Follow:
Beauty, Reviews

HAIRCARE | NIVEA PURIFYING MICELLAR SHAMPOO & NIVEA COMFORTING MICELLAR SHAMPOO

NIVEA Purifying Micellar Shampoo en NIVEA Comforting Micellar Shampoo

NIVEA introduceert twee nieuwe haarverzorgingsproducten met de innovatieve micellair-technologie: NIVEA Purifying Micellar Shampoo en NIVEA Comforting Micellar Shampoo. Beide varianten heb ik ontvangen en ben ik natuurlijk gaan testen!

Het eerste wat mij opvalt aan beide flacons, is dat de verpakking clean er uit ziet en toch een tikkeltje kleurrijk door de roze en mintgroene details. En ik vraag mij ook af of er matchende conditioners komen, ik match namelijk mijn shampoo en conditioner met elkaar.

Voor mijn huidverzorging maak ik dagelijks gebruik van micellair water, ik zou niet meer zonder kunnen! Daarom werd ik heel erg enthousiast toen ik deze nieuwe shampoo’s zag, zouden ze net zo goed en fijn werken?

De milde, maar krachtige werking van micellen

Na het succes van de micellair-technologie voor het gezicht, past NIVEA deze technologie ook toe op het gebied van haar verzorging. Net als NIVEA Micellair Water voor het reinigen van je gezicht, zorgen deze vernieuwende shampoos, dankzij de unieke technologie van micellen, voor een doeltreffende en zachte reiniging. Micellen zijn microscopisch kleine olie moleculen, ingekapseld in water, die een magnetische werking als eigenschap hebben. De micellen omsluiten vuildeeltjes en overtollig talg, waardoor restjes vuil grondig maar mild worden verwijderd tijdens het spoelen van het haar.

mooi & gezond algemeen

NIVEA Comforting Micellar Shampoo & NIVEA Purifying Micellar Shampoo kosten €4,99 per stuk (inhoud 400ml) en zijn o.a. verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en Bol.com


NIVEA Comforting Micellar Shampoo
,
met waterlelie-extract, is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. De formule reinigt mild zonder de hoofdhuid te irriteren en versterkt het haar voor verbeterde elasticiteit. Voor zacht, sterk haar en een beschermde hoofdhuid.

NIVEA Purifying Micellar Shampoo, met verfrissend citroen-melisse-extract, is speciaal ontwikkeld voor normaal tot vet haar. De formule reinigt effectief en biedt langdurige frisheid van haar en hoofdhuid. Voor schoon haar en een optimale verzorging van het haar en hoofdhuid.

Ik ben over beide shampoo’s zeer te spreken, vooral de NIVEA Comforting Micellar Shampoo is voor mijn haar (en hoofdhuid!) een goede match. Zelfs op dagen dat ik droogshampoo, haarlak en andere producten gebruik krijgen deze shampoos mijn haar goed schoon. De formules van beide Micellar shampoos zijn siliconen vrij en beschermen de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

5 Comments

 • Reply Hennie

  Nivea laat ons nooit echt in de steek, hè? Ben benieuwd naar de werking op mijn blonde boerinnenhaar.
  Hennie onlangs geplaatst…Basic skincare van EtosMy Profile

  januari 18, 2018 at 6:19 am
 • Reply chucky1012

  Fijne review!
  Hier ben ik nu zo benieuwd naar….
  Ik zou dit zeker kopen….

  Xoxo

  januari 18, 2018 at 6:26 am
 • Reply bychristiana

  Ha, zodra ik micellair zag staan, moest ik natuurlijk denken aan micellair water. Héél vernieuwend van Nivea, leuk!
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Etos eigen merk productenMy Profile

  januari 18, 2018 at 8:33 am
 • Reply Tonnia

  dit ga ik eens proberen

  januari 18, 2018 at 10:12 am
 • Reply Natascha - BeautyOpinie

  Ik ben ook een grootverbruiker van ‘gewoon’ micellair water dus hier moet ik echt meer van weten. Ik had er al van gehoord maar was de producten eerlijk gezegd weer vergeten. Denk dat ik hem morgen toch even ga scoren 😉

  januari 19, 2018 at 7:36 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  ONZEKER OVER MIJN BORSTEN – BREASTGRO UPDATE

  In augustus heb ik een artikel geschreven genaamd "Ik ben onzeker over mijn borsten...". Inmiddels ben ik een tijdje verder...

  Sluiten