Follow:

Over Pinkit

Makeup Revolution

Op mijn veertiende kreeg ik mijn eerste computer en was ik gelijk al dol op het bijhouden van diverse blogs en website, mijn eigen online dagboek. Eind 2013/begin 2014 ben ik met Pinkit.nl begonnen, mijn eerste beauty review ging over een Kneipp douchegel die ik nog steeds graag gebruik! In 2015 heb ik Pinkit.nl officieel ingeschreven bij de KvK en inmiddels staan er al meer dan 2000 artikelen online.

Ik schrijf voornamelijk over beauty, het reviewen van make-up en huidverzorging doe ik super graag en ik neem daar ook echt de tijd voor om het zo goed mogelijk te doen. Naast beauty heb ik ook een tijdje over diverse kids onderwerpen geschreven, maar mijn dochter Sterre is inmiddels tien en druk met haar eigen Youtube kanaal Sterre XO. De categorie kids is dus wat meer op de achtergrond verdwenen, maar soms komt er nog een review of leuke tip online.

Verder schrijf ik vooral over onderwerpen die ik zelf leuk vind, dat kan gaan over eten (een makkelijk recept, ik ben nou eenmaal geen keukenprinses) of een home/lifestyle artikel. Eigenlijk komt alles wel aanbod, maar de meeste artikelen gaan nou eenmaal over beauty #beautyjunkie.

Nog even in het kort iets meer over mezelf:
Mijn naam is Bianca, 29 jaar en ik woon in Hengelo (Overijssel) samen met mijn vriend en dochter Sterre. Ik ben elke dag bezig met Pinkit.nl, maar in mijn vrije tijd hou ik mij bezig met het decoreren van taarten en cupcakes en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ik probeer namelijk gezonder te leven en wat kilo’s kwijt te raken, natuurlijk hou ik mijn lezeressen op de hoogte met diverse artikelen en updates.

 

Mochten er nog vragen zijn of eventuele interesse voor een samenwerking dan kan er contact opgenomen worden via info@pinkit.nl

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

post signature

Share on
Leave a comment

6 Comments

 • Reply Mira

  Grappig om te lezen dat je uit de Betuwe komt, ik kom zelf uit Tiel en woon er nog steeds:)

  juli 20, 2015 at 1:29 pm
 • Reply KRIS

  LEUKE FOTO’S EN MOOIE SITE, KNAP GEDAAN

  augustus 28, 2015 at 8:29 pm
 • Reply Dewi

  volg je site nog niet zo lang maar ben nu al helemaal fan :):)

  oktober 15, 2015 at 4:42 pm
 • Reply Simone

  Elke dag neem ik een kijkje op je site 🙂

  augustus 10, 2016 at 3:56 pm
 • Reply Juryliette

  Je hebt een mooie layout en het leest zo fijn!

  januari 26, 2018 at 10:50 pm
  • Reply Bianca

   Wat lief dankjewel 🙂

   januari 27, 2018 at 5:33 pm

  Leave a Reply