maken zijn er nog meer speelgoed items helemaal trendy! Mocht je dus nog opzoek zijn naar een leuk cadeau dan help ik je (hopelijk) een beetje op weg…

1. L.O.L Surpise 
Ik denk dat deze rage momenteel wel het meest populair is. De poppetjes van L.O.L. Surprise kan je per laag uitpakken en elke keer vind je weer iets leuks. Mijn dochter heeft ze ook een tijdje verzameld, maar het was gewoon niet meer bij te houden qua nieuwe serie’s. Momenteel heb je de L.O.L Surprise Pets en Confetti en eerlijk is eerlijk…het ziet er allemaal ook wel heel leuk uit!

2. Slijm maken of kant-en-klaar kopen
Tegenwoordig kan je bijna overal wel kant-en-klaar slijm kopen, maar je kan het ook zelf maken! Het is wel een kliederboel, maar met lijm, wasmiddel (of lenzenvloeistof) en kleurstof kom je al een eind. Ook dit heb ik al een paar keer gemaakt met mijn dochter, kids kunnen hier heel veel plezier mee beleven (en wij ouders mogen de rommel opruimen haha!).

3. Poppen en accessoires
Natuurlijk blijven poppen & Barbie’s altijd populair, vooral bij de wat jongere meiden. Het is natuurlijk ook super schattig om bijpassende accessoires te hebben zoals kleding, een poppenwagen of andere leuke speelsets. Ik denk dat dit soort speelgoed altijd wel een succes zal blijven (tot een bepaalde leeftijd) en niet zoals met de bovenstaande rages dat het ineens helemaal over is.

4. TY Beanie Boo
Oké ik geef toe de knuffels van TY zijn gewoon te schattig. Vooral de TY Beanie Boo’s (de wat kleinere knuffels) zijn echt zo leuk! Welk kind is er nou niet gek op knuffels? Sterre wordt in mei 10 en ze blijft deze knuffels verzamelen, het bed ligt inmiddels vol knuffels…maar er is altijd plaats voor een nieuw exemplaar.

5. LEGO
Ja dit mag niet in het lijstje ontbreken, ook LEGO blijft super populair bij zowel jongens als meisjes en onder alle leeftijden. LEGO is wel wat duurder om cadeau te doen, maar er zijn genoeg kleinere sets! Wat ik ook zo leuk vind zijn de verschillende thema’s….tsja zo blijf je natuurlijk wel bezig om je verzameling compleet te maken 😉

Dit zijn denk ik wel de 5 meest populaire speelgoed trends/items op dit moment. Al kan ik er nog wel meer noemen zoals Hatchimals, Num Noms & TOPmodel. 

post signature

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk om te zien dat er zoveel mooi en fijn speelgoed voor meisjes is.

  februari 10, 2018 at 7:18 am
 • Reply Hippiemeisje

  Ok, ik heb hier een pleegdochter zitten…

  ze houdt enorm van lego….
  en van slijm…
  van Piet Piraat (maar sjjjt, dat mag niemand weten, want dat is voor klein kinderen! 😉 )

  maar vooral van Frozen!
  Leuk om die dingen eens te zien

  februari 11, 2018 at 9:30 pm
 • Reply Nele van MamaExpert

  Mijn dochter is gek op Frozen en op knuffels en op make-up en op mama!

  februari 25, 2018 at 8:40 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Sanature tampons en maandverband
  SANATURE 100% KATOENEN TAMPONS & MAANDVERBAND

  De tijd van de maand is voor veel mensen nou niet echt de leukste periode die er is, maar het...

  Sluiten