Follow:
Beauty, Reviews

BIO-OIL EEN TOPPER VOOR DE DROGE HUID!

Bio-Oil

Nu het buiten een stuk kouder is, pas ik daar mijn huidverzorging ook op aan. Ik heb al een droge en gevoelige huid, maar in de herfst/winter is het helemaal een ramp. Bio-Oil is voor veel mensen een super bekend product en de afgelopen weken heb ik dit product ook gebruikt.

Bio-Oil

Bio-Oil €12,15 (inhoud 60ml) o.a. te koop bij Kruidvat & Bol.com

“Bio‑Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Het product is ook uitermate geschikt voor de verouderende en uitgedroogde huid. Bio-Oil bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil™, dat de algemene consistentie van de formulering zodanig verandert dat het licht en niet vettig wordt. Op die manier garandeert dit product dat de heilzame stoffen welke aanwezig zijn in de vitamines en plantenextracten gemakkelijk in de huid opgenomen worden.”

Bio-Oil
Bio-Oil ken ik al een aantal jaar qua naam, maar dit is voor het eerst dat ik het product zelf ook echt heb geprobeerd. Deze huidolie wordt veel gebruikt als behandeling van littekens en huidstriemen. Ik heb zelf redelijk wat striemen op mijn lichaam en die verdwijnen niet door dit product (die gaan volgens mij nooit meer weg). Wel is het fijn om je huid zo goed mogelijk te verzorgen en daar helpt Bio-Oil wél super goed bij. Als je bijvoorbeeld zwanger bent is het ook super fijn om vanaf het begin je lichaam hiermee extra te verwennen.

Ik heb zelf geen littekens dus of Bio-Oil daar echt goed voor werkt heb ik “helaas” niet kunnen uittesten, maar mijn droge huid knapt hier wel super goed van op.

Bio-Oil
Bio-Oil is verkrijgbaar in diverse formaten, ik heb zelf de 60ml flacon ontvangen. Omdat ik per keer maar een beetje gebruik, kan ik hier redelijk lang mee doen. Plus dit formaat is super handig om mee te nemen in je toilettas voor op reis.

Bio-Oil
Dagelijks breng ik Bio-Oil aan op mijn lichaam (vergeet je nagelriemen niet). Als je een bad hebt kan je ook een beetje in het water doen of een paar druppels in een voetenbad. Bio-Oil is een veelzijdig en vooral een verzorgend product en voor mijn droge huid is dit echt een topper!

Hebben jullie ervaring met Bio-Oil?

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

6 Comments

 • Reply Hennie

  Geen ervaring ermee, maar zie hem wel vaak staan bij op=op. Lijkt me wel een lekkertje voor in de winter!
  Hennie onlangs geplaatst…Review | Sebastian Professional | HaarproductenMy Profile

  december 5, 2017 at 6:28 am
 • Reply chucky1012

  Hier ben ik zo benieuwt naar ik ken dit niet.

  Xoxo

  december 5, 2017 at 6:33 am
 • Reply Tonnia

  dit wil ik wel proberen

  december 5, 2017 at 7:04 am
 • Reply bychristiana

  jazeker! Ik vond hem vooral fijn om aan te brengen voor het scheren en dan op de bikinilijn, ik had daarna veel minder last van irritatie. Dit is zo’n typisch product waar je OF lovende reacties OF vernietigende reacties over leest, zeker wanneer het natuurlijk gaat om gebruik bij litteken of striae. Gelukkig is het niet al te duur en kunnen de meeste dames om die reden het product zelf wat makkelijker kopen en uitproberen.

  december 5, 2017 at 7:41 am
 • Reply Jouvence

  Ik heb deze ook en vindt het een fijn product en het ruikt ook nog eens lekker!
  Jouvence onlangs geplaatst…Etos limited edition kerstcollectie lipstick – Unicorn tearsMy Profile

  december 5, 2017 at 10:43 am
 • Reply Maaike

  Ik heb het tijdens mijn zwangerschap gebruikt op mijn buik en nu gebruik ik het in de winter voor mijn zoon en mezelf 😁

  december 5, 2017 at 1:25 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  WEEKLY DIARY | SHOPPEN & SINTERKLAAS

  Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary en wat is de week weer omgevlogen. De eerste...

  Sluiten