Follow:
Beauty, Reviews

BEAUTY | RODIAL BEE VENOM BODY SERUM & MICRO STING PATCHES

De producten van Rodial zie ik regelmatig voorbij komen, dat mijn nieuwsgierigheid ook gewekt werd. Vooral toen ik het persbericht zag over twee nieuwe producten uit de Rodial Bee Venom lijn, je leest het goed…bijengif! Ik heb van Rodial de Bee Venom Body Serum & Micro Sting Patches ontvangen, vandaag vertel ik wat meer over beide producten.

Rodial Bee Venom Body Serum €78 (inhoud 200ml)

De voordelen van een serum voor het gezicht zijn bekend, maar ook voor het lichaam heeft het gebruik van een serum met geconcentreerde ingrediënten een zichtbaar effect op de huid. Net als een gezichtsserum bevat een body serum een hoge concentratie van ingrediënten. Bee Venom Body Serum is verrijkt met retinol en melittinepeptide, gebaseerd op bijengif, die tekenen van veroudering tegengaan. Melittine doet dit door de huid voller en steviger te maken en de retinol vernieuwt de huid en verbetert de structuur. De geur die achterblijft is een zachte, opwekkende geur van roos en honing.


Wat mij als eerste opvalt is de fijne geur, die deze body serum heeft. Ik gebruik dit product elke dag na het douchen en smeer dan bijna mijn hele lichaam hier mee in (ik sla sowieso mijn gezicht over, daar gebruik ik andere skincare voor). Ik gebruik de body serum al enkele weken, en heb wel degelijk het idee dat het ook écht wat doet voor mijn huid. Mocht jezelf dus eens willen trakteren op een high-end product (het prijskaartje ligt wat hoger, maar dat is het zeker ook waard)…doen!

Rodial Bee Venom Micro-Sting Patches €110 (4 sachets)

De nieuwste quick fix van de beauty wereld. Deze face patches kunnen op iedere gewenste zone van de huid worden aangebracht, 30 minuten wachten en dankzij de innovatieve microstructuur geïnspireerd op mesotherapie, zijn fijne lijntjes en rimpels direct minder zichtbaar.

Mesotherapie is een behandeling die zowel met als zonder naald wordt toegepast met als doel het verjongen van de huid. Dankzij Rodial is deze behandeltechniek nu heel makkelijk en snel thuis toe te passen. De innovatieve microstructuur van de patches, met 350 microneedles, is vergelijkbaar met de apparatuur die wordt gebruikt bij mesotherapie en zorgt ervoor dat de krachtige, actieve ingrediënten, zuiver hyaluronzuur en melittine, aan de huid worden afgegeven. De patches, geschikt voor gebruik bij kraaienpootjes, onder de ogen, rond de mond en bij de fronslijntjes, lossen gedeeltelijk op en onthullen een ongeëvenaard resultaat op het gebied van huidveroudering.


Op de achterkant staan diverse afbeeldingen waar je de patches kan aanbrengen. Ik heb er voor gekozen om ze te testen onder mijn ogen. Dat is voor mij echt een soort van probleem gebied, dus alle extra hulp is meer dan welkom!

Per sachet zitter twee patches in, let er wel op dat je zowel bij de voorkant als achterkant een soort plastic laagje moet verwijderen als je ze gaat aanbrengen. Na gebruik (ik heb meerdere sachets gedurende twee/drie weken gebruikt) merkte ik wel wat verschil, maar ik ben niet echt blown away van het resultaat. Ik denk dat je echt verschil wilt zien en merken, dat je deze patches vaker en wekelijks moet gebruiken. Het is zeker wel prettig om ze aan te brengen, en er van te genieten (het is toch een soort me-time moment).


Voor mij is de Rodial Bee Venom Body Serum vooral de favoriet van dit duo. Daar naast vind ik de verpakking van deze lijn ook super tof, lekker opvallend geef en toch classy. Mocht je nieuwsgierig zijn naar deze lijn, het bevat nog veel meer prachtige producten zoals een serum en dag/nachtverzorging. De producten van Rodial zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Zijn jullie al bekend met de Rodial Bee Venom lijn?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

12 Comments

 • Reply A Fashion Taste

  Ik ben een fan van Rodial en gebruik de hele gamma red dragon blood. Ben echt benieuwd naar deze producten hier. Al veel van gehoord.

  mei 14, 2017 at 9:56 am
 • Reply Elles

  Oehh, die serum. Sounds very nice!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…De nodige verzorging voor je huisdierMy Profile

  mei 14, 2017 at 10:12 am
 • Reply Marsha

  Klinkt goed! Vooral die geur spreekt mij wel aan.

  mei 14, 2017 at 10:59 am
 • Reply Cassandra

  Omg! Bianca! Ik wil dit!! Ik durf nooit zomaar high end te kopen, kan ik niet ff een dagje bij je langs komen 😜😜

  mei 14, 2017 at 12:09 pm
 • Reply Marguerita

  Wat bijzonder dat er bijengif in zit, dat verwacht je gewoon niet! Lijkt me ook een beetje eng om te gebruiken.
  Marguerita onlangs geplaatst…Beautynieuws & reviews: 5 verzorgingsproducten voor mama en kidsMy Profile

  mei 14, 2017 at 1:03 pm
 • Reply Jill

  Dit spreekt mij enorm aan. De geur vind ik belangrijk en dat zit hier wel goed. De enige vraag die naar bovenkomt is: omdat het gebaseerd is op bijengif; krijg je dan ook een allergische reactie als je allergisch bent voor bijen?!
  Jill onlangs geplaatst…#1 Diner with a view: Boca 19My Profile

  mei 14, 2017 at 3:14 pm
  • Reply Bianca

   Ja als je allergische bent voor bijengif, dan kan je deze producten beter niet gebruiken.

   mei 14, 2017 at 3:20 pm
 • Reply Volgmama

  Ik ken het merk nog niet. Vind het wel een interessant product!
  Volgmama onlangs geplaatst…Review: Bioderma Photoderm Max SPF50+My Profile

  mei 14, 2017 at 6:51 pm
 • Reply Maaike

  Ik kon niet nog niet. Maar het klinkt wel heel fijn 😀 Alleen een beetje jammer van de prijs haha 😀

  mei 14, 2017 at 9:06 pm
 • Reply Amy

  Rodial is echt een heerlijk merk. Met dit specifieke gamma heb ik wel nog geen ervaring maar het ziet er alleszins goed uit!
  Amy onlangs geplaatst…Top 10 drogisterij make-upMy Profile

  mei 15, 2017 at 8:55 am
 • Reply layla

  Ik ken het merk niet maar ik vind het ook wel erg aan de dure kant.

  mei 15, 2017 at 1:17 pm
 • Reply Fleur

  Ik ken het merk niet, maar het klinkt wel erg fijn, al vind ik de prijs ook wel aan de hoge kant
  Fleur onlangs geplaatst…De Libelle Zomerweek Tips & win een Scoupy GoodiebagMy Profile

  mei 15, 2017 at 10:48 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  FASHION | EEN NIEUWE TOEVOEGING AAN MIJN SNEAKER VERZAMELING

  Zoals denk ik elke vrouw wel, ben ik gek op mooie schoenen. Het liefste loop ik elke dag op sneakers,...

  Sluiten